Aspirante din GALATI (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Iuca...FELICITARI noua luni minunate
poopici la toate fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Iuca FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si la termen finalizata cu un bebe sanatos, frumos si mancacios !!!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gepa spune:

felicitari tuturor fetelor ce au reusit si mai ales celor care persevereaza. subscriu la ceea ce au zis fetele cu tipul maxim petrecut in cab dr calin...maxim 10-15 min cu tot cu imbracat si dezbracat si mai ales cu ironiile ei.daca te vede documentata cat de cat, incep ironiile. la prima IA nereusita cu ea, raman al ideea cadatorita incapatanarii ei am dat banii aiurea.aveam in z 14 un folicul de 21 mm deci cat de cat maricle ptr IA ,am facut in ziua aia injectia cu pregnyl si la fix 36 ore- procedura. in opinia mea dupa acele 36 ore era putin probabil ca acel folicul sa mai fie acolo. i-am zis sa facem echo...sa vad daca mai e acolo si a zis ca nu e bine sa amestecam gelul ala de la echo cu flora intravaginala. dar am citit apoi ca ala nu dauneaza cu nimic.sunt si acum convinsa ca am facut orbeste IA.la buc la a 2 IA am facut echo inainte si era inca acolo, acum insa sunt nedumerita de ce nu s-a facut nidatia.stie careva o clinica in iasi ,un dr ptr fiv si la ce costuri? desi am citit alte sub despre fetele care au facut fiv in alte tari ca ar fi mult mai ieftin si atitudinea medicilor mult diferita de a celor din ro. eu una la buc am avut senzatia ca eram ca niste pui la abator, ca pe banda rulanta.ft putin timp dupa procedura te lasa pe patul ala cu picioarele in sus. de aprca ovulul ala se lipeste in 10 min. ala vreo 2 ore pluteste in cavitatea uterina. mult succes celor care sutn in curs de proceduri si sa fie cu mult mult noroc ca stiu ce inseamna asteptarea si speranta. pupici tuturor chiar daca nu va cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mada, machus va multumesc mult fetelor, sunteti foarte dragute
gepa eu am o parere foarte buna despre echipa de la Sibiu. In primul rand intram la ora cand aveam programare. Apoi vorbeau foarte frumos,imi explicau tot ce intrebam ,imi si desenau (aveau niste schite cu aparatul reproducator feminin), niciodata nu ma simteam data afara, stateam si jumatate de ora inauntru uneori.
Clinica arata super si personalul e foarte atent. In afara de ce am platit ca casieria clinicii nu am dat nici un ban in plus.
Asa ceva nu am vazut la Bucuresti, de Galati nici nu mai vorbesc.
La Bucuresti de Gynera am inteles ca e OK dar eu nu am fost, asta spun doar din auzite. Dar multe fete sunt multumite de Gynera.
Te si multa noroc iti doresc.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

IUCA FELICITARII!!!!

Dumnezeu te-a binecuvantat . Sa ai o sarcina usoara si copil sanatos , felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gepa spune:

iuca- mersi de info. sa inteleg ca tu ai reusit cu fiv? sau unde anume? eu una abia m-am remontat...eram decisa sa renunt la tot si sa purced spre adoptie. tre sa reiau toate analizele si parca nu m-as duce iarasi la dr calin ca ea este buna numai pana in faza cu IA...dupa mi-a zis ca o depasteste.mie nici servicul nu-mi permite deplasari mai ales in zile fixe. si de asta tot stau in stand by daca sa mai incerc IA aici sau in alta parte, sau sa trec direct la fiv in alta tara.oricum in alte tari fiv este cu mult mai ieftin dar daca mai pui si cazare + deplasare si mancare acolo, tot ajungi la o suma ridicata, dar barem beneficiez de alt suport medical si de alta mentalitate.
cum ramane fetelor cu intlanirea? nu ne-ar sade mai bine sa ne stim mutrisoarele de aspirante? sa aveti grija de voi si sa fiti optimiste. sunt sigura ca ptr fiecare DD are ceva pus deoparte... adutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

felicitari iuca, sa ai grija de tine. sarcina usoara, vom fi alaturi in odisee.

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

gabrielita,mititica va multumesc mult

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

`neata fetelor, ce e cu linistea asta pe aici?. nici o cafea nimic?
si cine se incumeta sa deschida cap nou ca eu una nu ma pricep:(
Iuca ,ce spui?, deschizi tu?, nu de alta dar daca tot esti proaspata graviduta cu siguranta o sa ai mana buna si o sa se umple lista de gravidute
pupici si sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

ella hai ca deschid eu.

Am deschis un capitol nou aici

Les Brown

Mergi la inceput