Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34
Raspunsuri - Pagina 12
Boo spune:
Ioana tin pumnii pentru maine .. poate totusi mai e o sansa.. 

cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
mada23 spune:
Ioana...

poopici la toate dragutzele 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
unducthable spune:
Ioana , Dumnezeu sa fie cu tine aproape aproape .
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
magdita spune:
Ioana
, asteptam sa vii cu vesti astazi, sper din tot sufletul bune
.
Lucia
, esti haioasa rau
.
Pup toate fetele dragi
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
adelamaria spune:
Ioana, nu pot sa cred, nu pot!!...Nici nu stiu ce sa-ti zic...Astept in continuare vesti si ma rog pentru tine!...
fireyes spune:
Lucia, eu cred ca ti-as fi cititoare si daca ai scrie despre compozitia formaldehidei sau alt subiect absolut neinteresant...
O intrebarica as avea pentru utilizatoarea de pastiluta de slabit din tine: tu ai avut ceva dereglari de cm de la pastilutele de slabit? ca eu apucai sa halesc ceva pilule si nu cunosc daca e coincidenta, dar mi-a venit aproape cu 1 saptamana mai devreme, insa de 5 zile se lalaie ca picaturica chinezeasca, abia de imi dau seama ca e sezonul rusilor. altceva, gen dureri ori alte neplaceri, nexam... ce zice vraciul de serviciu?
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
lucialu spune:
Ioana
asteptam vesti.Doamne da sa fie bine!
Magdi
eheeeee ce am tras eu atunci!Nu vrei sa stii din cati pasi eram in pat dupa ce stingeam lumina.Si ma bagam bine in al meu,trageam plapuma peste cap de ma luau toate naduselile
. Aveam imaginatie bogata si imi faceam tot felul de scenarii cu sobolica
Nu aveam motana atunci...
Fire
eu zic ca....nu stiu.![]()
Mie mi-a venit cu cateva zile mai tarziu,dar a venit tata,nu s-a jucat!O fost greu pana a nimerit Exitul.De-asta am spus eu ca nu pot sa spun sa faceti ca mine,ca sunt info putine.Si macar cele care faceti FIV sa nu incercati.CE am vazut pe net:una spunea ca a avut prob. cu menstra si credea ca poate de la ele.Si discutau ca ar fi bine sa le intrerupa la menstra.Asa cum spuneau de cafea sa nu bei.Dar pe prospect nu zice nimic,decat de lichide multe si fructe.In schimb am vazut ca iei Maca-ca..
Eu nu l-am luat ca e pentru fertilitate si recomandat ca branca ursului...ca mararul...adeca estrogenica.Nu-s ce sa spui.Acum e tarziu sa faci ceva.Daca te simti rau de la chineze nu mai lua.Altfel,ia ce i-am spus lui Bubu.Vorbesc din experienta.Si eu am avut probleme de gen.Si baga calciu si magneziu neaparat-acum.Esti sigura ca nu e cu ochisori?Ca daca nu e sa faci baie fierbinte si eventual un vinisor rosu daca il suporti.
Sa inteleg ca ma complementezi?
De formalde-dealea n-ai nici o sansa sa ma auzi.La chimie eram H2O de ploaie
Dar pe alte campii poti fii sigura ca zburd
![]()
PS:raportez-----58,5kg.Pantalonasii scurti de care va spuneam cad de pe mine.Burta diminuata,dar exista
Oricum arat a oama.
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
mada23 spune:
Lu-tinica....tare haioasa esti, e o placere sa-ti citesc postarile 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
felix76 spune:
Si eu te cetesc mai Lucix cu drag desi nu sunt endo, imi face placere sa vaz postarili!
Pooop endomumoasele,
Felix
YLARI spune:
Lucia, ma dau batuta, m-ai intrecut cu shobolanii...
Fetele imi sunt tare dragi, Miss Parker mai ales, cleo, iulia, alina_anto, mihaser, vianne, alysh, getutza, le iubesc tare, tare, pe toate, toate, nu le pot mentiona pe toate dar sunt grozave tare, ma bucur ca iti place de noi [:)[
Pup fetele!
Ioana, n-am uitat de tine, Doamne Ajuta!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png