FIV 187

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Tabitha am intrat sa te linistesc si sa-ti spun ca eu am facut ce-a de a doua stimulare pe un FSH mai mare decat al tau si s-a prins. La primul FIV am avut FSH de 7.4, insa dupa doua luni se dublase si am crezut ca va fi un fiasco total, insa nu a fost asa. Crezi in sansa ta si va fi bine!!
Doris_71 vreau sa stii ca i-ti tin pumnii stransi, multa bafta iubita!
Moniland si tie i-ti doresc multa bafta la acest nou inceput!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioana: saru-mana mult de tot , sunteti atat de speciale de nu va vine sa credeti. Sa dea Domnul sa reusim toate.

Si acuma iata ce nazbatii am mai facut. Aseara, de frica, i-am scris mail dr. Zadori sa-l intreb daca nu o fi mai bine sa aman FIV-ul si sa fac vreun tratament pt. scaderea FSH-ului. Mi-a raspuns imediat si va redau mai jos raspunsul, poate mai este de folos cuiva cu FSH mare:

I try to describe the problem. FSH is something like a mirror produced by the brain to monitor and to adjust the ovaries to work and ovulate.

Mastodynon made a better hormonal millieu in your organism and as a consequence FSH was a lower value. Now this fresh test is more reliable so i will increase the dose of your stimulation and hopefully you will react well enough.

I will also use some herbal extracts to increas your response. I think it will be all right. I do not suggest to wait longer.

Mentionez ca in luna mai, cand am avut FSH 6,ceva faceam de 10 zile tratament cu MAstodynon pt. chisturi la sani. Asadar, in urma raspunsului dragului de doctor, mergem mai departe cu fruntea sus si cu nincredere in sansa noastra. Va pup dulce pe toate si va doresc ceea ce imi doresc mie (nu spun ce, ca sa se indeplineasca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloracum la moda in afara este DHEA - 25 mg 2-3/zi. Problema este aceeasi, adica nu se gasesc pe la noi. Cel mai ieftin ar fi in America, dar nu trimit prin posta pana in Romanica. Doar prietenii sa traiasca. Poci sa va spui eu, care am vazut si un FSH de 30 (la Giuly daca nu o fi fost gresit!) si dupa vreo 3 luni de DHEA aveam constant in jur de 6-7. Si cu toate astea la ce m-a ajutat, tot 2 ovocite am avut si nici alea bune in final.DD stie ce mai conteaza.
Tabithada-i inainte, nu te pri asa cum am facut eu acum vreo 2 ani, caci pe vremea aceea de inceput mi se pareau prea putini 4 foliculi. Timpul trece asta e singura nenorocire!
Monilandhai ca te ajutam noi veteranele sa iti vina cheful. Gandeste-te numai cate fete nu au posibilitatea materiala pentru un FIV, daramite pentru mai multe. Sa multumim lui DD ca macar prima conditie este indeplinita, stiti cum era pe vremea studentiei, prima conditie ca sa treci un examen era sa te prezinti, asa ca sa nu va vad ca lipseste vreuna.
Mie nu mi-au sosit analizele genetice din Austria si nici raspunsul lor pentru ce vom face mai departe. mai astept. Intre timp m-am luat cu serviciul, insa la mine problema e ca nu mai am chef de servici, caci FIV-uri as face pe banda rulanta.....

Mergi la inceput

Kitta: asa o sa fac, ca timpul trece si niemni nu-l aduce inapoi. Bafta multa multa si asteptam vesti bune. Altceva nu primim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tabitha, acum cred ca esti lamurita si cat de cat linistita
Kitta, sa ne anunti si pe noi cand stii rezultatul.
Iar in ceea ce priveste partea materiala am decis sa-mi vand masina .

Mergi la inceput

Moniland: Sper sa nu ajungi chiar la a-ti vinde masina... Cum o sa mai circuli cand o sa fii cu burtica mare? Oricum, tu stii cel mai bine. Partea financiara este f. importanta cand o apuci pe un asemenea drum. Eu a trebuit sa intrerup totul timp de 3 ani de zile din cauza lipsei finantelor. Bine ca acum am reusit sa imi permit un nou FIV (sper sa fie si ultimul, ca masina nu prea am chef sa o vand, mi-e draga si are ca numar numele meu ). Te pupicesc dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Fetelor multumesc din suflet pentru incurajari, MAI AM 2 ZIIILLLEEEEEEE, ABIA ASTEPT SA VA DAU RASPUNSUL.
Va pup pe toate si va doresc mult mult mult optimism, si sa aveti incredere ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, multumesc. Ce-i drept habar nu am cand incep dar imi fac analizele.
Tabitha, imi vand masina mea ca asa sper sa rezolv problema . Ai vazut cum am ajuns
Petricica, iti tin si eu pumnii sa ai rezultat bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalapink spune:

sunt noua pe forum
va urmaresc de o perioada discutiile si sunt foarte interesante mai ales pentru ca urmeaza sa fac primul FIV iar parerile si discutiile voastere ma ajuta
sa va spun citeva despre mine
am 32 ani si sunt din timisoara
sunt casatorita de 5 ani si de 4 ani incercam sa facem un bebe
am facut mai multe seturi de analize si pina acum nu s-a depistat ca am avea vreo problema nici eu nici sotul
am facut 4 IA nereusite si am hotarit sa trcem la FIV
astazi ma duc la medic sa imi faca schema de tratament si dupa calculele noastre undeva in a doua jumatate a lui septembrie vom face fiv
am putin emotii pentru ca nu stiu cum voi trece de perioada intre fiv si primele analize-am tendinta, desi toata lumea imi spune nu te mai gandi, sa imi fac 1000 de probleme si sa ma gindesc nonstop la asta
asa am facut si cind am facut IA
am emotii si pentru cum voi reactiona psihic in cazul in care nu fa fi un rezultat pozitiv...
sper ca discutiile cu voi sa ma ajute sa trc peste perioada asta
va doresc o zi buna la toate si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ma doare sufletul cand vad ca la noi fetele ajung sa-si vanda lucrurile pentru a avea o sansa sa fie mamici (nu sa faca excursii in jurul lumii) iar in lumea civilizata este o procedura subventionata de stat...Dar s-a mai vorbit despre asta si din pacate nu se intampla nimic.
Dar Moniland ,iubito, trebuie sa intelegem. Tu sa dormi linistita ca au parlamentarii limuzine din taxele noastra.Ca medicii isi construiesc vile din spagi. Ca politicienii isi fac vacantele in Bora Bora. Ca doar suntem crestini. Trebuie sa ne bucuram pentru altii.
Iar am draci asa ca mai bine nu mai spun nimic...

Catalina

Mergi la inceput