Aspirante optimiste > 20 (331)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

Silvi nu ai de ce sa te ingrijorezi, o prietena de a mea nu a avut nici un simptom si a avut 4 teste negative inainte si era gravi.
De aceea si eu pun asa de multe intrebari...............nu stiu excat daca ar trebui sa simt ceva sau nu si cum a spus si Andra depinde foarte mult de persoana (la fiecare e altfel).

Tu da pupici pe aici sa se ia la noi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Silvi, nu te ingrijora, eu povesteam cu Jasmi si imi zicea ca ea chiar nimic nimic nu a simtit, deci se poate!!!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------

http://tt.lilypie.com/KCGfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
citat din mesajul lui silvi8

mai fetelor va citesc si ma ingrijorez mai tare, eu n-am nici un simptom ...nimic, nici nu ma doare nimic(intepaturi vagi in burtica, dar nu durere)nici la sani cum zice ancadragoman nu vad nimic...dar mai scot din cand in cand testul sa ma conving ca sunt 2

silvi
http://community.webshots.com/user/flovivi

tu sa taci ca la tine e clar,la mine au inceput durerile dupa test si la sanii sotul meu a vazut modificarea inainte de test (ma dadeam eu cu crema si el zice"ma la tine e ceva ciudat la sani ,sunt altfel,nu stiu cum dar sunt diferiti" )

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

anca, tac nu mai zic nimic...doar ca sunt fericita! azi mai mult am stat pe forum si alte site-uri de gravi decat am muncit...

klaudia dau pupici la toata lumea, macar de s-ar lua si la voi...

fetelor, multumesc de incurajari!

silvi

Mergi la inceput

Asta faceam si eu ,nimic nu imi scapa

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

Dap e clar o sa muncesc din parti eu azi...............daca m-ar vedea sefu'.
Tocmai am vb cu Jasmi care zicea ca la ea primul simptom a fost temp ridicata.........ceea ce iar mi s-a parut ciudat pt ca si asta am avut aseara. Eu am crezut ca am racit..............Dimineatza cand m-am trezit m-am simtit bine si am uitat complet.............
Se pare ca se cam aduna simptomele
Da DD sa nu fie doar autosugestia

Mergi la inceput

ups

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mai mai mai......am lipsit si eu un pic, si voi v-ati dat la "barfa".
fetele care stau la suete acum in loc sa "munceasca".ancardagoman, silvi, andra si Klaudia

klaudia , de exemplu nici eu nu-mi puteam da seama daca e bb, pt ca la toate sarcinile am avut simptome de cm inainte sa ma testez.
asa ca....poate fi la fel si la tine, sa semene simptomele si cand colo sa fie cu ochisori.
Doamne ajuta sa fie cu ochisori si la andra, ca tare-si mai doreste si ea(eu presimt andra ca urmezi)

silvi, lasa mama ca nici eu nu am stiu eu ce simptome, doar ca fac pipi non stop si cateodata is cam calduta si sasele....astea dor rau.
in rest nu am greata decat senzatii vagi(posibil sa fie in capul meu)
imi doresc sa nu dau la rate, pt ca mi-e frica, eu atunci am impresia ca mor(al meu rade de mine), dar daca tb s-o fac pt ca bb sa fie bine, "hranesc" si ratustele.

eu si bb mic mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ancadragoman, ti-am vazut pozele, foate frumose....si tu ai niste ochi tare frumosi, ia zi, nu pot sa-mi dau seama, maria are ochii tai la culoare?
am sa citesc si povestea nasterii, ca acum am timp .

eu si bb mic mic mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

mihaela, asta cu pipi des la mine nu se pune ptr ca am probleme cu rinichii si beau f multe lichide si oricum fac pipi f des...iar de dat la ratuste eu dau de cate ori mananc ceva care nu-mi prieste (sunt f pretentioasa), daca stau in soare, cand sunt racita, etc...nu-i mare lucru la mine
da la odisee te-ai inscris?

silvi

Mergi la inceput