Fetitelor mele le place la nebunie supa-crema de rosii pe care, iarna, o fac din bulion.
Am intrebat in stanga si-n dreapta si am primit raspunsuri diferite.
Cand e mai potrivit sa punem bulionul? Cand sunt rosiile de gradina cele mai coapte si gustoase?
Si, daca tot suntem aici, imi puteti spune si cum se face, pe pasi? (sunt o gospodina cam incepatoare... )
Multumesc!
___________________________________________________
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Eu cred ca oricind sint coapte bine se poate face.Procedura este cam asa,nu ca as fi facut vreodata:se trec rosiile prin separator si apoi se fierbe ce rezulta.Probabil se pune in borcane si se sterilizeaza.Posibil sa poti pune la fiert diverse arome, sa iasa cu vreun gust special(oregano ,dafin ,piper,etc.).
Succes!
dalina, mut mesajul tau la muraturi, conserve, dulceturi de tot felul
multumesc pentru intelegere.
Roxana