Aspirante optimiste > 20 (333)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

papushika,eu iti spuneam ca apare dupa,fiindca la mine asa s-a intamplat de fiecare data cand s-a putut verifica.Adica mai bine sa explic.Am facut monitorizari trei luni si cand era sa se sparga foliculul ,nimic,apoi a doua zi dupa spargere ,cand se vedea corpul galben la eco ,aparea si albusul.Si asa mi-a spus si medicul,cand apare albusul a fost foarte recent ovulatia.
Acum nu mai inteleg nici eu cum este,dar in cazul meu asa a fost,serios.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Odihna placuta tuturor,.Eu asta voi face

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ma dau deja cu Baneocin (unguent cu antibiotic) si cu iod. Am zis ca n-o fi bai o cantitate mica pe degetul de la picior, indiferent daca s-a prins ceva sau nu.
Ideea e ca degetului meu nu pare sa-i pese de aceste tratamente.
Incerc sa rabd pana marti la eco si in functie de ce aflu atunci decid ce fac cu degetul.
Asta desigur, daca reusesc sa rezist.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Gata, m-am trezit...Si am o foame de lup...Ma gandesc ce as manca, doar sa nu fie ceva ce necesita mult efort...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Eu acum m-am trezit si ce credeti ca fac azi duminica:mananc paine cu gem.M-am trezit cu gandul la clatite cu gem de caise si cum nu am clatite ,am atacat painea,untul si borcanul cu gem...de caise ,evident.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

anidaz.....eu cred ... si am mai spus asta si de alte dati....ca nu se merita sa bagam in noi pastile fara rost....eu iti spun din propria mea experienta deoarece in 4 ani m-am ingrasat f mult de la ele si nu am mai reusit sa dau jos....eu am facut f mult tratament de stimulare....6 luni....apoi pauza....apoi iar 3 luni etc....ca pana la urma sa fac o simpla laparoscopie la bucuresti....caci aveam acelasi diagnostic ca si tine....si dupa 3 luni sa raman gravida,....asadar draguta mea cred ca ar fi cazul ca daca nu ai ovulatie....sau daca nu se sparg mereu foliculii sa nu mai iei atatea pastile care te deregleaza fara sa iti dai seama....mergi si fa-ti programare la un doctor pe infertilitate care chiar daca e ocupat stie ce sa iti zica si apoi laparo....la mine a fost o solutie buna ca nu am probleme cu trompele....daca stiam de la inceput mergeam direct la operatie si nu ma ingrasam atat...si nici nu ma chinuiam mental atat....

rallu aceleasi sfaturi si pentru tine draguta mea....am vazut ca ai ovar polichistice....si la mine era acelasi diagnostic....si ar fi mers ca naturiste....ce am incercat ...ceaiul de napraznic si de cretisoara.....

va pupicesc pe toate....
noi ne simtim bine....cu ceva scaderi de tensiune pe caldura.....si greturi de rigoare la mirosuri dificile....dar nu mereu.....pe 5 august abia mai mergem la eco....

11+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papushiyka spune:

anidaz, eu n-am cum sa stiu prea bine cum sta treaba la mine pentru ca n-am facut nicio monitorizare.Mi-au iesit teste pozitive in zilele 12, 13 si 14.Deja in 15 era ff slab colorat.Nu stiu sigur daca am ovulat sau nu, dar macar mi-a crescut si mie olecuta estrogenul si lh.Sper sa-mi revin de la sine.Oricum polidin rulez.Le-am ocarat eu cat le-am ocarat, dar daca nu erau ele, nu mi se ameliora mie anexita asta, si poate nici nu-mi reveneam(antibiotic nu pot lua pt ca fac toate efectele adverse posibile). Ce e ff ciudat la mine, e ca lunile trecute cand n-am ovulat, nu ma dureau sanii deloc, acum ca mi-a crescut valoarea hormonilor, ma dor, si abia au trecut 2 zile de la ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dau o tarzie...

Pe unde umblati fetili?

Oana

Un vis am...un

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aici sunt si am baut si cafeluta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor !
Oana mersi de cafeluta.
Dar ce este linistea asta pe aici?
Unde au disparut fetele?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana