Aspirante optimiste > 20 (333)
Raspunsuri - Pagina 16
noname spune:
Ce mai faci anidaz?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname spune:
Fetelor eu am plecat!
Ma pregatesc sa plec la un gratar.
Mai vb maine.........sau poate diseara.
Pupici la toate fetele!!!!
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
oanaiacovita spune:
Neata fetili!
Declar si eu z1.
Anidaz, multumesc ca te gandesti la mine...ca de obicei esti o dulce, dar chiar tu ai zis..ma simt ca naiba, dar asta e.
Ma pregatesc psihic pentru HSG si pentru un inceput de august agitat.
O sa am multi musafiri, printre care si finuta mea din Italia, pe care abia o astept. Mai trece un pic supararea numai cand ma gandesc ca o vad.
Si la birou o sa am o perioada fff incarcata asa ca sa nu ma dati disparuta.
O duminica placuta!
Pupici!
Oana
Luna asta vin 

noi2
Speranta moare ultima...
anidaz spune:
Oana,
.
Noname ce sa fac...merg mai departe cu o noua speranta pentru luna ce urmeaza,asta e.Distractie placuta la gratar,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Graviduteleeee,care v-ati mai vazut sambureii,ce mai fac?

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
tumpi spune:
O cafeluta si pentru mine va rog.
Papushiyca,mucusul apare inainte de ovulatie.Cat despre uter infantil,nu cred ca ar fi o pb.el isi va reveni odata cu sarcina.
Adina,nu cred ca este enometiroza, de multe ori de la caldura ciclu poate fi dereglat,stresul poate fi si el un factor influentabil in acest sens.Mi s-a intamplat si mie sa am ciclu 2 zile.Atata timp cat organismul elimina endometru este ok.
Bine ar fi sa schimi doctorul,sa faci analizele complete si daca cumva dr nu-ti recomanda, cere tu sa ti se faca cele pt toxoplasmoza,lysteria,chlamydia si ureeaphlasma.Astea sunt unele dintre cele mai importante si in acelas timp cauzatoare de infertilitate , boli.
Oana, nu-ti fie frica de HSG, eu am facut de 2 ori,iar a doua zi dupa ea mergeam la munca.Stiu persoane care dupa HSG au ramas in prima luna.BAfta sa fie si la tine asa.Eu la primul am dat de o tampita de dr care mi-as spus ca nu am voie sa prestez dupa.
O duminica placuta va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Papushiyka spune:
Multumesc tumpi.Cineva pe-aici mi-a zis ca mucusul apare dupa ovulatie.De aceea, nu mai stiam ce sa cred
, credeam ca am ovulat in ziua 10.
claudela spune:
Am fost si eu la biserica si apoi la piata...
Program tipic duminical...cred ca acum mi-ar prinde bine un somnic, asa ca ma bag si eu in patut..Va doresc si eu o duminca linistita in continuare!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Rallu spune:
Neata fetele...la mine e inca dimineata ca de abia m-am trezit.
Aseara m-am serbat si m-am intors de la party de abia pe la 4 dimineata.
Astazi am luat ultima pastiluta de stimulare. Polidinele le-am terminat si fundul a inceput sa intre in normal.
Aproape ca incepe sa mi se ridice si mie nitel moralul.
Curios e ca, desi doctorita a prezis varful ovulatie de abia de acum incolo, la mine testele au lasat-o mai moale. Au fost intens pozitive joi, dupa care au devenit mai pale.
Sa fie ovulatie multipla si sa se mai intample una de acu incolo? Sau aia o fi fost singura?
Macar de-ar fi ... atunci...acum...numa sa fie.
Singura belea ramasa momentan in vigoare e degetul cel mare de la picior care e in continuare super-umflat. Nu ma pot incalta cu nimic, numai in niste slapi de plaja si vad ca si aia au inceput sa ma deranjeze.
Eu banuiesc ca as face un furuncul. Tratamentul il stiu: incizie, antibiotice, etc. numai ca aici intervine problema mea....pacatosul a aparut taman acu, in luna cu stimularea...daca am ramas, nu prea as vrea sa incep sa inghit antibiotice.
Nici nu stiu ce sa-i fac.
Barbata-miu ma bate la cap sa fac un test de sarcina sa vad cum e...dar dupa parerea mea e mult prea devreme si cam inutil (dupa spusele doctoritei inca mai e posibil sa se prinda).
Degetul insa ma doare destul de rau si cateodata ma uit cu drag la sertarul cu pastile...offf...
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
tumpi spune:
Rallu, incearca in farmacii poate se gaseste,vre-un unguent ca sa nu ajungi la antibiotic.Eu am de fel probleme cu unghiile incarnate si tot asa ajunsesem sa umblu numai in slapi,iar cand dormeam, nu suportam nimic sa ma atinga,asa de rau ma durea.Am ajuns la farmacie si mi-a dat un unguent pe baza de ion si nu mai stiu ce ingrediente si tare bun a fost, s-a retras toata infectia.Poate se gaseste si prin tara ceva de genul asta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)