Aspirante optimiste > 20 (331)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelacg spune:
nu silvi, eu nu plec de-aici....ori toata gasca ori aici raman.
ce ma dau fetele afara?
eu vreau aici ca-mi place.....unde se mai serveste asa un mic dejun copios ca la aspirante optimiste? ca sa nu mai zic de petreceri cu mancare si bautura.....muzica cat cuprinde.....
anca, mariuca are ochii tai, acum am vazut mai bine.....iar despre nasterea ta.....mi-a mai trecut frica la cum ai descris-o tu...eu zic ca te-ai descurcat super ok.bravo
eu si bb mic mic mic
cristi_2003 spune:
hai mai fetelor
nu fiti rele
mai stati o saptamana pe aici, dar trebuie sa faceti loc pentru o noua generatie de aspirante optimiste
nu zice nimeni ca nu puteti veni in vizita, nu?
15+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mihaelacg spune:
al meu sot saracul, ma tot suna si ma intreaba daca e bine bb, daca is eu bine....cum ma mai simt....saracul mi-e mila de el.a spus ca nici nu-i vine sa zica la nimeni ca am bb in burtica.la cate am tras noi, el e foarte descurajat. nu stie daca sa se bucure sau nu.
vine el sambata la sovata, si-i fac eu "instructajul", ca de data asta o sa fie bine sigur
eu si bb mic mic mic
mihaelacg spune:
cristi, dar tb sa pupaceasca cineva si fetele de aici sa se ia gravideala la toate, ma "sacrific" eu.![]()
eu si bb mic mic mic
klaudiaG spune:
Mihaela

FELICITARI pt optimismul de care dai dovada.
Si sa stii ca pe noi chiar nu ne deranjeaza daca stai aici sa ne dai pupici sa fim si noi 
andra_b spune:
Mihaela, sa stii ca FOARTE mult imi doresc dar luni o sa fac HSG si din cate am citit luna asta ar trebui sa fie PAUZA, asa ca.... mai am de stat!!! 

Ce sa fac... da o sa fie si pentru mine odata, intr-o zi cu soare, sper!!!
Mersi mult mult de sustinere 

Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png
mihaelacg spune:
al meu sot are o vorba ca "painea se mananca pe rand", asa ca , vom fi toate gravi, una cate una, fiecare cand i-e dat sa se intample.
Cand ajung acasa, ma duc la biserica sf. spiridon sa-i multumesc cui trebuie.
asa am facut si dupa licenta, dupa ce am iesit, n-am asteptat rezultatul, m-am dus intai la biserica, pt ca asa am zis in timpul fac, ca dupa ce o termin ma duc la biseica sa aprind o lumanare.
da cami cami...ce mai face? o fi prin concediu? ce face oare bb al ei?
dragelor, eu am mancat, am facut si o plimbare pe malul lacului ursu, am facut si un dus, si ma bag vreo 2 ore la somn.
va 
haideti toata gasca la somnic un pic, ca face bine la bb si la teste, si la ovulatie...la ce trebuie la fiecare![]()
eu si bb mic mic mic
klaudiaG spune:
Miha 
somn usor.
Eu din pacate nu pot sa fac asta..................sunt la servici si voi mai fi pana pe la 18.Da las' ca recuperez eu diseara.
anidaz spune:
Silvi,
,bravo draga mea sa ai parte de sarcina usoara si bebe la termen,dar am o rugaminte ,trage-ma si pe mine dupa tine 
Eu astept sa se induplece Doamne-Doamne si sa se inroseasca liniutele astea si la mine.
Klaudia ai pus-o de-un bebe?Test,test,test

,hai nu mai sta,poate e si vremea ta!
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Silvi,
,bravo draga mea sa ai parte de sarcina usoara si bebe la termen,dar am o rugaminte ,trage-ma si pe mine dupa tine 
Eu astept sa se induplece Doamne-Doamne si sa se inroseasca liniutele astea si la mine.
Klaudia ai pus-o de-un bebe?Test,test,test

,hai nu mai sta,poate e si vremea ta!
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele