Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.34

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lucia, Si apropo de omizi (off-topic): cand m-am cunoscut cu Iuby, ne-am dus sa ne plimbam intrun parc si ne-am asezat noi pe o banca, el sa ma sarute, eu sa ma fac ca nu-mi dau seama, cand, pac: o omida direct in decolteul meu........... Va dati seama ce a urmat, balamucul de pe lume! Probabil ca a zis omida sa incerce si gusturi noi? Bleahhhhhh

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

aris26 ai facut foarte bine ca ne-ai scris si-ti multumesc! Felicitari din suflet pentru sarcina!! Sa ai o sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!
Boo multumesc iubita!
Lucialu ce sa mai zic iubita, normal ca astept ziua de marti! Stiu ca nu trebuie sa-mi fac sperante desarte si normal ca-n sufletul meu, mai este o farama de speranta. Insa mi-e frica sa nu cad iar de sus, m-am lovit o data si nu a fost bine deloc. Insa ma gandesc ca va veni din nou soare si abia astept toamna!
Andreyuta felicitari pentru rezultatul bun si sarcina usoara in continuare!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ioana

Aris felicitari !!!!!!!!!! Ma bucur enorm pentru tine !! Sa ai o sarcina usoara si un bebe minunat.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ioana....
un buchet mare de
Aris, FELICITARI, sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos

Si la mine primul cm dupa laparo a fost dureros si a tinut cam 9-10 zile, apoi am fost bine....acum la un an de la laparo si dupa un FIV nereusit au aparut problemele, dureri si sangerari la contact, scurgeri maronii cateva zile dupa cm....cu toate astea dr. mi-a zis ca nu-i nevoie de inca o operatie laparoscopica, am un chist endometriotic pe ovarul drep de 18mm.
Am o nelamurire, poate ma ajutati...pana sa fi facut FIV-ul, in mai, sanii mi se intareau cu 10 zile inainte de a-mi veni cm, insa acum sunt la al 3-lea cm. si nu ma mai dor sanii deloc.

toate fetele si week-end placut.
eu cred ca am sa merg la plaja zilele astea, asa ca va astept si pe voi la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Ioana, m-am bucurat pentru II , chiar daca nu ti-am scris... Sunt alaturi de tine, astazi am intrat tocmai ca sa vad ce iti face "reusita", dar am ramas socata sa aflu vestea...
Ma bucur ca ai gasit puterea sa gandesti optimist si sa nu dai vina pe DD....
DD sa te ajute si sa va dea putere si tie si sotului tau!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Aris, felicitari pentru II...
te rog sa ne scrii povestea ta, ...eu nu o stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mii de pupici la fetele dragi
Ylari... esti haioasa rau cu omida
Aris...FELICITARI SI AICI, sarcina usoara
Ioana....continui sa ma , Bunul Dumnezeu va avea grija de tine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui mada23
Ylari... esti haioasa rau cu omida

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

unul de la mine si 2 de la bebeluna, unul ptr tine, unul ptr toate fetele de aici!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana iti tin pumnii pentru maine sa fie bine.Stiu ce ai vrea tu si iti doresc asta,dar cum ai spus daca ...vine soarele iar,ca pana la toamna nu mai este mult.Important este sa fie bine acolo si sa fii ferita de cel mai mic rau.Bafta mare maine!
Ylari ai fost totala cu Omideeeee....si eu am amintiri cu faze haioase de la inceputuri cu noi-iti zic numa una:faceam niste reparatii la tevi si ne-ai intrat 2 sobolani in casa.La 12 noaptea eu eram in bucatarie cocotata pe dulap si urlam si al meu manuia sabia vitejeste(matura ) impotriva balaurilor.Unu a tasnit pe usa si s-a oprit la vecina(noroc ca n-a stiut sa foloseasca soneria ),iar pe celalalt l-a gratiat ca mi-a fost mila...si a trebuit sa puna capcana.L-am omenit cu sunca si cascaval ca sa-l prindem.Si ne-am prins ca avem mosafiri dupa niste mici necesitati fiziologice,daca ii mancase la al meu napolitanele Joe...normal!(furau mancare si "aruncau" resturile dupa frigider)Al doilea a fost eliberat afara in buna stare(dupa ce trasese un pui de somn,ca fie sobo cat de mic...dupa masa soarme un pic)Pup grasa si mamica.Si las-o moarta cu depresiile,ca te depresez de nu te vezi.Ai BB doar nu poti sa slabesti asa in 24 de ore.O sa slabesti,sanatoase sa fiti.Eu eram disperata ca fara BB m-am facut cat vaca.Daca venea BB oareaveam nevoie de macara sa ies din casa?
PS:Am tras cu ochiul la voi la scutece sa vaz cu alaptatul pt fina mea si aveti o grupa frumoasa.Felicitari!Stiti sa fiti unite.
Bubule legat de faza cu sanii:eu zic sa te bucuri ca nu mai ai simptome atat de evidente si de devreme de rusi.Legat de faza cu rusii ceva nu suna bine.Boo nu a trebuit sa se opereze pentru chist inainte de FIV si a reusit.Eu zic ca DD opereaza cand ne vine vremea,adeca ne da BB-ici cand vrea El nu cand propunem noi .Si fiecare reactioneaza in felul ei la hormonauti/chisturi.Altii recomanda curatarea completa pentru a se evida orice risc minim.Dar e clar ca ceva nu e OK cu CM asa cum descrii tu ca il ai.Tine aproape de dr sa monitorizezi chistuletul...consulta-te cu dr tau si cu altii daca ai dubii,neplaceri si intre timp poti incerca Mastodynonul(care e homeopat-are agnus cactus- si nu-i doar pentru sani)eu il prefer tincturilor de zmeur sau coacaz negru,si poti face tratament cu ceai de coada soricel,cretisoara si napraznic.Ultimele doua le iei dupa ovulatie.Normal ar trebui sa remarci schimbari la menstra,sa fie cum trebuie.Mai vorbim daca vrei si ai nelamuriri.Informatiile exista la noi si la naturiste.
Boo pupam graviduta si Alexutu'.
Mada pup "bancomigena".
Speranta pupicei.
Va pupi pe toate!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo, Bubu73, Speranta, Mada23, Lucialu va multumesc!

cu drag Ioana

Mergi la inceput