Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aelilian - eu vreau sa te mai linishtesc. nici a noastra nu a fost grozava. adica mobilitate a-0, b-35%, aveam 21 de milioane si forme tipice doar vreo 27%. matei a zis sa ia zinc iar tutu a zis sa ia nishte tribulus, dar ca nu e asha catasrofala spermograma ca pana la urma are 35% activi. a luat tratamentul vreo 2 luni si ....uite

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Multumesc de incurajari,Aris,sunt atatea pareri ca nu stiu incotro sa o iau...Astept intalnirea cu Tutu de joi si sa vedem ce zice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, nu te mai gandi, nu te mai stresa si nu-l mai stresa pe sot. Intr-adevar, caldura, un dus mai fierbinte, etc., toate astea pot influenta. Pe Multi maca banuiesc ca l-ai bagat, aia contine si tribullus, deci e ok.mai baga zinc si seleniu, daca asa ti-a zis...
In rest, stii cum e, depinde si de norocul fiecaruia: ti-am povestit de Pisik, care cu 100.000 si cu OATS severa a ramas natural, pregatindu-se pt FIV... asta e o minune, intr-adevar, dar minuni se tot intampla, iar la voi situatia e departe de a fi catastrofala...
Bafta multa si pupici

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Fireyes ,scumpa mea,se pare ca nu ai citit tot...Matei i-a zis ca ea nu recomanda Multimaca si sa ia doar Zn cu Se.Iar el a luat-o de buna si nu vrea sa mai inghita Multimaca.Si ne-am certat...si m-a enervat...Joi il iau cu mine la Tutu si sper sa-i zica el sa ia in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
LilianaFi nici eu nu am avut nici un simptom pina la test, mai ales sanii erau foarte normali si la fel credeam ca nu am reusit. Ai tu grija de puiuti si nu te mai gandi acum la test, ca mai e destul timp. Si sa stii ca atunci cand te astepti mai putin, atunci vine fericirea, care-ti doresc sa tina 9 luni si-o viata intreaga dupa aceea!!
aerlilian iubita, mai ai putin pina joi si o sa va lamureasca Tutu!
Alexia28, Boo, Ralu_t, Lucialu, Fireyes, Andreyuta, Ancaoradea, Mada23, Magdita, Diana, Monica9....tuturor va multumesc inca o data pentru tot!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura26 spune:

salut tuturor .dupa o scurta absenta ma intorc cu o intrebare:
a ramas cineva gravi dupa Zoladex?? Si inca una ..voi cate luni faceti dife? ca pe mine ma omoara bufeurile si nervii..
Va pupic pe toate!
Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aerlilian, poate dr s-a referit la Maca, nu la Multimaca... la femei, e recomandat invers in general, sa iei Maca si nu Multimaca...si e vorba de Maca de la un alt furnizor, oricum...
si noua ne-a recomandat una dintre clinicile din viena multimaca, in ideea ca rau nu are ce sa faca, cel mult sa nu aiba vreun efect si sa fi cheltuit banii degeaba...
eu sincer ma gandesc ca BU ar fi putut sa aiba o influenta mai rea asupra rezultatelor si eu parca tin minte ca sosulica a luat BU... acum nu mai stiu daca in ultimele 3 luni a inghitit tinctura asta...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Fireyes,la Multimaca s-a referit,i-am zis si ca e de la Forever si tot a zis "nu".Imi venea sa o strang de gat,mai ales ca eu cred cu tarie in efectele ei!
Sie cineva,ceva,de Boo ???Sper ca Alex e cuminte si mai sta cateva zile la mami in burtica,da?Boo!!!!!! daca ne citesti,mai spune si tu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo e bine, era la munte cand am vorbit cu ea zilele trecute. Si vrea sa mai facem o micuta intalnire inainte sa nasca ea. Ce ziceti cine vine??? Eu, Ralu_t si Boo deja suntem pe lista.......insa nu am stabilit inca data. Propuneti si voi o zi....
LilianaFi ma gandesc la tine si-ti tin pumnii stransi!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ioana ...ce sa zic...plina de sentimente contradictorii...asteptarea e cum stii bine si tu...oricum azi sint z.4 dupa ET...deci "zarurile au fost aruncate"...ca atare miine ma reintorc la munca...citeodata ma intreb de ce sper cind embrionii nu erau calitativi si deci din start slabe sperante...dar cred ca asa e in viata cit traiesti sa speri...apoi sint preocupata ca miine imi primesc cetatenia italiana si mi-au cerut actul de nastere in original care va ramine la ei la arhiva...si eu in Romania ce fac fara ...si ma tot streseaza chestia...si apoi din nou ma intorc la starea mea legata de copii...nu stiu daca nu voi face un test prin z.8...off impulsivitatea ma omoara...multumesc ca te gindesti la mine....si fii tare si tu...poate ramii gravi post fiv ...

Aerlilian draga de tine...nu te mai stresa...cu gigeii se rezolva,important ca tu esti ok si deci mari sanse de a devenii mamica...

...off...slabisem si eu cu mare greutate si le-am pus imediat la loc cu acest nou fiv...si mi-ai reaparut cosuri la fel ca la celalalt fiv
......acum ascult muzica la volum maxim,pt aici e ciudat dar nu a venit inca nimeni la usa......sarbatoresc singura 3 ani de la casatorie....domnul meu a venit doar la prinz cu flori si prajiturici(azi am mincat...!!!)apoi s-a reintors la munca

Numai bine tuturor,fara nici o exceptie......

Mergi la inceput