Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 19
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Ma da tare esti!!! Zau asa! ![]() ![]() |
este ca s-a prins ceva de cand stau cu colegu
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Cand o fo? Ca io nu o stiu... Sau o stiu???? |
anu trecut a trecut pe la noi.era cu burtica.
diana a fost colega cu diplodocus.ne-a povestit cum si-a cunoscut sotul pe net.no , iti aduci aminte???
silvana_salajan spune:
Da imi aduc aminte ca o fo colega cu Ioana. Da tare putin o stat...sotzul este din sud de undeva... de la Dunare? Hai Diana la povesti!!!Tu Bia, da te-o scolit Flaviu nu gluma!!!! 
mihaela_s spune:
Mai sa mor io daca pricep despre ce vorbiti! 
hai spuneti si mie sa nu mor prooooaaaastaaaaa!
vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Mihaela , k si tine ma bagara fetele astea in ceatza ... da revin si poate eluidam pana atunci misterul ...
Pana una-alta va pun un site cu oala care am achizitionat-o sambata ... de acum sunt doamna ... aleg meniul , programez , apas pe START si pana vin de la munca imi mentine mancarea calda , nici fierbinte , nici rece , numai buna de mancat . E simplu fetelor ... ati scapat de statul langa cratita , de invartit in oale , de prinsul mancarii , de spalatul a 10 de vase ... e super faina aceasta oala ... va spun din proprie experienta ...
http://www.ezidri.ro/kukta.php?p=2
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
haha, gata pricepui si io, adriana, citeste doar pagina cu torturile Otiliei! 
Apropo, superbe torturi Oti, cu accent pe u! ![]()
Fug la zona medievala, dar mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tu Bia, da te-o scolit Flaviu nu gluma!!!! ![]() |
daca dormim cu capul unul langa altul
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Pana una-alta va pun un site cu oala care am achizitionat-o sambata ... de acum sunt doamna ... aleg meniul , programez , apas pe START si pana vin de la munca imi mentine mancarea calda , nici fierbinte , nici rece , numai buna de mancat . E simplu fetelor ... ati scapat de statul langa cratita , de invartit in oale , de prinsul mancarii , de spalatul a 10 de vase ... e super faina aceasta oala ... va spun din proprie experienta ... http://www.ezidri.ro/kukta.php?p=2 " Carpe diem ! " |
auzi da baga detalii despre oala.oare o sa ma descurc cu ea?
are desene
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Fug la zona medievala, dar mai viu! |
io astept pozeeeeeeeeeeeee.
silvana_salajan spune:
Heeei, vedeti cine s-a prins? Da Diana tot nu a aparut.
Adriana, chiar am vrut sa te intreb ce e cu linkul de la statusul de pe mess... Da tre sa ne zici musai ce ai gatit cu ea sa ne facem o impresie..Biaaaaaaaa da cand mergi maica dupa zmeura???Noapte buuna tuturor. Inca nu merg la somn, deci is in zona in caz ca apareti. ![]()