Suceava (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele,
lume noua pe aici ...

pupam si veteranele si mamicile nou-noute pe forum

zamfira e si ea veterana, are aproape un an de gradinita, ii place grozav, doar trezitul de dimineata a ramas o problema, doar seamana cu mami, ne place sa lenevim sub plapumioara ca e cald si moale !

zamfi e la gulliver, in suceava.. dar unde se afla dumbrava minunata ? ca am auzit multe lucruri bune

ei, fetelor, hai sa punem de-o intilneala in parc, mai vorbim de una de alta in timp ce pruncii isi mai consuma din energie
ce ziceti ?

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna la toata lumea din Suceava.Eu sunt tot din Suceava, din pacate nu locuiesc acolo, dar am parintii .As dori un sfat de la voi.Stiti cumva un stomatolog bun in Suceava unde sa poti merge cu incredere ca nu patesti alte minuni, se stiu cum sunt majoritatea , adica fara minimum de grija fata de pacient, sterilizarea ustensilelor, nu mai vorbesc sa fie si priceput in ce face.
Daca aveti un astefel de doctor la care mergi cu incredere, va rog sa-mi spuneti si mie.Mama are o problema cu o masea si pur si simplu ii e frica sa mearga asa la nimereala, din cauze stiute, frica de hepatita , de alte boli pe care le poti lua din folosirea ustensilelor nesterilizate, plus alte frici.I-am spus ca am sa intreb fetele de pe forum si am sa-i spun de un medic la care sa mearga , sa nu astepte sa o apuce o durere sa nu stie ce sa faca.Multumesc mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Gradi "Dumbrava minunata" e undeva prin Centru,...mai sus de Autogara...pe langa fosta Crucea Rosie si mai jos de biserica "Turnu Rosu"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

N-am mai "intrat" pe aici de 100 de ani. Ce mai faceti, merg in urma sa recupoerez ce ati scris.
Eu una ma topesc ... ori din cauza sarcinii ori intr-adevar din cauza caniculei simt ca nu am aer... abia astept jumatea lui iulie cand voi intra in concediu de sarcina si lehuzie.... sa stau acasa si sa nu fac nimic (asa zic, da parca cine ma crede??).

Chiar ca trebuie s-i punem de o intalneala...la umbraaaa....

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

aveti idee daca doctorita Tataranu este in concediu?
trebuie sa fac un ecograf si sun de vreo 2 zile degeaba pt programare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia1977

aveti idee daca doctorita Tataranu este in concediu?
trebuie sa fac un ecograf si sun de vreo 2 zile degeaba pt programare

iulia

Imi pare rau ca vad asa tarziu postarea ta...da, e in concediu din cate stiu eu, am incercat si eu sa ma programez acu vreo doua saptamani si era plina cu programarile pana la data la care intra oin concediu...si am inteles, sper sa nu fi inteles gresit ca e o luna in concediu. Parca de pe 15...

26+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

buna la toata lumea din Suceava.Eu sunt tot din Suceava, din pacate nu locuiesc acolo, dar am parintii .As dori un sfat de la voi.Stiti cumva un stomatolog bun in Suceava unde sa poti merge cu incredere ca nu patesti alte minuni, se stiu cum sunt majoritatea , adica fara minimum de grija fata de pacient, sterilizarea ustensilelor, nu mai vorbesc sa fie si priceput in ce face.
Daca aveti un astefel de doctor la care mergi cu incredere, va rog sa-mi spuneti si mie.Mama are o problema cu o masea si pur si simplu ii e frica sa mearga asa la nimereala, din cauze stiute, frica de hepatita , de alte boli pe care le poti lua din folosirea ustensilelor nesterilizate, plus alte frici.I-am spus ca am sa intreb fetele de pe forum si am sa-i spun de un medic la care sa mearga , sa nu astepte sa o apuce o durere sa nu stie ce sa faca.Multumesc mult .

Cam tarziu am vazut postarea ta. Eu merg la cabinetul doctorilor Gheorghita, pe la banca, un pic mai sus de Tipografie. Sunt 5 medici stomatologici acolo, toti Gheorghita tatal, doi fii si doua nurori. Eu sunt multumita, am fost de mai multe ori, recomand si altora. Da-mi PM daca vrei nr de telefon de la cabinet.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor? A trecut si vara si nu am reusit sa ne vedem deloc... Voi pe unde iesiti cu ai vostrii copii? Noi prin parcul din Areni sau la prefectura... si nu prea putem evita topoganul ala gonflabil din centru, ma dispera...

35+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Buna, mamici de pitici...
A-ti reinceput...gradi...v-ati acomodat,...EMOTII ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angela.c

Buna, mamici de pitici...
A-ti reinceput...gradi...v-ati acomodat,...EMOTII ?

mami de fetita

Da, am reinceput . S-a acomodat pitica mea nesperat de bine avand in vedere faptul ca i-a fost schimbata toata echipa: ambele educatoare + infirmiera... macar au ramas aceiasi copilasi.

La voi cum e?

39+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput