Streptococ B

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

andreea ma gasesti la mamici curajoase de nov-dec2008
eu cred ca voi naste fie la craiova cu dr tudorache
fie la buc la elias cu dr. Calomfirescu
multumesc de urari Doamne Ajuta !
sa te ajute Dumnezeu in indeplinirea dorintei propuse
loren@ am citit si despre ovule acuma na stiu ca se trateaza greu...dar nu imposibil, nu?
23+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
citat din mesajul lui andreea81

Elilov3, multumesc din suflet pentru promptitudinea raspunsului. Dr. ginecolog la care m-am dus nu mi-a dat multe informatii...am intrebat-o cat de grav este si a zis: Nu foarte....de aceea v-am intrebat si pe voi...m-ar ajuta mai mult daca as sti de unde l-am luat...ca d.p.d.v. al igienei intime sunt mai mult decat riguroasa, la piscina nu ma duc, nu folosesc toalete publice....offfffffffff

Andreea draga nu-ti face nici o problema. Orice tratament ai urma,( de obicei cu antibiotice), acest streptococ poate reapare in orice moment. Si nu se ia de pe toalete sau prin contact sexual sau prin igiena intima rar facuta. Si eu il am si nu am stiut pana ce nu am ramas insarcinata si mi s-au facut analizele.Am avut 3 sarcini,din care 2 pierdute si una dusa cu bine pana la termen si in toate 3 am avut streptococul.Important este ca in momentul in care apar contractiile, cu 4 ore aproximativ inainte de a naste sa ti se dea un antibiotic intravenos iar bebe nu mai are de suferit. Eu , care sunt alergica la antibioticele intravenoase am trecut cu bine nasterea, si fetita mea la fel, asa ca nu-ti face probleme din cauza asta.Nu e periculos daca sti ca-l ai, e periculos cand il ai si nu sti.
Asteptam vesti bune de la tine, ca vei deveni mamaica, ....cand va fi momentul, desigur.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Irlandeza, sa te auda Dumnezeu!Mi-s asa dragi copiii...dintotdeauna. Si e momentul sa am si eu un pui de om si sunt si pregatita...si ai dreptate, am luat mai multe antibiotice si nu cedeaza, mama lui de streptococ !!! Si mai rau e ca dr. mea nu ma intelege cand ii spun ca dupa 3 zile de luat antibioticul, mi se face rau, ma doare ficatul, sa-mi mai dea si altceva...Abia astept sa vina bebe si la mine. <Multumesc de raspuns si de incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Si eu am streptococul, am avut intr-adevar perfuzie cu antibiotic inainte de nastere. Culmea ca eu am descoperit streptococul dupa ce am nascut desi am cerut expres analiza in timpul sarcinii si dr. care ma urmarea a zis ca nu-i nevoie.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

l-am avut la prima sarcina, mi-a iesit pozitiv si acum, mama lui... sper sa nasc tot natural, si sa fie bebe bine...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput