Condica Salajencelor (50)
Raspunsuri - Pagina 18
silvana_salajan spune:
Am crezut ca s-a si uitat povestea...Amu iar incepe taraboiul in presa... Si o sa ajunga vedeta si profesorul din Iasi, caruia daca a facut ce a facut la balul majoratului intre elevi, i-as trage un sut in
.
mihaela_s spune:
Ieri eram la prietenii nostri si povesteam ca noua ne e greu sa mergem acasa in Ro cu avionul, ca pe langa alte inconveniente avem nevoie de masina ca sa ne miscam intre SM si Zalau, unde sta mama. Cred ca mai pomenisem eu de Zalau si inainte...dar ieri cum am zis cuvantul magic Zalau, prietenul nostru imi spune ca Zalaul fu vedeta verii si aici in Suedia, ca a scris si in ziarul cu cea mai mare audienta de aici(chiar ma duc sa caut daca gasesc in arhiva) despre profesoara...eu am zis ce stiam. Acu' is curioasa ce scrie, n-am apucat inca sa citesc site-urile date de Bia, merg acu la ele.
Bia, Bia, da di she te manca dejtele?
Acu' ma facui curioasa...![]()
Ooof, Silvia e terminata de lipsa Dianei, a zis chiar si ca mai bine nu mergeam in Ro, ca atunci Diana nu ramanea acolo, ca era tot aici...o asteapta ca pe aer daca pot spune asa...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan peseu: o stiu pe fata asta???? |
pe profesoara?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, Bia, da di she te manca dejtele? Acu' ma facui curioasa... |
de carcotasa ce-s
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Nu pe profesoara, pe diana!!! ![]() |
pai fu si aici, pe la topicul nostru.
silvana_salajan spune:
| da diana dadu si dincolo, la salajence, pe la noi.dumane ce dedectivoasa mai sunt .imi vine sa ma tzuc toata da nu poci |