Suceava (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Salutare Suceava!
Ocupate mamicile sucevene, e de inteles ce-i drept. Si eu sunt o mamica din Suceava, fetita mea, Cezara, are aproape un an.
Ma straduiesc sa citesc din urma, sa mai aflu si eu diverse ponturi, gradinite, cresa, medici suceveni.
Am observat ca pe lista nu prea sunt copii micuti, dar sunt pe drum. Ii asteptam cu drag!

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumank spune:

Buna fetelor!sunt cam noua pe forum.Voiam sa va intreb daca a nascut cineva la Bethesda sau are de gand sau cunoaste mai multe detalii.M-ar interesa si pe mine pentru o viitoare sarcina.Ca in Bt nu mai stau pt ca prima sarcina s-a terminat tragic.Si ma gandeam ca poate voi dunteti mai in tema cu ce se intampla pe acolo.
Va multumesc mult si o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

HRISTOS S-A INALTAT ! fetele,
...sunt trista,...
Chiar nu are/nu a avut nimeni copilul la gradi "Dumbrava minunata" din SV, as fi dorit o parere...
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Adevarat s-a Inaltat!

Angela, noi nu am ajuns inca la capitolul gradinita. Acum ma gandesc cum e cu cresa, ca s-ar putea sa fiu nevoita sa intorc la servici.

Dumank, eu am nascut la spitalul judetean Suceava, fara probleme. Nu stiu ce sa zic de Bethesda.

O zi buna!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Buna,
Noi - eu si bebelina, avem o experienta de 7 luni la cresa...
Prima data se intampla cand EA avea 2 ani 3 luni...nu s-a acomodat,...am mai lasat-o putin... adic vre-o 5 luni,....si am incercat din nou...A MERS !! acum din nou...nu mai vrea (pe motiv de schimbat educatoarea) :(.
Mai si au niste texte,...de te doare....si nu stii ce :))!!
Oricum indata vine perioada concediilor,... si cred ca fiica-mea va fi lasata la vatra :). Dar din toamna IAR !! sper sa am noroc ! ca e ftzoasa rau! Si mai sunt si eu fixista pe niste chestii . Sper sa depasim momentul...
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daisy2010 spune:

Buna seara sucevencelor!
Sarcini usoare, si sa va traiasca bebeii!La randul meu si eu, am 3..bucati:2 baieti si 1 fata.Pe langa urarile de bine as vrea sa postez si un anunt:
Am 30 ani, sunt nefumatoare. Sunt in cautare de venituri suplimentare si caut persoana care sa aiba nevoie de menaj usor si bona de luni-vineri intre orele 13-16,17,18.(600 ron/luna)
In functie de posibilitati si in week-end (15 ron/ora).
Daca sunteti dornici sau aveti cunostinte cu asemenea nevoi contactati-ma.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Dumank, eu am nascut fetita(cea mijlocie) la Bethesda...am stat doar 4 zile dar as fi vrut sa mai raman....moasa s-a comportat forte bine cu mine, doctorul (Bolohan)la fel, asistentele dragute..nu au primit nimic, vizitatorii doar cu haine de unica folosinta,fara mancare de acasa,apa, ceai la discretie, mancare buna..(parerea mea), curat, doar hainute la copil.Despre plata trebuie sa te mai interesezi....nu as vrea sa spun prostii, dar cred ca am platit 9 miliane cu adeverinta de la serviciu....???? dE! DUPA 3 COPII...MEMORIE SLABESTE.....

Mergi la inceput

aaaaa si te curata cum trebuie, te dezinfecteaza si iti dau si absorbante.....am nascut normal...pe toti trei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumank spune:

Citat:
citat din mesajul lui daisy2010

Dumank, eu am nascut fetita(cea mijlocie) la Bethesda...am stat doar 4 zile dar as fi vrut sa mai raman....moasa s-a comportat forte bine cu mine, doctorul (Bolohan)la fel, asistentele dragute..nu au primit nimic, vizitatorii doar cu haine de unica folosinta,fara mancare de acasa,apa, ceai la discretie, mancare buna..(parerea mea), curat, doar hainute la copil.Despre plata trebuie sa te mai interesezi....nu as vrea sa spun prostii, dar cred ca am platit 9 miliane cu adeverinta de la serviciu....???? dE! DUPA 3 COPII...MEMORIE SLABESTE.....

Multumesc.Pt cezariana e 2400 cu asigurare.Ca eu mai am o cezariana la activ.Deci e ok acolo.
Multumesc inca o data

Mergi la inceput

Nu ai pt. ce Dumank..Daca te-am putut ajuta...

Mergi la inceput