infidelitate?
Raspunsuri - Pagina 4
DOR spune:
Denizel, io mi-s BERBEC,sper sa ma intelegi ca am o fire mai...belicoasa.Desi...hmmmm...numai gura e de mine, uneori.
Iaca, te citez:
"Draga de ea, ce sensibila e! Ce-ar putea sa faca? E si ea o indragostita mica si draguta si neajutorata."
Ah, ce i-as da micutzei neajutorate cativa pumni in gura.
Macar asa, metaforic...
denizel spune:
Pai mai, DOR, ce treaba ai tu cu micuta neajutorata si timida?
Daca e sa trebuiasca sa primeasca cineva pumni, apai nu micuta trebuie sa-i primeasca. Adica, ba da, si micuta :-))), da' nu in primul rand. Doar asaaa, pe la final, daca iti mai ramane chef si energie :-))).
Serios acuma, cel mai mare rau pe care il poti face astora 2, ar fi sa-i incurajezi sa stea unu' cu altu' pana n-or mai putea. Se potrivesc de minune si se merita unul pe altul.
ccc77 spune:
M-a ajutat tare mult sa citesc ce ati scris voi, macar mi-am mai pus ordine in ganduri(asa pe cat se poate).voi mai sta cateva zile sa vad ce se intampla(desi nu cred ca o sa se intample mare lucru)si daca vad ca continua sa fie la fel de amorezat si pierdut, trist, plec pentru o perioada-poate se trezeste, cine stie.deocamdata incerc sa rezist si sa fac fata situatiei.
denizel spune:
Andra, sa stii ca o sa ma gandesc la tine! Iti tin pumnii!
ccc77 spune:
Iti multumesc Denizel,oricum daca mai am noutati zilele astea, o sa le impartasesc cu voi, ma ajuta enorm sa pot sa ma pot descarca, sa povestesc cuiva, sa stiu ca mai sunt persoane care ma sustin,care au trecut sau nu prin situatii asemanatoare, pentru ca imi e cumplit de greu.
cosmi1975 spune:
stiti ce????????? am spus mai devreme ce i as face si asa ramane....adica daca mama lasa copiii la tata inseamna ca nu i mai iubeste?????????aha dar daca tatal pleaca cu iubirea lui....si lasa copii cu mama...mai merge cu ce este el mai presus????
CCC77 EUcred ac razboiul e pierdut...pai cu cine te razboiesti??//cu 2 oameni care zic ca vor sa fie impreuna?ce sa astepti?sa i revina lui dragostea ptr tine??????? nu i curvar...ca un barbat care e cam umblaret stie sa si pastreze nevasta copii casa ...el gata si a pierdut mintile dupa ea
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui cosmi1975
stiti ce????????? am spus mai devreme ce i as face si asa ramane....adica daca mama lasa copiii la tata inseamna ca nu i mai iubeste?????????aha dar daca tatal pleaca cu iubirea lui....si lasa copii cu mama...mai merge cu ce este el mai presus????
Eu nu prea inteleg ce vina au copiii in tot scenariul asta.
Daca sotul tau ar fi un tradator fara scrupule, chiar crezi ca e cea mai potrivita persoana care sa se ocupe de copiii vostri?
quote:
adica daca mama lasa copiii la tata inseamna ca nu i mai iubeste?????????
I-o iubi ea probabil in felul ei dar, nu are nici o scuza pt. faptul ca ii foloseste drept arme in lupta cu sotul infidel.
Cum ar putea o mama sa isi dea copiii de langa ea si sa ii trimita la amanta barbatului ei, cu scopul de a o intimida?
roxanal spune:
Andra,
dar TU ce vrei? ca ce vrea el...numai el stie...insa tu ce vrei?
fa un moment un joc de imaginatie si gandeste-te daca tu ai putea sa treci peste ceea ce a facut el
ep urma, sincer vorbind, ar trebui sa-ti vezi partea ta de vina, ptr ca daca el a ajuns sa se uite la alta, ceva nu mergea cum trebuie intre voi..stiu, o sa-mi sara lumea in cap, insa ar trebui sa fim sinceri cu noi, chit ca doare ca naiba sa recunosti ca ai si tu "meritele" tale...si uita-te la el, ti l-ai dori inapoi? l-ai mai putea iubii in continuare? ai face dragoste cu el fara sa-ti apara in mintea "cealalata" ? poate ca lupti ptr ceva ce nu mai vrei, de fapt, insa iti este prea teama de singuratate..si de ce iti este frica de singuratate? exista clar si aici ceva..."necurat"...nu ma intelege gresit, imi pare tare rau ptr cat de ranita te simti..insa trebuie suficient de sincera cu tine ptr tine si ptr copilul pe care-l aveti impreuna...TIE ITI datorezi asta
succes...
cosmi1975 spune:
daca il vreau inapoi nu il compatimesc si ii ascult lui bazaconiile ca o iubeste ca n o iubeste ,sa am rabdare ....iau atitudine ,nu folosesc copii ca arma arazbunarii dar de ce sa nu aiba nicio obligatie??sa vina la luna sa i scoata la un suc??????nu..el aplecat de acasa el sa suporte ...ba nu sa il dau ,,doamnei ,,pe tava daca se paote si cu casa masina si ceva bani la buzunar,, ca doar a fost sotul meu
tuinea spune:
Eu zic sa rupi pisica in doua!
Spune-i mandrului sot sa isi ia calabalacul si sa se mute la hotel pna cand se linistesc apele ca daca te muti tu zice ca ai parasit domiciliul si nu este bine mai ales ca lumea nu-l stie de umblaret ci de 'baiat bun la locul lui'.
Eu i-as zice sa se gandeasca ce are de facut pe teritoriu neutru deci in deplasare din casa care i-a provocat atata stres incat l-a impins in bratele 'nevinovatei' (ce as mai ciufuli-o eu pe mandra asta inocenta!).
Mult succes si nu-l lasa sa-ti puna coarne ca e greu sa le porti!