Simptome de gravi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La noi a fost asa: azi vreau sa raman gravida. si azi am ramas. a doua zi m-am prezentat la farmacie pentru test. Mare dezamagire, pe el scrie ca tre facut la 7-10 zile de la conceptie. Astept 7 zile si iese negativ. si mai mare deceptie. Apoi am dureri ca si la ciclu. Acum vine, acum vine. Ma dureau salele si sanii tare. Dupa inca 3 zile mai fac un test. Iese pozitiv. Fug la dr. si dau peste o doctorita care nu stiu cat se pricepea la ecografie. Imi zice: doamna dv nu sunteti insarcinata!!!! Pai si testul? Se mai intampla!!!Sau, zice s-ar putea sa aveti o sarcina extrauterina!!!! Era marti. Am iesit nauca de acolo. PAna vineri am plans intr-una cand am mers la un alt dr care a confirmat sarcina si faptul ca e fixata corespunzator.Da, si mirosul e mai puternic simt orice de la distanta, ca si un caine de vantoare, dat nu de la inceput. Insa durerile de burta si de sale sunt ca inainte de venirea CM. Apoi urmeaza pgmentarea, greturile si ce or mai fi.A si sa nu uit: eu sunt la al 2-lea BB, deci stiam cam ce ar trebui sa simt, iar pe primul l-am facut asa fara sa ne dam seama . Deci nu a fost programat. Pe al 2-lea l-am programat, insa tot simturile noastre i-au zis cand sa vina. si va doresc tuturor sa ramaneti la fel de usor insarcinate ca si mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

Neatza fetele
Va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre.
Eu aseara iar am simtit ca iau foc. Frigeam toata si mi-a fost si asa de rau.................Insa ca si ieri azi m-am trezit ca si cum nu s-ar fi intamplat nimik.
Mi-am luat temperatura azi dimineatza si e 36.6 asa ca nu stiu ce sa mai cred...............
Poate e doar autosugestia..........
Oricum weekend-ul asta o sa fac un test ce o fi o fi.................la cate teste negative am vazut pana acum ...............daca o fi si asta la fel asta e.................incercam in continuare............

Mergi la inceput

Neatza fetele
Va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre.
Eu aseara iar am simtit ca iau foc. Frigeam toata si mi-a fost si asa de rau.................Insa ca si ieri azi m-am trezit ca si cum nu s-ar fi intamplat nimik.
Mi-am luat temperatura azi dimineatza si e 36.6 asa ca nu stiu ce sa mai cred...............
Poate e doar autosugestia..........
Oricum weekend-ul asta o sa fac un test ce o fi o fi.................la cate teste negative am vazut pana acum ...............daca o fi si asta la fel asta e.................incercam in continuare............

Mergi la inceput

Ups...........nu stiu ce am facut de a aparut mesajul de 3 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

klaudia, eu la sarcina mea am tinut un jurnal in care imi notam temperaturile si toate simptomele (pt ca incercam de citeva luni, tineam grafic, etc). acum incerc din nou si am tot consultat jurnalul sa caut simptomele de atunci, si iti pot spune ca:
-temperatura trebuie sa fie cel putin 36.8 (depinde cit e cea de dinainte de ovulatie)
- intr-o singura zi poti sa ai supriza sa o gasesti mica, mult mai mica, dar daca creste la loc a doua zi e semn bun. eu cam la 7 zile DPO am avut 36.5!! (Se zice ca implantarea); pe atunci nu stiam ca sint insarcinata;
- doar la citeva zile de conceptie, cu mult pina la intirzierea ciclului, am avut o secretie laptoasa/groasa f abundenta;
-simteam pulsul foarte puternic/marit in tot corpul
-sanii erau foarte roz si fierbinti -asta in ziua 12 DPO, cind am facut si testul pozitiv;
-toate vasele de singe de pe piept extrem de pronuntate, pina spre gat, albastre
-siptome de ciclu cit cuprinde, caci imi notam in fiecare zi "azi cred ca vine"...

hai sa fie cu ochisori!!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

klaudia, eu la sarcina mea am tinut un jurnal in care imi notam temperaturile si toate simptomele (pt ca incercam de citeva luni, tineam grafic, etc). acum incerc din nou si am tot consultat jurnalul sa caut simptomele de atunci, si iti pot spune ca:
-temperatura trebuie sa fie cel putin 36.8 (depinde cit e cea de dinainte de ovulatie)
- intr-o singura zi poti sa ai supriza sa o gasesti mica, mult mai mica, dar daca creste la loc a doua zi e semn bun. eu cam la 7 zile DPO am avut 36.5!! (Se zice ca implantarea); pe atunci nu stiam ca sint insarcinata;
- doar la citeva zile de conceptie, cu mult pina la intirzierea ciclului, am avut o secretie laptoasa/groasa f abundenta;
-simteam pulsul foarte puternic/marit in tot corpul
-sanii erau foarte roz si fierbinti -asta in ziua 12 DPO, cind am facut si testul pozitiv;
-toate vasele de singe de pe piept extrem de pronuntate, pina spre gat, albastre
-siptome de ciclu cit cuprinde, caci imi notam in fiecare zi "azi cred ca vine"...

hai sa fie cu ochisori!!

Patricia
Dupa cum am spus mai devreme secretia am avut-o si eu. Asta a fost primul semn de intrebare..............si simptomele de ciclu le am doar ca nu e nimik schimbat la sani.
Orice ar fi asta e.............maien imi fac un test ca nu mai am rabdare

PS. Sa-ti traisaca ingerasul care il ai acs si as dea DD sa mai ai cati de multi iti doresti tu.

Mergi la inceput

Klaudia, in ce zi a CM esti? secretia aceea m-a tinut foarte mult, cam tot trimestrul I de sarcina.
Iti doresc sa fie bebe!

Multumesc pt urari. eu am o fetita de 3 ani jumate, si de un an incercam fara succes pt bb 2 (doar atit de dorim , 2); de aia sint asa la curent cu simptomele, ca tot rasfoiesc agenda aia, doar-doar..

Mergi la inceput

Patricia sunt in ziua 25 a CM. Eu insa aceea secretie am avut-o doar acum 2 seri. De atunci nimik, nici macar o picatura.
Iti multumesc din suflet pt urari sa dea DD sa vi se implineasca si voua cat mai curand visul de a avea al doilea ingeras in viata voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

buna fetelor, ma numesc Claudia, sunt din Galati, an 26 ani ;sunt noua pe aici si sper sa ma puteti ajuta, ma numar printre multele fete care doresc un bb, mi-a intarziat ciclul 5 zile, precizez ca am ciclu regulat la 28 de zile si niciodata nu mi-a intarziat ciclul nici macar o zi; acum o saptamana am avut greturi, sanii tari si voluminosi insa de vreo 3-4 zile nu mai am greturi, sanii nu mai sunt la fel de mari doar ca ma doare un pic burta si am o mica scurgere alba, un pic groasa :( .mi-e teama sa-mi fac testul ca nu cumva sa fiu dezamagita, a mai trecut cineva prin asa ceva? ma rog mult daca imi puteti raspunde, vrem bb cu mare nerabdare...sufletul meu asa imi spune .va multumesc si sper sa gasesc sprijin alaturi de voi, va pupic pe toate

Mergi la inceput

mitittica, ti-ai facut vreun test de sarcina?
nu stiu daca se face la galati, dar ar fi bine sa poti face un beta hcg.

daca citesti cu atentie ce am scris mai sus, la mine a fost simptom de sarcina secretia alba, groasa, multa. de obicei nu am asa ceva.
succes!

Mergi la inceput