Aspirante din GALATI (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

Buna fetelor, am mari emotii, azi merg la a 2 a ecografie si sper sa aud bataile inimioarei lui bb meu si sper sa fie totul bine.
provista tu ce mai faci?cum te mai simti?ai mai fost la dr?
va pup pe toate

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mititica iti tin pumnii, sa fie totul bine

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielita_r spune:

BUNA ZIUA GALATENCELOR

Ce face-ti ? Unde ati disparut?
Am reusit astazi sa rasfoiesc din celelalte pagini si am vazut fete noi pe care le salut si eu IUCA, RYTA, NUCHI, INNA30, MACHUS, TUTULYNA ( DR SOLOVIEV ESTE DE GASIT LA CABINETUL PARTICULAR AL DNEI STATESCU SUNI SI ITI FACI PROGRAMARE LA EL, 461426 ESTE NR DE TEL.- ESTE UN MEDIC DEOSEBIT)

SORINA - ce faci? te-ai hotarit unde faci fiv.
MITITICA- sa ne scrii cum te simti si ce ai facut la eco.
PROVISTA - cum merge sarcina ta?
DORIS - asteptam vesti de la tine .
DORINUTA , ELLA si tuturor cum ramine cu intalnirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vestile de la mine nu-s prea bune, maine ar trebui sa fac BHCG dar de azi dimineata am pierderi de sange.

toate GALATENCELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

salutare la fete de la dr si vin f dezamagita pt ca nu m-a lamurit cu nimic; a zis doar ca bb e ok dar nu ii pot auzi inimioara pt ca nu are aparatul respectiv si ca oricum nu e indicat pana in saptamana 15 sa foloseasca aparatul ala; si mi-a scris pe eco CRL=21.9 m 8 sapt si 6 zile
se vizualizeaza miscarile cordului embrionar...adica sa inteleg ca ii bate inimioara nu?iar crl ce insemana?as fi vrut sa stiu si eu cati cm are?ce greutate?etc, dar m-a expediat rapid...daca ma putei ajuta voi si ma puteti lamuri..oricum peste o luna m-a chemat iar la control dar sa fie ea sanatoasa daca ma mai duc la ea...va pupic

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Mititica, nu stiu ce inseamna acel CRL, banuiesc ca daca cauti pe net ai sa gasesti, in schimb iti spun sa stai linistita, nu conteaza ce greutate si lungime are acum, important zic eu e ca are miscari de cord. Referitor la dopler ca nu-i indicat sa-l folosesti pana in sapt 15.........e prima oara cand aud. parerea mea e sa mergi zilele urmatoare la alt medic (iti pot recomanda la Gynecocenter, dr. Mereuta) si acolo cu siguranta ai sa-i auzi si inimioara, asta asa ptr. linistea ta. iar medicul la care ai fost acum, da-l uitarii (apropos, care e ala , ca sa ne ferim si noi)
pupici si ai grija de tine.

Doris, nu-ti pierde speranta ..Dumnezeu e mare

sa aveti o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Doris... poate sunt totusi pete de la nidare....suntem alaturi de tine
Mititica...parerea mea este sa mergi la un doctor competent si cu ecograf bun, e o aberatie ce ti-a zis cu ascultatul inimioarei. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune si mult mai lamurita

mii de poopi la toate fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Sorinake
Nuchi - i-am transmis mesajul lui Bogdan. Mult succes si sa vina bebe 2 !!
Mititica, de acord cu Mada. Pe asta cu daunatu' nu am mai auzit-o. CRL e lungimea bb de la crestet la codita (fundulet); dupa ce se formeaza piciorusele se masoara pana la talpi.
Doris si eu sper sa fie nidare.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

buna fetelor
mititica schimba dr-ita, si eu sunt deacord cu machus si mada ca e o aberatie ce ti-a zis, cred ca nu are eco performant dr-ita ta. eu am ascultat inima lui bb la 6 sapt si ceva, mi-a zis si dimensiunea lui bb si pozitionarea, etc. maine merg la a 3-a eco, am ceva emotii, astept sa imi dea vesti bune. eu cu bb am inceput sa ne intelegem mai bine, ne-am acomodat nu mai face prostioare, nu imi mai este asa de rau, ceea ce simt e ceva normal si nu dau f mare imp greturilor acelea de zi cu zi.

doris astept vesti bune de la tine, si eu zic ca poate si sangerarea de la nidare, iti tin pumnii ptr cele 2 liniute.

ptr tote fetele frumoasele numai ganduri bune si vesti si mai bune
va pup

http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mititica cel mai bine e sa schimbi dr.
doris Doamne Ajuta sa fie bine

Fetelor unde ma sfatuiti sa fac bhcg in Galati? Si sa imi dea rezultatul repede si corect, bineinteles.

Va pe toate

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput