Mamici din Arad...! (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, Doamne ajuta sa fie bine pana la capat

Gabi, acum iti trimit pe PM nr de tel a lu Ildi...scuze dar abia am ajuns acasa. Am fost la Rodi Rus sa-i vedem baiatu. Auzi, Dani Lobont e tatic de joi. Are 2 fetitze, una de 3050 g si una de 3100

Carmen, lista o poate modifica doar cea care deschide subiectu

Moni, cum mai e Diana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Bine ai venit pe lume, Ivet!
Ildi, refecer usoara!
Diana, Alina.a concediu placut!
Nico, fain ca e baiat!
Cristina, o sa fie bine1 ai grija de tine!
Sanatate bolnaviorilor!

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Bun venit pe lume, Ivette!
Ildi, felicitari si o refacere cat mai rapida!
Nico, felicitari si tie! Acuma o sa vedeti cum e sa ai si baiat.Mai face nani Maia cu bobo?

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau,noi mai un pic si decolam
A vorbit cineva cu Ildi,cum se simte? Eu n-am indraznit sa o sun,i-am trimis doar mesaj ...
NICO felicitari,super ca o sa ai pereche!!!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Nico, felicitari pentru baietel

Moni, mai putin si plecati...ce hai de voi, macar sa prindeti vreme buna

Ce tot vroiam sa va spun si am uitat...va spuneam acum vreo luna de sotia homeopatului nostru. Inainte de concediu m-am intalnit cu cineva care a lucrat cu nenea homeopatu si mi-a spus ca intradevar sotia lui a suferit o depresie si s-a sinucis. Stand aseara pe banca o vecina ma intreaba daca stiu de sotia homeopatului...mi-a spus ca a aflat si ea, ca a intrebat pe cineva ce e cu doamna ca nu mai apare pe balcon si ca florile i se usuca...(aceeasi dilema ca a mea) si asa a aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

O saracutzu' homeopatul nostru. E destul de tanar pentru asemenea necazuri. Eu ma tot intreb ce depresie te poate determina sa te sinucizi... De mult ma tot intreb.

Clau, deci esti in concediu sau nu? Si pana cand?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, de luni incep munca In septembrie imi mai iau o saptamana de concediu ca mergem la Viena. Ne-a invitat matusa lu Clau si binenteles ca nu suntem fraieri sa ratam, nu?

Nevasta homeopatului suferea de cativa ani de psihoza...parca si Gabi zicea. Pe ea n-am vazut-o singura pe strada, tot timpu era insotita de homeopat.

Mergi la inceput

Clau, distractie faina va urez de pe acum la Viena.

Miha, nu ne mai zici nik? Ti-a trecut torticolisul?

Oare Ildi cu piticutza ei cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Urez inca o data concediu placut fetelor care pleaca.
Clau,nasol daca e adevarata povestea...El e tinerel, are 33 de ani, isi poate reface viata. Ea era mai mare cu 9 ani ca el...
Vad ca toate v-ati masurat copiii, am facut-o si eu saptamana trecuta. Tudor are 21 kg si 117 cm iar Ioana 13 kg si 86 cm.

Mergi la inceput

Gabi, chiar bine stau copiii tai. Si cu inaltimea si cu kilele. Vladut a intrat la recuperari dupa enterocolita, sper sa ajunga repede iar la 13 kile, dar Iulia nu are nici o mancare pe care sa o manance cu pofta. Doar cerealele cookie crisp cu lapte.

Mergi la inceput