Ce mariri de salarii s-au facut anul asta?
Cei de la firma mea (multinationala, domeniu IT) maresc acum salariile, pe baza unui benchmark pe care nu l-au facut public.
Daca alte firme au facut la fel, ce procente s-au folosit de marire? Cu cit la suta v-a crescut salariul anul asta?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Raspunsuri
annablue spune:
Si la noi s-au facut mariri la jumatatea anului (tot multinationala firma) dar s-a folosit calculul "pe merit" si s-a indexat cu inflatia...
Ma rog, ce stiu eu este ca mi s-a marit si in ianuarie si in iulie salariul si nu pot decat sa ma bucur de asta .
Annablue & Adita & Bb2
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
kita spune:
hi, hi spinoasa problema; hai sa te inveselesc eu, care desi aveam dreptul la marirea acordata anul acesta incepand cu 1 iunie (si acordata undeva prin iulie) eu nu am beneficiat de ea pe motiv ca am avut luat concediu medical pentru sarcina; Nu am vrut sa ma mai supar cu ei, pentru ca problemele de la aceasta sarcina, pe langa altele au fost provocate si de stressul mare la care am foat supusa;
Kitacu fulgulet +21-22s si Andrei (10.02.2005)
claucia spune:
Ambasada: 5%.
Dar cica vine o echipa face un survey si ne-am scos. Iau in considerare 20 markeri, adica multinationale, banci, ambasade si institutii de stat. Poate ne scad salariile si celelalte beneficii
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
Freia spune:
daca salariile sunt deja la acelasi nivel cu piata maririle vor fi pana la un maxim de 15% in functie de evaluarile pe ultimul an al managerului de departament si al evaluarii fiecarui angajat individual.
la mine, in ianuarie o sa fie a doua marire. In martie a fost prima si in sfarsit m-a adus si pe mine la un salariu de pe piata normal.
totul depinde de creierul care organizeaza si creaza metoda de calcul.
cristi22na spune:
la mine salariu se va mari in luna ianuarie cu maxim 3 milioane.voi ce salarii aveti in multinationale?
loloplici spune:
FMCG, multinationala, marketing, crestere salariala +16% si mi s-a spus ca sunt printre fericitii care au primit marire. Am fost dezamagita, ma asteptam la mai mult, considerand ca salariul meu este sub nivelul pietei, insa in aceste conditii de criza...cred ca nu pot sa mai comentez nimic. Oricum, mi-am exprimat nemultumirea si mi-au spus ca incerca o noua marire prin iunie, adica mai repede cu cateva luni decat trebuie... N-am idee ce se intampla prin alte corporatii.
Laura25 spune:
Si eu lucrez la o firma IT ( dar nu multinationala, ci mica, intr-un oras mic). S-a facut o singura marire de salarii anul asta, ei zic ca pe criterii de performanta, dar sub semnul crizei ce va sa vina (inca nu o resimtim, avand 90% din clienti bugetari). Am primit cam 15% in plus la salar.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gabriella1 spune:
Mi l-au marit doar pe hartie ca intre timp a venit criza!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
jesia spune:
la firma la care lucrez am primit o marire de salariu in ocrombrie de 15% ...iar in ianuarie ne-au anuntat ca din cauza crizei se reduce salariul cu 30%...
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic