Mamici din Arad...! (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

daca tot suntem la masuratori, sa va spun si eu
Raul are 109 cm si 20 kg si 30 la picior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Azi e ultima zi, dupa masa ajunge Calin si ne intoarcem acasa!!!
Copiii sunt bine, ma bucur ca nu s-au imbolnavit pe-aici mai ales ca a fost frig si nu prea am avut haine groase.
Va pup si va mai scriu maine!
N-am reusit sa citesc ultimele pagini...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioi Clau, pe ce picior mare traieste puiul tau!

Alina, bine ca veniti acasa. Chiar a fost frig zilele trecute, parca venea iarna...

Noi mergem in parcul copiilor cand se trezesc piticii. Cine mai vine?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

vai mor incet De maine incepem munca...mai dar astia nu stiu ca munca e pentru tractoare?
Doamne bine a mai fost in concediu...cat am putut sa dormmmmmmmm...in fiecare ziua ne trezeam la 10.30 - 11.00.
Problema e ca deja...mi-e dor de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Noi am fost la Moneas ieri...in viata mea nu am vazut atata lume acolo...dar am fost norocosi si cu locul de marcare si cu masa la terasa la parc...dom' primar cu tot familionul a stat la masa de langa noi( eu am stat cu spatle oricum).
Clau si Tudor are 31 la picior. Sper la munca.

Mergi la inceput

Salut!
Am ajuns acasa azi noapte la 1,30.

Gabi, si Adina a mers de sambata la Moneasa, a venit Anuta (mama ei) la Tinca sa stea in locul ei.

Clau, spor la munca!
Eu incep in 15 august si m-apuca groaza ca trebuie sa ma trezesc asa dimineata, eu fiind obisnuita la 9,30-10-11.

Fetelor, mai stiti ceva de Ildi, cand vine acasa, cum e bb?

Merg sa despachetez, am o gramada de haine de spalat...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, bine-ai revenit acasa. Eu ma apuc incet de bagaje, azi ma duc dupa cazier, dupa card ca-mi expira luna asta...

Mergi la inceput

Ada, spor la facut bagaje!
Eu despachetez, calc, spal...

Mergi la inceput

Gabi, si eu am vrut sa merg cu copiii la Moneasa, mai ales ca n-am fost niciodata, dar n-am avut chef sa fac 100 km. Sunt satula de drumuri. S-au distrat oricum foarte bine in parc dupamasa. Ati mancat clatite?
Iulia abia a trecut la nr.27 la picior. Pana si Elisa, care e mai mica cu un an are piciorul mai mare. Cine-o fi ca ea? Inalta cu piciorul mic....
Si eu sunt curioasa de Ildi, cum se simte, ce face bebica...Cum o asteapta David acasa?

Mergi la inceput

Alina, ca sa-ti raspund la intrebarea de pe PM, uite cat i-a placut Iuliei cadoul de la Dragos aici. Pe cand am imbracat-o asa la ziua fetelor la Alba n-a mai vrut ca ii era rusine cu buricul gol...no, ce sa mai zic? Mai sunt ceva poze cum s-a jucat ascunsea cu Diana. Am ascuns-o prin dulapuri.

Mergi la inceput