FIV la Medlife (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor,

Ce mai faceti? Unde-ati disparut? In ce stadiu mai sunteti?

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna dimineata,Gianina cred ca ma retrag de la medlife si voi face fiv la giulesti cu dr Dracea, am cautat pe net multe informatii dar reusite prea multe la medlife nu am vazut.La cit am umblat prin spitale si nu au fost putine pot spune ca medlife se numara printre spitalele de 5 stele din tara(in comparatie cu celelalte) dar vorba fetelor de la FIV nu au experienta,iar eu am nevoie de reusita.Tu ce noutati mai ai ?multi -ici si mult succes!

Mergi la inceput

Draga Ali21 te-am vazut mai tarziu la subiectul de FIV si am inteles problema cu ICSI si de ce ai optat pentru schimbare. Sunt si reusite la Medlife insa nu sunt cunoscute pentru ca nu intra pe forumul nostru. Daca merg acolo de cca 1 an aproape saptamanal si uneori si mai des, imi sunt cunoscute multe chipuri care erau in focuri la FIV/IA si apoi isi plimbau burticile pe acolo.
Eu insa am mare incredere in echipa de la Medlife dovada ca sunt insarcinata acum in 8 saptamani gratie lor. Bine-nteles ca am avut probleme mari din prima de nu apucasem sa ma bucur de sarcina decat 5 minute dar acum cu ajutorul lor ma simt mult mai bine; problemele s-au mai rezolvat, au aparut si altele insa am mare incredere in ei si pana acum totul este in regula.

Bafta multa tuturor si sa stiti ca va tin pumnii la toate sa reusiti.

gianina

Mergi la inceput

Gianina, sa dea Dumnezeu sa-ti tii copilasul mult dorit in brate sa fiti sanatosi si sa se nasca cu mult noroc!Ma bucur ptr tine dar nu am ales la intimplare dr Dracea am avut o inseminare IAD reusit din prima si la noi problema este la sot iar ceea ce am citit pe net imi da sperante ca dr DRACEA m-ar ajuta.Personal nu am nimic de reprosat celor de la medlife stiu ce ma asteapta la giulesti cum sunt asistentele dar as vrea sa mai am o rezerva de bani ,in caz de esec acolo imi permit sa fac si a doua oara.- ici si sa ai multa grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori32 spune:

Buna 21ali

Am citit ca vrei sa te duci la Dr. Dracea, la Giulesti, te rog sa ne povestesti si noua cum decurg lucrurile, pt ca tot la dansa m-am gandit si eu. Am facut un FIV anul trecut cu dr Deliana Predoi la Spit Titan, dar fara reusita, problema este la sot-oligoastenoteratoazoospermie, ...cat de urat suna!!!!!!

Mergi la inceput

Buna seara,Cori da voi merge la Dr Dracea ,m-am programat pe data de 7oct la Giulesti la consultatie si pe 6 oct va face sotul o noua spermograma(ultima fiind nr 200000,total imobili)acum urmeaza tr. cu multi-maca si pliculete de l carnitina,vom vedea rezultatul pe 6 si pe 7 vom vb cu dr. ce este de facut.Noi speram ......................Mult succes si o seara buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna fetelor,
Sunt noua pe acest topic.
Gianina34,
FELICITARI,,ma bucur foarte mult pentru tine, nu stiu daca-ti amintesti de mine, disperata dupa un endocrinolog, pe care l-am gasit datorita tie.Multumesc.Mi s-a pus dg.de PCOS, mi-am rezolvat o parte din problema dar din pacate rezerva mea foliculara este extrem de diminuata si singura mea sansa de a avea un este fiv.Pe 8 octombrie am programare la comisie si sunt cam speriata.

Mergi la inceput

mirimir - bine-nteles ca imi amintesc de tine si ce amarata mai erai atunci. Ai vazut ca se poate?
Ma bucur ca am putut fi de folos cuiva.

Pe 8 oct am si eu programare la dr. Bajenaru.
Iti tin pumnii stransi. La ce doctor ai programare?

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nzkemi spune:

Buna fetelor, sunt noua pe acest forum , a-si dori si eu informatii despre dr Dragos Albu si dr Mustata pt ca luna trcuta am fost la ei in comisia de sterilitate,mi s-au parut niste oameni pregatiti bine profesional, dar sper sa nu fiu dezamagita mai tarziu, cum am fost dezamagita de numerosi medici la care am fost pana acum.Am facut patru insnari artificiale la o alta clinica, si acum a-si dori sa incerc fiv la medlife cu acesti medici. Pe 10 oct sunt programata din nou la comisie cu analizele pe care mi le-au dat de facut,si sa speram ca sunt de acord cu fiv,pt ca asta ne-am hotarat eu si sotul meu sa facem. V-as fi foarte recunoscatoare daca pute-ti sa-mi oferiti mai multe detali despre procedura fiv efectuata la medlife.A-am sa revin cu mai multe intrebari daca nu va deranjeaza, pt ca sunt foarte dezorientata,si am nevoie de putin sprijin. va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mes spune:

buna ziua,

am o programae la comisie, insa nu stiu daca o sa fac FIV. Astept sa vad care este recomandarea lor. pana una-alta va mai citesc sa ma informez ce si cum despre doctorii de la medlife si despre ce inseamna.
de fapt, eu as vrea sa incept cu o IA, insa nu pre am de unde sa ma informez despre asta.
sper sa ma primit si pe mine alaturi de voi.
numai bine,
mes

Mergi la inceput