Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Liliana ,pai ce facem???Tu ma incurajezi pe mine iar tu esti..."varza".De unde atata pesimism la tine?Nu stii ca trebuie sa gandesti pozitiv?Asta e buna:ai pus la loc 2-3kg si ti-au iesit cosuri...Ia gandeste-te la miza!!!Bebe sau kg in plus?Da-le incolo,ca o iei la fuga pe strazi dupa ce se naste bebe!Ai inteles?SE VA NASTE UN BEBE SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Era sa uit:multi ani de casnicie fericiti de acum incolo!Aniversarea de patru ani o veti sarbatori in trei,ai sa vezi!Sau poate...patru???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi casa de piatra va doresc si un bebe(doi) sa va implineasca tocmai acum la sabatorirea celor 3 anisori!!!! LA MULTI ANI FERICITI!!
Da...tinerei mai sunteti...noi pe 30 septembrie facem 8 ani de casnicie....incepem sa imbatranim.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Aerllian...ai dreptate ...multu...

Ioana..."tinerei(3ani)"legali...fara documente...mai batrinei......multu...

...in afara faptului ca am pus kg-le la loc...azi chiar am mincat toata ziua prajiturele...si pt final:daca-i bal sa fie bal... acum plecam la restaurant....si voi minca tot ce imi pofteste inimioara...azi..."miine(in viitor)... voi vedea"..ce fac cu kg...apelez la pastilele minune ale LUCIEI ..numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Liliana, multi ani inainte cu sanatate si sa va ajute Doamne Doamne sa va impliniti visul chiar anul asta !

Ioana, si noi anul asta facem tot 8 ani de casnicie, in octombrie. Tare mult as fi vrut sa ajung si eu la intalnirea voastra si sa va cunosc in sfarsit,ca tare dragi imi sunteti, dar nu prea am cum.

Pup toate fetele si va imbratisez cu drag.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishor...mi de , sa va iubiti mult, sa va intelegeti si Bunul Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti iubirea cu un shtrumfishor mic
Ioana, Lucialu,Magdita, Georgi, Aerlilian, Diana, Hera, Anca,Boo , Monica, Ralu, Alexia, Andreyutza ...tuturor

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !!

Sunt aici, tot in formula completa. Dar cam vanata pe dinauntru ca ma suteaza asta mic ceva de speriat. E mic si rau !! Dar il iubesc oricum
N-am mai scris dar v-am tot citit. As vrea sa va incurajez pe toate si sa va dau din optimismul meu, dar nu prea stiu cum. Stiu ca eu am avut noroc, dar trebuie sa credeti ca si la voi o sa vina bebei cat mai repede, altfel nu se poate !!

In ultima vreme am stat mai mult in casa, ca ma termina efectiv caldurile astea. Aici macar am AC si merge non-stop. Sambata am fost la o petrecere si am pus cateva poze sa imi mai vedeti burtoiul. Incepe sa-mi fie un pic greu sa ma misc si cred ca nu prea vreau sa accept asta. Asa undeva in subcontient adica. Ma tot mir cand ma doare ba una ba alta sau cand incep sa gafai asa aiurea. Si pe strada am inceput sa merg mai incet, eu care aveam o viteza de zici ca ma alerga cineva. Dar asta e, nu mai e mult !! De fapt vreo 16 zile daca ma gandesc bine .. dar mai bine nu ma mai gandesc

Liliana LA MULTI ANIIIIII !!!!!
Te rog nu uita ce am vorbit si

Ioana, Aerlilian, Mada, Fireyes, Magdita, Lucia, Alexia va pup pe toate !!

PS. Cum ramane cu intalneala ??? Ca eu una nu mai stau mult in varianta asta .. nu uitati Saptamana viitoare ce ziceti ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

mey da she chef avem tati....!!!
Noroc cu Boo-booroozaParacioasa mica ce iasti tu!Il dai in primire ai?Eu zic ca bine ca s-o gandit nenea doftoru' sa va programeze intalnisu' ca altfel cine stie pe ce coclauri va vedeati first time...Chefuri,concedii,trai nineaca!Noroc ca am vazut pozicile ca jur ca incepeam sa crez ca visez ca esti gravi si inca aproape de termen.Brava Boosor!Optimista la max!
Lilisor LA MULTI ANI FERICITI!!!Sa cresteti mari!Si mai lasa semptomele,ca imi aduci aminte de Adelamaria,care nu avea gret,nu avea tzitzi de gravi,nu avea nik de nik de fierbea forumu' cu noi in el ca ne scotea peri albi cu lipsa semptomelor!Si avea betele pozitive in fata nasului,da' digeaba.Of-of,mey -mey!Daca ezte ezte si daca nu o sa il/ii faci austriac/i si basta.Chit mai e pana la toamna?Nu mai crontani prajituri ca nu mai te crez can te vaieti de kg.Plangi cu lacrimi de crocodil albastru si l-am prins cu rata-n gura...Bine,stiu ca-s lupa moralista dar...tre sa ma dau si eu viganaEu sugulesc din varful buzelor ca mai drag imi e cantaru acum
Fire apopoude kg stiu ca esti pe la greti,dar asa di dragul exactitatii m-am reglat la 59,adeca nici septe nici noua,opt!Remember:colacelu'e la locul lui...Dar parca respir altfel cand caut marimi de 42 si inca sunt lejere...
M-am laudat si eu,macar cu atat.E bine Monica?Ma da grase bb-line avem aici!Hai ca mandra ta plesneste de sanatate!Care probleme?
Ioana lasa multamirile,esti bine?Asta conteaza.
Si ligat de jijei eu spun ca amu' ni dupa ce i-ati intors pe toate partile ar fi bine sa lasati mai moale treaba,ca domnii cu jijeii sunt mai sensibilosi si normal(pt ei )sa-i ia cu fierbinteli la nerv daca stati cu macroscopu' pe ei.Mustele se atrag cu miere,neh?Aerlilian fara cearta ca nu ajungi nicaieri si poate totusi nu-i baiu asa mare,poate nu e chiar asa cum vi s-a spus.
Mitzura imi pare rau de simptome.Cu Zoladex au fost putine fete.Deci nu prea stiu ce sa zic. 3 diphe de obi se recomanda.Tin-te bine ca trece si necazu' asta.
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...un tren de pt voi dragele mele...multumesc:

Ioana Mada Magduta Aerlilian Lucia Boo Alexia Monica Fireyes...tuturor...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo iubita, ce bine ca scrii, mai aveau putin si te dadeau disparuta fetele!! Pentru mine e ok saptamana viitoare, sa stabiliti doar ziua si ne vedem!
Lucialu sunt bine iubita!! Sunt intr-o continua schimbare, schimb medicul, schimb si casa si prin urmare sunt mereu ocupata. Ceea ce-mi da o alta stare si nu am timp sa ma gandesc ca sufar. Nu pot nici sa ma bat cu pumnii in piept ca sunt fericita, pentru ca as minti, inca mai am momente in care ma gandesc...acum as fi avut...n...saptamni, dar le depasim incet, incet! Felicitari pentru silueta
Magdita si voi sarbatoriti anul acesta tot 8 ani de casnicie?? Ce frumos!! Va doresc ca anul acesta sa se implineasca si cel mai mare vis al vostru!Cand o sa ajungi prin Bucuresti, ne spui din timp si facem o inatalnire speciala. Asa am vazut-o si pe LilianaFi care a venit tocmai din Italia si pe Lucialu.
LilianaFi iubita, sper ca a-ti petrecut frumos si a-ti papat toate bunatatile. Cum te mai simti??
Mada23

cu drag Ioana

Mergi la inceput