infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hai sa va zic eu ceva, care poate va da de gandit..mie una mi-a dat..Deci, in situatia mea, eu ma pregateam deja sa ii fac bagajele..pe bune! Insa, niste 'sfatuitori' mi-au zis ca nah, nu se face, ca nu e chiar asa, etc...Booon si am zis, ok, daca oameni mai cu experienta zic asta hai sa o incerc si p asta..Si omu' n-a plecat..Si zilele trecute, vorbeam de o chestie si ii zic: "N-as mai fi vorbit cu tine ever daca faceai asta"! Raspunsul? "Eee asa zici tu intotdeauna, dar eu pot sa te fac sa te razgandesti..." Am inghetat efectiv...,omu nu stie de frica!!! Asta e faza!!! El stie ca bine mersi va fi iertat, ca si prima data si a doua si uite asa, de aia nu i pasa daca afla nevasta, daca face cd-urile sub okii ei, daca ....Trebuia eu sa fi facut ce stiam eu, cu toate riscurile, mi le asumam, decat sa ma fi luat dupa sfaturile altora..Insa, niciodata nu e prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccooll04 spune:

sa stii ca ai dreptate , nu stiu de frica , sunt prea siguri pe noi , de ce ? pentru ca le-am tot dat sanse .
Eu am 1 an de cand tot dau sanse , deci sunt in situatia lui ionica cu lupul , si cred ca totusi se apropie lupul , numai ca el tot nu crede .
Si inca ceva , in capul lor , daca nu au ajuns sa faca sex , restul e fix pix , nu au gresit cu nimic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

hmm, nici macar nu apreciaza sau constientizeaza sansa care i s-a dat. considera ca e ceva normal faptul ca l-ai iertat...e un merit al lui sau slabiciune a ta...nu conteaza....el era sigur de deznodamant.

brrr, ma ia cu fiori. asa o gandi si sotul andrei: pot face orice, pot suspina in fatza ei (dupa alta), in final o sa ma ierte...ce-o sa faca...doar ma iubeste!!! si mai e si un copil la mijloc, nu traumatizeaza ea copilul pentru atata lucru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Uite ca povestea ta mi-a adus aminte de mine, in tinerete, ca mi s-a intimplat si mie asa ceva!

Dupa vreo trei ani de casatorie, il vad pe sot schimbat, era in prag de Craciun. Iesea mai mult pe afara, se imbraca mai altfel, chiar isi cumparase o droaie de chiloti noi, mai sexosi (asta e semn sigur ca te inseala! Isi cumpara chiloti noi)
Buunn... il intreb intr-o zi "auzi, dar noi unde facem Craciunul si Revelionul?" "pai nu stiu unde il faci tu, dar eu ma duc cu baietii la Cazinou" "ei pe naiba!.. chiar asa?"
Din vorba in vorba omul mi-a marturisit ca a intilnit o femeie de care s-a indragostit dar nu au stat de vorba decit de citeva ori, nu este nimic intre ei, dar este foarte atras de ea... Parca ma lovise cu bita in moalale capului! pai de ce?... Ca eu eram rea, vorbeam mult, tineam cont la toate, ma certam cu maica-sa (care statea ca o pleosnita la noi de mai bine de un an fara sa ridice un pai de jos!), ca nu mai faceam dragoste ca inainte, ca aia, ca aialalta... Wow... mi-am zis... sa stii ca are dreptate! SInt rea de gura, cu maica-sa nu ma inteleg, nu mai facem dragoste decit o data pe saptamina... arat ca dracu'...normal sa se uite la alta... Si atunci il iau cu binisorul, sa nu se supere si sa fie impins mai mult in bratele ei, care dupa spusele lui era italianca, bogata, frumoasa si era lesinata dupa el.
Offf... cum naiba sa ma pun eu cu o italianca bogata, frumoasa, proaspata si lesinata dupa el... si el lesinat dupa ea?... Lupta pierduta din start! Dar am inceput sa ma aranjez si eu mai mult, sa ii dau atentie mai mult, sa ma port mai frumos cu maica-sa, sa nu ii spun nimic atunci cind se aranja si pleca afara cu baietii... ce mai, devenisem femeia model
Aveam inima cit un purece, dar eram fericita ca mi-a spus adevarul si ca...uite dom'le ca este sincer, si atunci inseamna ca totusi ma iubeste, ca nu a facut sex cu ea!...hahahhahah....
Si ma perpeleam eu asa, sa il aduc pe drumul bun pe barbatul ratacit!

Si cu o zi inainte de Craciun, in ajun...imi spune al meu sot ca se duce la fotbal cu baietii... Fotbal, , in ajun de Craciun?... Daaa... Buunnn... el pleaca, sarutindu-ma cu foc in usa, eu ma pun sa ii fac mincarea preferata, sa mai fac cite ceva pentru Craciun, sa fie perfect in casa... Si atunci imi vine in minte ca in bloc se mutase un prieten de-al lui (noi eram administratorii blocului atunci) si iibat la usa sa il invit la noi. Dupa usa se aude ceva, dar...nimic... Atunci il sun la munca si imi raspunde el, il invit la noi politicoasa si inchid telefonul... Atunci cine era la el in apartament, ca statea singur, ii venea nevasta din Romania peste citeva luni?... Ma duc jos in parcare, si masina noastra era acolo, deci barbatelul nu era nici vorba la fotbal!...
Urc iarasi la usa prietenului lui si bat la usa tare, si chiar i-am spus ca am ranga cu mine si daca nu deschide, sparg usa... Si la dracii pe care ii aveam, cred ca o spargeam cu pumnul! hahahhahah....
Si deschide usa, alb la fata. Amanta in pat, lungita, goala pusca, cu miinile sub cap si titele in vint! El apucase sa isi traga chilotii pe el... Am inceput in engleza sa ii intreb de ce... La care el spune ca nu intelege engleza, ca este noua in canada, este eleva la computere... La naiba! Daca asta este eleva, eu sint artista... Era o dansatoare plina de tupeu care mi-a spus mirata "Da' cum este sotul tau, ca este iubitul meu de doua luni!"... si cind am incepus sa fac sandal mi-a spus sictirita "ajunge draga atita circ, ca ma stresezi!"

Am venit acasa, i-am pus bagajele la usa si "la revedere"... Am schimbat yala, mi-am gasit alta munca, si cind sa ma mut afara din apartament, imi bate el la usa. Era in Februarie. Mi-a spus ca ii pare rau de ce a facut, ca vrea sa fim impreuna, blah, blah, blah...
L-am luat in casa, am discutat o gramada, pina noaptea tirziu... Apoi i-am spus ca nu mai vreau sa ma mai joc de-a viata si ca vreau sa fiu de fata cind ii spune ei ca s-a terminat! Vai, cit decazusem...nu?...
Ne-am suit in masina si m-a dus unde se intilneau ei, ea termina dansatul pe la trei dimineata si el se ducea sa o ia. Eu m-am dus pe bancheta din spate si asteptam in tacere... A iesit ea imbujorata de la dans si a intrat in masina zimbitoare si l-a pupat pe iubi! El ii spune...uite, este si nevasta-mea in masina, la care ea se uita la mine de parca eram moartea si venisem sa o iau! :))))
Ii spune ca s-a terminat si ca vrea sa fie cu mine, ca a fost o greseala tot ce a fost inre ei... Victoruie pentru mine, nu?... Ce proasta si ce naiva eram... si ce decazuta!
Am plecat victoriasa cu trofeul acasa... care dupa citeva zile a uitat din nou sa vina noaptea acasa si dupa absente lungi venea cu un buchet de flori!
Si atunci mi-am dat seama ca ma lupt cu morile de vint, mi-am facut bagajele si am plecat intr-un alt apartament inchiriat de mine, sa imi incep viata singura. Ma saturasem!
Am stat asa sapte luni, m-am cuncentrat pe munca, mi-am aranjat apartamentul...
Dupa sapte luni, iar a venit, de data asta m-a asteptat afara, cind ieseam de la munca. Arata bine de tot, m-a invitat in oras, sa vorbim. Am vorbit mult de tot, si-a cerut din nou iertare, mi-a spus ca vrea sa fie cu mine, ca de data asta este pentru totdeauna, ca s-a saturat de "umblat" si ca ma vrea inapoi... Si ce am facut?... I-am mai dat o sansa...

Eram mica si proasta atunci... Acum, cu mintea de acum... i-as fi raspuns rizind "hit the road Jack and don't you come back no more!"

Sanse i-am dat o gramada, l-am iertat mereu din suflet, asa, fara nici o ranchiuna si fara sa ii scot ochii niciodata... Dar, ce poti face cu un suflet slab?... Nimic!

Eu ma uit in urma si imi spun ca a trebuit sa trec prin toate astea ca sa am ceea ce am acum: doua fetite minunate si liniste sufleteasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Happy_in_To, un brat de

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLORYNA spune:

adu-ti copilul acasa; sotul tau are prea mult timp liber; este problema si grija lui examenul; nu a ta; dc are timp de visat la cai/iepe verzi pe pereti sa faca timp si pt copil/examen; tu ai grija de copil; de tine sa fii frumoasa si nu prea devreme acasa; cuiul l-ai bagat deja...mai tine-l pe jar putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Problema e ca si eu am acelasi examen de dat, noi suntem colegi ,de aceea o si cunosc pe "respectiva".Nu lucram in acelasi loc,e un examen serios si nu cred ca e posibil sa fim in permanenta cu copilul.
Oricum nu stiu ce s-a intamplat, dar sotul meu de ieri e foarte schimbat. Daca pana acum imi tot zicea ca nu stie ce vrea ca nu ma mai iubeste ca la inceput, acum a devenit BRUSC atent, vine sa ma imbratiseze,zice ca are un copil de de crescut,bla, bla, bla...Am impresia ca joaca teatru. Si asta dupa ce i-am zis serios sa-si faca bagajele.Sincer mi-e greu sa cred ca e sincer, prea brusc sa schimbat in "bine".
Si oricat as vrea eu sa fie bine, nu pot sa am incredere in el, am in permanenta impresia ca ma minte, nu ma pot detasa de ceea ce s-a intamplat, de ce mi-a facut.Sunt furioasa pe el si nu stiu efectiv cum imi va putea trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccooll04 spune:

se poarte frumos cu tine pentru ca in adanculul sufletului lui se simte vinovat fara de tine ( eu asa l-am descoperit pe al meu , se purta prea frumos ) , dar asta nu inseamna ca va inceta sa viseze la ea.
In legatura cu copilul sa stii ca nu are nici o importanta unde este , adica nu spera ca prezenta lui va schimba ceva , pentru ca nu e vorba de copil aici , el e altceva , fara legatura cu subiectul( iti spun din experienta asta , si nu vei reusi decat sa-l faci si pe el sa sufere la momentul asta , pentru ca isi va vedea mama trista , plansa ), dupa mine e mai bine ca el nu este prezent la toate astea.
Iar in legatura cu serviciul la fel , nu conteaza daca si-l schimba , nu are importanta asta , ca doar nu se muta nimeni pe luna ( al meu si-a schimbat serviciul si nu a fost o solutie in era telefonului a internetului ).
E greu , iar de iertat nu cred ca o sa poti ierta vreodata , ce iti ramane e uitarea , ea o s ate faca sa mergi mai departe .
Oricum e prea curand pentru orice .:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Acu' imi dau seama ca sotul meu intra intr-un tipar (adolescent intarziat).
De vreo 2-3 luni traiesc un cosmar. Am aflat ca sotul meu e angajat intr-o relatie de vreo 2 ani asa..cam de cand am ramas insarcinata cu primul copil (am un baietel de 1 an si 6 luni si-s insarcinata in 32 saptamani.) Povestea se aseamana foarte tare cu majoritatea spuse aici. Mie mi-a trebuit cam o luna jumate sa-mi dau seama ca alta solutie decat divortul nu exista asa ca saptamana viitoare ma intalnesc cu avocatul si depun actele.
Banuieli am avut demuuult dar de fiecare daca cand faceam o criza ma linistea dumnealui cu tot felul de minciuni. de data asta am hotarat sa-mi folosesc capu' pe care mi l-a dat Dumnezeu si sa aflu singurica daca e sau nu ceva..si iaca am aflat...iar adevarul era mult mai crud decat mi-am putut eu imagina (i-am plantat un reportofon in masina muuut timp si tot am strans probe...tare greu mi-a fost sa tac si sa ma prefac ca nu stiu nimic, sa nu-i dau cu tigaia in cap cand venea acasa si cand pleca de acasa gatit si parfumat). El tot spunea pe ici colo ca noi suntem separati, ca fiecare e cu viata lui..inclusiv ei... ca e o situatie temporara pana la divort... etc (strategia perfecta sa nu se trezeasca nimeni sa-mi spuna ca e cuplat cu alta)
Abia dupa ce l-am invitat frumusel intr-o seara la calculator sa asculte ceva frumos (o partida de sex cu colega de servici) a ramas masca..si si-a cerut iertare, ca nu mai face etc etc... dar sa-i dau ceva timp s-o rupa cu ea. OK..am zis..toti meritam a doua sansa. Dupa o luna jumate aflu ca nici nu a incercat s-o termine.Ca ma duce in continuare cu zaharelul. Culmea e ca acum sunt impacata cu situatia, nu mai bocesc, nu ma mai zmulg de cap..doar mi-e greata de mine ca i-am acordat a doua sansa si abia astept sa se termine tot.

Sfatul meu... daca instinctul iti spune ca minte ai incredere in tine ca e asa..nu te lasa pacalita. timp de 2 ani m-a tradus in voia cea buna si ma facea pe mine isterica, rea de gura, paranoia etc... si mai ducea si campanie de denigrare in fata rudelor, cunostintelor, etc impotriva mea ca sa se scoata dumnealui basma curata. Ce-au ramas toti masca cand am adus contraargumentelele.... (nu se poate...el nu ar face asa ceva, nu pot sa cred bla bla)Instinctul feminin nu minte!!!!

KHRISU 21+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

khrisu,imi pare atat de rau pt tine...
cumte descurci asa? si cu BB si cu burtica? cand tb sa fii cat se poate de calma
ai grija de tine si sper ca o sa ai putere sa treci cu bine de toate

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput