Aspirante din GALATI (2)
Raspunsuri - Pagina 22
gepa spune:
dragele mele,
citesc demult ce scrieti pe forum, dar nu am indraznit pana acum sa ma alatur voua.si eu sunt aspiranta la statutul de mamica,incerc din 2004 si fara vreun rez pozitiv.si eu am mers o buna per la dr alina calin ,pana cand am decis sa merg la buc la clinica med new life,dr anca gherasie.
gepa spune:
la galati am facut toate analizele si 4 IA fara rezultat.la buc,am fost ptr prog ptr FIV...cica sa incerc maximum de IA si apoi sa sar la fiv. cica sunt sanse si de ce sa dau banii aiurea.sunt satula de nr zile fertile, de asteptari, de sperante si totusi inca mai sper. problmea la mine este...cica anovulatie. cu stilulare de la acel clomifen banal cateo pastila pe zi in prima luna pana la 6 pastile pe zi in a 6 luna. apoi cica a fost insuficienta stimularea ca se forma cate un ovocit ametit,imatur ptr fecundare. am trecut la stimulare ft puternica cu injectii de gonal f cate 2 pe zi timp de 5 zile si atunci s-au format mai mullte ovocite. am incercat IA pe o astfel de stimulare si tot nimic. 2 IA la galati la alina calin si 2 IA la buc.o sa tinem legatura. va pup pe toate. adutza
provista spune:
gepa bine ai venit, eu am avut rezultate bune pe stimulare cu gonal, dar eu faceam una pe zi timp de 7 zile.iti doresc succes
inna30 multumim pentru informatii
dorinut@ tu ce mai faci?
fetele sunte-ti toate in concediu?
va astept cu vesti bune
va pup
http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
elaa spune:
Buna dimineata,
ce fac fetele?
provistaaa, ti-am trimis ieri un pm, nu l-ai citit?
pupici si sa aveti o zi buna
iuca spune:
Buna fetelor,
Eu am facut azi un test Sure Check si au iesit doua liniute: una rosie si una rozie, au aparut amandoua dupa cateva secunde.
Am fost si la protest in M19 si am facut bhcg. Maine dupa-amiaza am rezultatul. Sper sa fie bine.
gepa eu am facut inseminare la Clinica Polisano din Sibiu si am facut stimulare cu GonalF cate 2 fiole /zi timp de 11 zile.
Anul trecut am mai facut o inseminare la Bucuresti la Sabyc, am avut stimulare cu Clostylbegit cate 2 pastile /zi, dar nu au avut efect asupra mea. Atunci am avut un singur folicul de 18 mm (eu asa aveam si natural)
Initial am reactionat destul de greu si la stimularea cu Gonal dar pana la urma am avut mai multi folicul din care cei mai mari aveau 19 si 21mm.
Va 
pe toate
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
elaa spune:
iucaaaaaaaaaaaaaa, felicitari, ma bucur sincer pentru tine, ti-am zis eu bine ca lecam la odisee impreuna:)
pupici
iuca spune:
elaa iti multumesc mult
Les Brown
iuca spune:
iti multumesc mult provista
Les Brown
gepa spune:
fetelor va salut. as vrea sa reiau iarasi lungul sir de analize si incercari, caci au trecut cele 6 luni.nu stiu sincer daca sa mai incerc alte inseminari sau sa trec direct la fiv. asa cum stiti toate, sit financiara ne tine in loc ptr fiv. ptr stimulare la inceput luasem clostilbegit si apoi am trecut pe ovamit o pastila pe zi din z3 de la CM pana in z7. apoi ajusesem la 6 pilule pe zi tot din a 3z si abia daca se forma un folicul de 20mm in ziua 14.apoi cu gonal f 2 injectii ep zi din z3 a CM. precizez ca dr alian calin nu merge pe schema cu gonal ptr stimulare. duap stimulare mi-am facut analiza la estradiol si progesteron la vital med si m-am dus la ea sa imi zica ce parere are de parametrii rezultati, mi-a zis ca nu se pronunta si nu da sfaturi pe schemele altora. desi schema era de la clinia unde ea se specializase in bucuresti si exact de la profesorii ei ca si medici. va sarut.