FIV la Medlife (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
Draga mes - care sunt doctorii la comisia care te-ai programat?
Ce anume vrei sa stii despre inseminare la ei?
gianina
mirimir spune:
Gianina34,
scuze pentru intarzierea raspunsului dar n-am avut acces la net-nu merge tot timpul.Miercuri am programare la comisie Dr.Silviu Predoi, iar pe programare mai scrie si Dr.Bolintineanu.Nici n-am intrebat ce si cum, eram bulversata rau de vestile pe care tocmai le primisem.Tu ce faci?Ce face
.sanatate
mes spune:
draga gianina,
multumesc pentru raspuns. nu stiu cine sunt doctorii din comisie. m-am gandit ca sunt aceiasi ca de obicei - predoi si bolintineanu. o sa sun si sa intreb. cat despre inseminare, voiam sa stiu cum se procedeaza,la ei, daca e obligatoriu sa faci stimulare, indiferent de situatia ta ( dupa toate informatiile de pana acum, se pare ca am ovulatie ok, deci posibil sa nu fie nevoie). in fine, sper sa fie totul bine.
i-a fost destul de greu sa ma decid in sensul asta fiindca am o strangere de inima gandindu-ma ca intervin eu asa, cand am eu chef sa fac un copil... :)
pe de alta parte cred ca este singura cale...
multumesc din nou...
mes
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 Draga mes - care sunt doctorii la comisia care te-ai programat? Ce anume vrei sa stii despre inseminare la ei? gianina |
Gianina34 spune:
mirimiri - iti tin pumnii pentru miercuri; va fi bine , vei vedea. Eu in principiu sunt bine, cu zile mai bune si zile mai proaste. Astept saptamana viitoare sa fac bitestul (si sa-mi mai vad un pic bebele la ecograf).
mes - dupa experienta mea, desi ai ovulatie si totul e OK tot vei face stimulare (mai usoara cei drept dar tot stimulare) pentru ca se obtin ovocite mai de calitate si sansele sunt mai mari. Stai linistita ca nu intervii cand vrei tu, se va intampla tot cand vrea DD.
pe toate si va tin pumnii sa reusiti,
gianina
Florero spune:
Buna seara fetelor!
Eu sunt noua pe acest forum si la fel ca multe dintre voi intampin dificultati in a ramane insarcinata.
Mi s-a recomdat si mie FIV..si acum nu stiu ce sa aleg....
Am fost la dr Protopopescu (unde o consultatie cu un eco intravaginal a costat 524 RON!!!) si dumneaei a propus sa fac FIV la Genesys..numai ca nu gasesc mai nimic despre aceasta clinica.
Am cautat alte clinici si am ajuns la MedLife.
Imi este cam teama sa ma gandesc la FIV...de fapt imi este teama de un eventual rezultat negativ.
Am facut si eu o inseminare la dr Marinescu, dar am abandonat pentru ca 2 luni la rand nu a mai fost disponibil...
Oricum sunt putin dezamagina de cei de la Giulesti pentru ca nu mi-au facut un control de rutina: analizele hormonale. De 6 ani de straduim sa avem un copil - inseminarea am facut-o in aprilie, iar in iulie s-a descoperit ca progesteronul este de 1.64.....minimul era de 3 si ceva in ziua 24.
Eu ca si probleme am ovare polichistice si trompele alungite.
In schimb la sotul meu situatie nu este prea grozava...numarul este 9.64 mil si foarte mobili are 25%.
Acum..parca as mai vrea totusi o parere in ceea ce priveste FIV-ul.
Stie cineva ceva de Genesys?
goldi spune:
Buna,
se pare ca Medlife-ul are numai reusite de nu mai intra nimeni
?!
A facut cineva ISA cu dr Albu ? As dori sa aflu amanunte, pt ca am nimerit la el intamplator si nu sunt prea multumita, as vrea sa-l schimb dar e cam aiurea pt ca as dori sa raman la Medlife. In fine ...
aveti idee intre ce ore se face ISA ? Intreb pt ca mi-a spus ca nu face in week-end pt ca nu au embriolog si ma tem sa nu aiba si anumite ore in cursul zilei .
Mi se pare cam ciudat la o clinica cu pretentii pt ca, cu toata stiinta doctorilor lor, daca isi inchipuie ca suntem niste masinarii care fac ovule si se fertilizeaza la comanda ... sunt depasiti rau !
Succes fetelor care sunt pe baricade 
A mai luat cineva 6 (sase) estrofem pe zi pt stimulare?
goldi spune:
Si eu zic la fel, mai ales ca am deja un fibrom, mic ce-i drept dar parca vad ca o sa creasca ca fat-frumos din poveste !!!
Am 4 zile closty, pt stimulare, dar estrofemul totusi mi se pare totusi prea mult
samira76 spune:
buna seara fetelor!
ma primiti si pe mine printre voi???
eu am facut fiv simplu la medlife.....acum suntem in astepare.....sunt in ziua 13 de la embriotransfer.....miercuri trebuie sa merg la clinica sa fac Bhcg.....si pana atunci nu vreau sa fac test de sarcina....vreau direct Bhcg maaaaaaaaaaaaaaaaaare......
sunt pacienta sotilor Predoi
mirimir spune:
pentru toate fetele
Gianina34,
ce mai faci?ce face BB ?
Eu astept un CM natural fara medicamentele pe care le luam , fac hormonii Z2,histeroscopia si sper ca sunt gata pentru FIV.
Samira76
Mult succes!Sa-ti dea DD acel BB pe care-l doresti.