Coduri Reksio (2)
Raspunsuri - Pagina 9
teotudora spune:
La Reksio si capitanul Nemo nam ajuns la Sangrila dar nu stiu ce trebuie sa fac la cei cu acordeoanele ca sa pot intra in templu.
Va rog mult daca puteti sa ma ajutati.
Multumesc!
NarutoKid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teotudora La Reksio si capitanul Nemo nam ajuns la Sangrila dar nu stiu ce trebuie sa fac la cei cu acordeoanele ca sa pot intra in templu. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati. Multumesc! |
Ar trebui sa inceapa asa: ''Bine-ai venit in Shangri La!'' si apoi vor canta:)
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:)
teotudora spune:
Iar m-am impotmolit la Reksio si capitanul Nemo.Cum trebuie sa asez bucatile ce harta din carnetul de arheolog?Am trecut de Sangrila dar m-am oprit unde v-am spus.Acum sunt la Mu.Va rog sa ma ajutati poate am sa va fiu si eu vreo data de folos.
NarutoKid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teotudora Iar m-am impotmolit la Reksio si capitanul Nemo.Cum trebuie sa asez bucatile ce harta din carnetul de arheolog?Am trecut de Sangrila dar m-am oprit unde v-am spus.Acum sunt la Mu.Va rog sa ma ajutati poate am sa va fiu si eu vreo data de folos. |
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:)
teotudora spune:
Multumesc tare mult ca ma ajuti.Eu sunt un copil de 6 ani caruia ii plac foarte mult jocurile cu reksio dar nu intodeauna reusesc singur,de aceea mai cer ajutor.
teotudora spune:
Nu reusesc sa fac sageata.Bucatile de harta se suprapun sau se imbina perfect ca intr-un puzzle?
teotudora spune:
Am ajuns la final,la linia de schibare a datei, intr-o sala cu multe triunghiuri.Ce trebuie sa fac acum?