Amintiri din...adolescenta :)
Raspunsuri - Pagina 2
gazzella spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
Si eu ma regasec in muzica, vechiturile mele dragi la care nu pot si nu vreau sa renunt si le ascult cu placere la fel ca prima data.
Gazzella, ! Sa vedem daca stii pentru ce...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
nu stiu, ca io spun multe prostii intr-o zi
nelia, sa vezi ce ai sa ma injuri la celalalt sub'ect
Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza
kindaras spune:
esti foarte cool si sexy dianocica !
eu imi doresc un cercel in limba dar nu am curaj... chiar daca am trecut de adolescenta de ceva timp ! si am ramas cu un tatuaj si cu un cercel in buric din acea perioada nebuna nebuna ... tatuajul mi l-am facut intr-un loc unde nu se vede chiar daca e vara si ar trebui sa ma imbrac sa ma duc la birou ( la asta m-am gandit cand l-am facut)
nu as renunta la cercelul din buric nicicum. nu stiu cum o sa fie cand o sa am un bebe si o sa cresca burtica
cred ca avem nevoie de ceva sa ne aminteasca de faptul ca am fost adolescenti, ca am fost liberi , fara griji , fara responsabilitati, ca am fost nebuni si am gustat viata din plin. (unii) de aia nu renuntam usor la ceea ce ne aminteste de perioadele astea... viata e frumoasa si acum , dar e Altfel
Donia spune:
quote:
citat din mesajul lui dianocica
sunt singura nebuna? (nu, nu ca mi i-am pus, ca nu vreau sa scap de ei :)))) ). aveti lucruri de care tineti doar pentru ca va amintesc de o perioada draga? si nu, nu mi-as dori sa fiu dinnou acolo, viata mea de acum e ceva mai frumos decat as fi putut spera vreodata.
Stii ceva? ceva ce n-ai chef sa auzi?
Eu cred ca daca dianocica mama si adulta ar lasa-o si pe dianocica adolescenta sa mai scoata capul la iveala cateodata, poate te-ar preocupa mai putin soarta acelui unic cercel ramas.
Eu cred ca in noi coexista toate eurile noastre, nu cred ca eul din copilarie a murit, ci doar ca are mai putine ocazii sa se exprime. Insa eu, intreaga, am nevoie sa ma simt uneori eu cea din copilarie, cea fara responsabilitati, sa ma simt eu cea din adolescenta, cea rebela... fara ca asta sa ma faca sa fiu mai putin eu-parintele, sau eu-adultul. Cred ca sunt ocazii in care ar trebui sa ne simtim liberi sa fim copilul care am fost, adolescentul care am fost, fara sa ne simtim vinovati pentru asta, adica sa imbratisam toate acele personalitati care am fost de-a lungul timpului si ale caror experiente ne-au facut sa fim cine suntem acum.
In ceea ce ma priveste... nu, nu am obiecte care sa imi reaminteasca de adolescenta... pentru ca eu inca imi traiesc adolescenta , pentru ca uneori imi permit sa fiu adolescenta nonconformista. Iar mai apoi, eu-adulta o iert pe eu-adolescenta care poate nu s-a comportat prea bine, care poate si-a permis sa se rasfete, sa fie egocentrica, sau poate prea visatoare... si alte chestii ciudate pe care le fac adolescentii.
Nota: nici un suflet nu are de suferit atunci cand eu imi permit sa fiu adolescenta sau copil
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
off topic: Donia, am vrut sa scriu ca ma uimesti mereu, la fiecare postare, de cate ori ne vedem, vad un alt eu al tau. Dar mi-am amintit de distractia maxima de la Marineland, si am zis: stai ca eu am cunoscut-o pe Donia-adolescenta!
on topic: am fost toata viata o razvratita, dar din adolescenta am ramas cu dragostea de muzica clasica, si sunt incantata ca aici lumea chiar asculta muzica clasica (cine asculta la adolescenta muzica grea?). as vrea sa mai pot face niste extravagante vestimentare, da ceva kg acumulate nu-mi dau voie!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Gazella, nu te injur, pentru ca ai spus ce simti si de aceea ti-am si explicat pe indelete... Florile erau pentru pozele de la semnatura si pentru ca sinteti oameni de munte! [Si nooooi...]
Donia, sa inteleg ca eu la 1000 de insule am cunoscut eul-mamica al Doniei? Hai, pe cind punem de o intilnire sa se intilneasca eurile noastre adolescentine [fara copii si fara soti daca se poate, daca nu, ii luam si pe ei] Marule, ce zici?!?!
Si acum la subiect: stiti ce mi-am dorit eu dintotdeauna si nu am avut nici unde si nici curaj sa fac la vremea respectiva? Un micut tatuaj, care sa ma reprezinte, undeva... dar nu va spun locul, sa vad daca il ghiciti.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
maru spune:
nelia, pai cu tot cu copii si soti am fost la Marineland, si distractia a fost bestiala
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Donia spune:
quote:
citat din mesajul lui maru
la fiecare postare, de cate ori ne vedem, vad un alt eu al tau. Dar mi-am amintit de distractia maxima de la Marineland, si am zis: stai ca eu am cunoscut-o pe Donia-adolescenta!
Vez, vezi, sufar de personalitati multiple
maru, la Marineland am cazut sub influenta Ilincai, ceea ce m-a facut sa trec mai in zona adolescentina, ca de obicei sunt sub influenta Roxanei
Apropos, Roxana mi-a spus ca ii e dor de Ilinca, de abia asteapta luna august!
quote:
on topic: am fost toata viata o razvratita, dar din adolescenta am ramas cu dragostea de muzica clasica
pai asta-i tot o forma de rebeliune, ca in loc de Modern Talking si CC Catch, tu ai preferat muzica clasica
nelia, sa o vezi pe donia-mama cu o burta mare de 7 luni, cocotata pe caluti la carusel ... pfiii, si asa rau stateam, ca deja mi se dilatasera oasele bazinului, dar era ceva ce trebuia neaparat facut, altfel as fi regretat luni intregi de zile!
Meeey, la intalnire musai sa vina si sotii, sa supravegheze copiii si... adolescentele
Si ca ziceam de Roxana, m-a surprins zilele trecute sa imi spuna cum s-a mai jucat ea cu Agata si Tudora la insule!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Andrada spune:
Diano, nu mi te inchipuiam deloc asa!!
Acum nu-s ce sa mai cred, parca vaz ca Xeno are o ditamai crucea pufdaddy iar Sheannamp are un bradpitt tatuat pe fesa,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
dianocica spune:
mei, am uitat un lucru esential, am 27 (asta asa..ca ne cunoastem, ca pt majoritatea am ramas la 23 :))) ). iar problema cu cercelul a aparut cand am uitat sa il scot la dentist si m-a intrebat daca e nou, eu i am zis ca are vreo 10 ani( deja?!?!?!), dar ca il scot sa nu o deranjeze. si ea, o finuta, m-a intrebat: dar de ce il mai pui la loc? :)))))
donia ai mai incercat de cateva ori sa ma convingi cu E-urile ( :))))) ) tale, dar tot mai ai de lucru. eu nu gasesc nici unu' in plus :)))
andrada spune drept, ma vedeai la 1.50, 80 de kile, par lung, degradat, cu suvite arse de soare, prins mereu in coada, imbracata dupa moda din early 80's :)) (edit: sa vezi cum mi te inchipui eu pe tine :))))) )
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.