Simptome de gravi
Raspunsuri - Pagina 3
MITITICA82 spune:
Inca nu mi-am facut un test ca am zis ca e prea devreme si nu iese, dar cred ca maine dimineata imi iau inima in dinti si il fac
klaudiaG spune:
Neatza!!
Eu mi-am facut mult asteptatul test in aceasta dimineatza.............si..............cum era de asteptat ..........tot negativ.........
Mititica tu ce ai facut??? Sa dea DD sa fie macar la tine pozitiv
Criss75 spune:
Si eu am azi 6 zile intarziere, inca nu mi-am facut testul, nu stiu ce sa cred, inainte de prima sarcina am avut un ciclu neregulat, dar dupa nastere n-am mai avut asemenea probleme. Astept pana in week-end.
Criss si Alex (11.05.2003)
MITITICA82 spune:
BUNA AM FACUT TESTUL SI A IESIT POZITIV, sambata am programare la medic si sper sa fie totul ok, pupici, bafta la liniute
lavinia78 spune:
Felicitari pentru test Mititica .... sa mearga totul bine.
Eu sunt noua la aceasta rubrica. Am facut acum 14 zile prima IA si dupa ce am citit mesajele voastre am inceput sa imi iau temperatura. In ultimele zile am avut constant 37 atat dimineata cat si seara. Dar azi a scazut la 36,7. De secretie nu va pot spune nimic pentru ca iau utrogestan intravaginal 2 seara asa ca toata ziua se scurge ce nu s-a absorbit. In general eu am inante de CM dureri de sani. Acum, ziua 23, inca nu au aparut. Parca un pic sfarcurile sunt mai sensibile. Imi doresc cu disperare un bebe asa ca daca mai stiti si alte manifestari inafara de rau si sani astept cu nerabdare.
Am cumparat 2 teste dar nu am inca curaj sa le folosesc.
Multumesc,
klaussa spune:
buna fetelor!
Ca si voi, ma numar si eu printre cele care isi doresc cu disperare bebe! Am observat ca in ultimii ani problemele legate de infertilitate au crescut intr-un mod alarmant...nu vi se pare si voua la fel?
Ca sa revin la subiectul care se discuta...semnele de sarcina...o femeie care isi doreste cu disperare bebe isi poate "fabrica" multeee semne de sarcina...eu incerc de un an sa raman gravi...nu am reusit, dar ma credeti ca in fiecare luna aveam o groaza de simptome de sarcina si ma simteam 100% gravida...si totusi nu am fost in nici una din luni...
Parerea mea este ca multe din simptome apar in urma autosugestiei...cate nu face creierul nostru atunci cand are nevoie sa creada...
Va mai pot spune ca anul trecut am fost insarcinata..neasteptat si neprogramat, dar am pierdut bebe-ul la 7 sapt...nu am avut nici un simptom, asa cum am acum cand incerc si vreau cu disperare sa raman insarcinata...
Eu va doresc f multa sanatate, si multa vointa si rabdare.
va pup!
Criss75 spune:
Klaussa te inteleg perfect. Eu mi-am dorit foarte mult un bebe, si ani la rand am avut luna de luna diferite simptome, insa niciodata nu a fost sarcina. Cand am reusit in sfarsit sa ma relaxez, sa nu mai fiu stresata, sa nu ma mai gandesc cu dispewrare la un bebe, minunea s-a intamplat. Fara sa am simptome, fara niciun semn care sa prevesteasca o sarcina. Si minunea mea are deja 5 ani.
Criss si Alex (11.05.2003)
klaussa spune:
buna dimineata!
salut criss!!
poti incerca bhcg, o analiza la sange care iti va spune cu siguranta daca esti gravida sau nu, mai ales la intarzierea care o ai tu...sau poate incearca un test de sarcina mai sensibil...sensi blue stiam eu ca este cel mai bun!!!
cat despre relaxarea pe care toata lumea o pomeneste cand cineva incearca sa faca bebe, intradevar ai dreptate...dar totutsi, eu nu cred ca ma voi relexa dau nu imi voi mai dori tot cu atata disperare un bebe...asta e, probabil ca tine de caracterul fiecarei persoane!
eu iti tin pumnii stansi...poate da Domnul sa fie bebe si la tine si la toate cele care doresc sa isi vada visul implinit!!!
pup