Coduri Reksio (2)
Raspunsuri - Pagina 10
teotudora spune:
Am reusit sa trec si de faza cu triunghiurile dar nu stiu codul MU.Va rog mult sa ma ajutati.Nu am cartea .A aruncat-o mama.
NarutoKid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teotudora Am reusit sa trec si de faza cu triunghiurile dar nu stiu codul MU.Va rog mult sa ma ajutati.Nu am cartea .A aruncat-o mama. |
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:)
RiPaR spune:
Deci frati mei la Reksio si magiceni .... miam luat matura si mam dus la 1 magicean 1 soarece .. care e prins intro capcana de soareci si nu stiu cum sal scot si ce trebuie sa fac .. Raspuns cat mai repede ...
Respect!
teotudora spune:
La Reksio si magiceni pentru a-l elibra pe Spilmatster vrajitorul soarece de care intrebai trebuie sa pui sfoara pe scripetele pentru infasurarea sforii pe urma pui cazanul pe franghie si pui atmuri si gata.
RiPaR spune:
am trecut de aia acm mam blokat chiar la ultimu nivel adik : fuge cainele ala magicean nush unde intrun portal si eu tre sa il eliberez pe epure sa ma duca la el .. si epurile e inchis si cheia e pe o masa inalta.....
.. si nu ajung la ea ..
teotudora spune:
Codul mu est sagiata la stanga sgiata jos sagiata la dreapta 3 bare la stanga 3 bare la dreapta si 3 in mijlc
NarutoKid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RiPaR am trecut de aia acm mam blokat chiar la ultimu nivel adik : fuge cainele ala magicean nush unde intrun portal si eu tre sa il eliberez pe epure sa ma duca la el .. si epurile e inchis si cheia e pe o masa inalta..... .. si nu ajung la ea .. |
Sertarele...ei bine, trebuie sa umbli in toate incaperile si sa formezi o scara, din ele. Adica, spre exemplu: Mergi in prima incapere, unde e ora 3, si tragi de un sertar. Apoi te intorci in camera cu ora 9 si vezi unde vine sertarul respectiv. Ar fi tot un du-te-vino, pana iti iese scara din sertare in incaperea unde ceasul arata ora 9.
Ajungi la omida, si trebuie sa raspunzi la trei ghicitori. Fii foarte atent la enuntul ghicitorilor. Apoi vei obtine 10 bucati de ciuperca, folosesti una din bucati si iei cheia.
Reksio e cainele viteaz...Eu ajut cum pot in problema aceasta:)
andreeaeuu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LyonHolmes
E vorba cumva de vulpile alea doua de afara, din fata "bazei" Ordinului Pernelor Bagacioase, alea care pazesc scuterul?...A, apoi e floare la ureche:)) Zici ca ai luat patina si posterul, da?...Ai vazut casuta aia din metal, aia de sus?...Fii atent/a ca trebuie s-ajungi acolo. Inauntru sunt Co-cosul si Cornel, numai ca sunt batrani. Reksio si Kretes ii vor ruga sa-i ajute, iar din moment ce ai acele obiecte, ei vor lipi imaginea de pe poster pe patina...deci cand vei iesi la suprafata, vulpile vor urmari posterul, iar mai departe, trebuie sa iei scuterul. |
dar ctm ajung la casa aceea cu acopris rosu fara sa ma vada vulpile