infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Andra, daca tu spui ca era totusi ceva in neregula, de ce nu vorbesti cu el?
Da' sa vorbesti muuult, mult de tot, o zi si o noapte :-).
Stiu, nu conteaza ce cred eu dar, in ochii mei, el nu are nici o scuza ca tradeaza. Totusi, tu stii care sunt nemultumirile lui? Ati discutat despre asta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Andra, tu il vrei inapoi? Daca da, imi permiti sa-ti dau un sfat? Adu-ti copilul acasa! O sa va fie mai greu, dar daca il veti creste voi, amandoi, o sa fiti asa de ocupati, incat sigur domnul nu va mai avea timp de aventuri galante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Nu se poate sa aducem aici copilul, e inposibil, el trebuie sa invete serios in perioada asta.
De discutat am tot discutat de numarate ori si nu am ajuns la nici o concluzie, el nu stie ce vrea pentru ca imi zice ca va fi bine,ca renunta la ea ,dar stiu ca minte.Si oricum cu fiecare discutie vin doar reprosuri si ajungem sa ne certam.Oricum poate solutia cea mai buna e sa devin indiferenta pana plecam de aici si cu timpul ei doi nevazanduse o sa termine relatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Tu esti sigura ca vorbescte cu EA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Da, am vazut pe telefonul lui de serviciu,el nu stia ca eu stiu de telefonul acela, vorbisera duminica dim. 20 min.El a recunoscut si a zis ca gata nu o sa mai vorbeasca.Bineintele ca o sa caute el o metoda,fiindca am observat ca efectiv nu poate sau nu vrea sa renunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Imi pare tare rau prin ce treci,dar vreau sa te intreb si eu ceva:dc nu vorbesti tu cu ea???dc o menajezi atat??in asa fel afli si ce versiune ii este ei prezentata si poate iei mai usor o hotarare..ca sa imi fie cu iertare ,daca sotul tau o fi prezentat situatia de acasa ca:"in prag de divort,certuri,nu ma mai inteleg cu ea,etc"atunci fata probabil asteapta..dc nu ii prezinti tu versiunea cu care el vine la tine?sa ii spui direct:mai fata ,uite,el sustine ca a terminat-o cu tine ca vrea sa fie cu familia lui,ca ma iubeste,etc dc nu il lasi in pace??"si in felul asta ii dai si ei de gandit..
Eu chiar nu inteleg dc il/ii menajezi atat..adik tu esti faCUTA VARZA ,cu lacrimile pe obraz mereu dar eviti sa faci vreo discutie ca se supara"EL"???

POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Andra, eu as fi mai drastica. Are de invatat, dar are timp si de aventuri. As aduce copilul acasa, sa-i umple tot timpul. Sa invete cand copilul doarme, sa-i pice capul pe perna de oboseala. Sa vezi atunci ce o sa-i mai arda de aventuri domnului! No, acum, faci cum crezi tu ca e mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu nu am sa inteleg niciodata acest lucru. Te iubesc dar stii sunt indragostit de colega de serviciu si dupa atatia ani de casnicie si un copil impreuna. Daca mai era in primul an de prietenie sa zic as mai intelege dar asa... Eu daca as fi in locul tau de mult zbura din casa, dormea pe pres afara si cu telefonul cred ca il bagam pe gat, il puneam sa-l inghita.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cl,aura m,gind la gind cu bucurie!!

Andra,tu speri ca plecati ,ca distanta o sa-l faca sa renunte!Dar ce-ti garanteaza ca in noul oras,la noul loc de munca nu v-a aparea o alta ???
Eu nu l-as menaja deloc si i-as arata ce se/s-ar poate/putea intimpla daca nu-si baga mintile in cap si te mai plimba atit cu preshu!"C-o sa fie bine,ca eu pe tine te vreau,ca renunta la ea..."astea`s vorbe de adormit copiii,in cazul tau constiinta ta!Sa te faca sa lasi garda jos!
Eu as vorbi "de-adevaratelea" si cu el dar si cu ea!
Si ideea cu adusul copilului si cu dormitul pe presh la usa ,nu-i rea deloc Asta dupa ce-ai epuizat toate metodele mai "domestice"!
Succes!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

mi se pare cumplit sa stai si sa astepti sa-i treaca sotului indragosteala de o alta.

nu inteleg de unde atata intelegere pentru "bietul sufletel"?

promisiunile lui de a renunta la ea suna ca si promisiunile unui betiv ..ca va renunta la sticla. si tu tot stai si speri...asta va fi ultima sticla, ultimul pahar pe care-l va mai bea omul dupa care se va cuminti.

sunt convinsa ca suferi foarte mult, sunt convinsa ca nu meriti asa ceva din partea lui, si mai sunt convinsa de ceva: chiar daca se va potoli, suferinta ta nu va lua sfarsit. nu cred ca vei putea uita vreodata umilinta de care ai avut parte, te-ai umilit in fata lui, te-ai umilit in fata ta si te-ai lasat calcata in picioare de el.

mi-e teama ca dupa ce se va termina totul (daca se va termina cu reintoarcerea lui in sanul familiei cu coada intre picioare) vei realiza ca nu-ti mai trebuie, ca ai pierdut atata timp asteptandu-l pe el si ca nu merita lacrimile tale (oricum nu le merita, din punctul meu de vedere).

Mergi la inceput