Dar daca as fi eu amanta ??
rasfoiam subiectele de pe aici ... unde apar frecvent femei inselate de catre soti/ parteneri
nu cred ca e vreun subiect in care vreun barbat sa se planga ca l-a inselat nevasta ( nu le-am rascolit pe toate)
vreau sa va intreb ce credeti despre femeile care au sau vor un amant?
femeile care nu se simt implinite in casnicie si totusi nu vor sa renunte de dragul copiilor, sau pur si simplu vor un pic de aventura ..
sper sa nu aruncati cu roshii prea tare , mamicilor si sotiilor fidele , ma gandeam ca totusi ca sa ajungi sa ai un amant trebuie sa fie o aractie maaare , sa ti se puna pata , sa nu poti sa te abtii , sa fii batut in cap ca la 16 ani .. daca ti s-ar intampla tie intr-o buna zi ? ce ai face ?
Raspunsuri
Clover spune:
Au existat si barbati inselati, dar ei simt nevoia mai rar sa vina sa isi verse sufletul si mai ales sa isi puna problema ce sa faca pentru a-si repara solutia. Cum zicea cineva, daca esti femeie se peesupune ca il ierti, daca esti barbat se prespune ca te desparti de nenorocita care ti-a facut asta.
Ce o sa creada lumea pe aici e ca esti o depravata care s-a plictisit de bine. Cam asta e linia generala de gandire. Personal sunt de acord cu relatiile extraconjugale in doua conditii: esti pregatit pentru posibilitatea reala de a nu mai avea o casnicie sau partenerul este anuntat si e de acord inainte de a comite orice. Cum a doua e rar realista, ramai cu prima.
Rufus spune:
Exista oricand aceasta posibilitate, iar cine se crede imun, se inseala.
Barbati care sa se planga nu prea vezi pentru ca, probabil, le e jena. Chestie de mentalitate...Te asigur ca suferinta nu-i mai moale.
Am un prieten bun. Insurat, o fata mare...O familie pe care eu nu o inteleg, dar ei sunt ok. Nu mai au nici o legatura intima de multi ani, el a avut o aventura stupida, dar ea a tinut de casnicie si lucrurile s-au linistit. Au programe comune, merg in concedii...sunt nedespartiti. Recent el a aflat ca ea are o relatie. Desi se feresc, se mai intampla...mi-a spus ca, un pic, nu i-a convenit, dar tot el zice ca i se pare normal, fata tanara, arata binisor...o intelege. Nu are decat o pretentie: sa nu fie pe fatza.
Personal nu stiu ce finalitate va avea aceasta casnicie. Este singura de acest model pe care o cunosc si mi-e tare teama.
Din pacate intrarea intr-o relatie se face, aproape mereu, fara sa-ti dai seama. Intotdeauna credem ca suntem stapani pe situatie si aproape intotdeauna nu-i asa. Gasim mereu o scuza pentru ce facem si ajungem mai mereu sa regretam.
Nu exista decat un singur remediu: sa nu te incurci; daca o faci, suporti consecintele.
Nu-i vorba de aruncat cu rosii. Problema e ca bunul simt se aplica si pe strada, si la servici, dar si acasa. Asta-i tot.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
zepellina spune:
quote:
citat din mesajul lui Rufus
Nu-i vorba de aruncat cu rosii. Problema e ca bunul simt se aplica si pe strada, si la servici, dar si acasa. Asta-i tot.
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Eu sunt in cautarea acestui bun simt...si asa de disperata incat imi vine sa plec si din oras
Sunt de acord cu Rufus, se poate intampla oricui, dar conteaza si restul.
kindaras spune:
quote:
scris de clover
Ce o sa creada lumea pe aici e ca esti o depravata care s-a plictisit de bine
si totusi la un anumit nr de sotii inselate trebuie sa existe tot atatea amante .. care nu sunt toate femei singure
acum vad ca e un subiect foarte delicat
nu cer o aprobare ...
si amantele sunt femei .. eu cred ca mai curajoase decat restul.
A_Iulia spune:
quote:
citat din mesajul lui kindaras
Kinderas
Daca atunci cand dansezi goala in vitrina se cheama ca ai curaj, atunci da, se poate spune si ca amantele sunt curajoase.
Adina + Olivia Q1.04
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui kindaras
Kinderas
Adevar graiesti! Iti trebuie mult "curaj" ca sa poti manca mizeriile de pe masa unui inselator .
cristiama spune:
Daaa... eu arunc cu rosii! Am cosul plin langa mine.
Depinde ce vrei de la viata, si cred ca-ti trebuie mult curaj sa gasesti "pachetul intreg" pt tine, sa nu te multumesti cu putin, cu ce e la indemana, cu ce se ofera pe moment.
Eu am stiut ca vreau "tot" de la viata, ca nu o sa ma multumesc cu... cu ce? Sex cate-odata pe apucate, weekdnuri si vacante singura, fiecare cu casa lui, banii lui, visele si ambitiile lui?
NUUUU! Vreau ca barbatul pe care-l iubesc sa mearga cu mine in concedii, cand trec printr-un necaz sa fie alaturi de mine, sa-mi faca in fiecare dimineata ceai....Acum pt mine astea sunt lucruri importante.
Pentru mine "cate-odata" n-ar fi suficient, concedii singura n-ar fi amuzant, carduri separate ar fi frustrant, iar o nevasta - alata decat mine ar fi inacceptabil.
Miluna spune:
Pe alte forumuri un topic cu titlul asta ar avea mare succes
Dar aici sunt in general femei tinere, familiste, proaspete mamici. Asa ca chiar daca nu luam in considerare moralitatea, in aceasta etapa a vietii sunt puiutii pe prim plan si mai putina disponibilitate pentru potentiali amanti
andrath spune:
Io nu cred ca toate femeile pot deveni amante. Pentru asta iti trebuie vointa (e greu sa fii vioara aIIa), tenacitate (dureaza pana il desparti pe ala de nevasta) si ...o moralitate dubioasa.
A, si era sa uit...si memorie scurta (ca sa nu te intrebi daca nu cumva o sa te insele si pe tine).
Restul ca: atractie, "ti se pune pata" nu-s decat vorbe menite sa mangaie usor pe capsor!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou
"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."
andrusca13 spune:
Eu atat pot spune.. MI-AR FI FRICA DE DUMNEZEU!!! in primul rand si in al doilea, nu cred ca as putea trai cu gandul ca sunt o mizerabila.