Gabriela Irimia a pierdut sarcina

Gabriela Irimia a pierdut sarcina | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si eu cred ca e doar teatru...(sper sa nu fie asa), pentru ca daca minte in legatura cu un copil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Nu o suport pe domnisoara asta, dar nu ii doresc nimanui sa treaca prin asa ceva...e o durere fara margini, fara cuvinte si pe care nu o poti explica...sunt alaturi de tine cu sufletul, Gabriela!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Da,asa este,trebuie sa fie ingrozitor de dureros sa pierzi un copil, numai ca ,mi se pare ciudat ca nu s-a dus la medic si nu i-a spus nici partenerului de sarcina,pe cind acesta chiar isi dorea un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Au cam epuizat mijloacele prin care ies in evidenta.Nu cred ca e adevarat ca ar fi existat vreodata o sarcina.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jollie spune:

Si eu zic la fel: strategie de marketing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu cred ca si-a pierdut neuronul, nu sarcina. AM vazut si eu interviul si era jenant de falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Fetele astea doua nu mai stiu cu ce sa mai iasa in evidenta. Iar cand ies, se fac de tot rahatul....cel putin, aici , in Londra ,sunt penibile. Iar mama lor e mai proasta decat amandoua la un loc.
Faza cu sarcina pierduta........ Daca e adevarata, pai eu sunt Madonna.
Nu mai stiu ce sa faca,sa se vorbeasca despre ele. Mai nou, domnisoara Gabriela are o poza cat capul ei de mare pe coperta unei reviste de scandal de aici,o ordinarie marshava. Probabil ca e foarte mandra de asta.
Mi se face greatza cand ma gandesc numai la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mda...ca sa zic,prostie cit cuprinde.Gabriela avea totusi sansa de a se "cizela" putin linga Lembit,parerea mea.

Mergi la inceput