Trucuri pentru optimism!
Raspunsuri - Pagina 3
KoraPop spune:
L5845 

Catalina
,m-am prins eu ca despre dansa era vorba...Pana la urma,sa-i ajute si ei DD sa fie fericita si sa fie mama intr-un fel sau altul!
Asi stiu ce vrei sa spui si te admir foarte mult!Mult noroc pe mai departe mai ales ca acum te pregatesti sa ii aduci acasa lui Razvan un fratior sau o surioara.Sanatate si numai bucurii!
Kora
CARPE DIEM!
catalina2307 spune:
L5845 iarta-ma, nu cred ca iti stiu povestea, pentru ca se pare fiecare dintre noi are o poveste, stiu numai ca iti doresti un bebe, dar ai incercat si FIV-uri sau doar natural?
Asi...daca ai sti cate femei nu isi doresc sa fie mame.Am o amica care are o fetita (FIV) si a infiat si un baietel.Pentru mama naturala era al treilea copil lasat in maternitate. De ce? Prezervativul o irita, anticonceptionalele o deregleaza, chiuretaje nu face si copii nu vrea pt ca nu doreste sa imparta dragostea sotului.Si asta este numai un ex.
Kora draga mea pai dansa a dat lovitura...si sotie si mama. ![]()
Catalina
asi spune:
Catalina sa stii ca datorita acestor femei eu am un baietel minunat.Decat sa ii omoare mai bine are bunul simt sa semneze o hartie.
Kora
nu e nimic deosebit ci doar mi-am dorit sa fiu mama si nu am mai putut astepta pentru ca Razvan deja ma chema.Si acum puiul meu e undeva si ma asteapta sa il aducem la mami , tati si fratiorul lui/ei ca sa putem fi fericiti.
Cred ca dorinta de a fi mame ar trebui sa va dea optimism.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
L5845 spune:
Kora
si de la mine pentru tine.
catalina pe scurt: incercam de aproape 8 ani, natural, FIV nu am facut, dar ar merge doar cu ovule donate (cel putin asa ni s-a spus din mai multe parti), pentru ca am o nenorocita de tiroidita autoimuna (descoperita, culmea, abia anul asta
) la care se adauga insuficienta ovariana, se pare tot autoimuna si astm bronsic (care e tot autoimun
). Pana acum am facut stimulari, monitorizari si am avut parte doar de un nenorocit de avort menstrual , anul asta in luna mai, in afara de asta, nimic. Acum am inceput sa-mi iau TB si sa urmaresc cum sta treaba si ne pregatim sa consultam un imunolog, pentru ca s-ar parea ca, facand tratament cu imunosupresoare (am studiat si citit de asta pe net), sa inceapa ovarele incet-incet sa-si revina (speram macar cat sa vina un bb), dar ramane de vazut ce va zice si medicul.Cam asta e situatia la mine.Sotul nu vrea momentan sa ne gandim nici la FIV nici la adoptie, considera ca nu am epuizat totul incat sa ne reorientam intr-una din directiile astea.Tu cum mai esti? Cat trebuie sa faci pauza? 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=5" target="_blank">Poze in concurs
catalina2307 spune:
L5845 imi pare rau, sant sigura ca o sa gasesti o solutie. Eu am de asteptat 8 luni pana la un urmator FIV dar ma gandesc ca poate cine stie, in astea 8 luni poate se intampla o minune si raman natural. In rest eu inca sangerez (sambata se fac trei saptamani de la nenorocire)dar sper sa se termine odata...
Asi chiar daca aceste femei fac fericite alte femei asta nu inseamna ca mie cel putin imi starnesc admiratia. Si noi ne dorim sa adoptam un bebe dar la noi este putin dificil. Sotul meu nu este cetatean roman. Dar indiferent daca o sa avem sau nu un copil natural vrem sa si adoptam un pui mic.Oricum in opinia mea o dansa care-si alunga sau omoara puiul este o scursura a societatii.
Catalina
asi spune:
Catalina o femeie care isi da copilul spre adoptie nu ia decizia foarte usor si il da pentru ca in primul rand acel copil nu este al ei.Ea este doar un intermediar.Intr-adevar opinia ta poate fi adevarata insa eu nu am o opinie chiar asa de drastica.Am o prietena care a facut un avort voluntar dar eu nu o consider nici o scursura si nici o criminala.Sigur ca am incercat sa o convig sa pastreze copilul dar pana la urma a fost decizia ei.
Chiar daca sotul tau nu e cetatean roman puteti adopta cu conditia ca el sa aiba rezidenta permenenta.
mihaele spune:
Kora iubita ma bucur ca te-ai gandit sa deschizi asemenea subiec.Pe 9.07.08 mi-au murit toate sperantele da e adevarat ca am sa merg inainte dar fara sperante si va fi ultima mea incercare. E foarte dureros dar asta e viata.De infiat nu ma mai gandesc am trecut deja print-ro experenta destul de durerosa si nu mai vreu sa se repete povestea. Va pup pe toate
catalina2307 spune:
quote:
citat din mesajul lui asi
Catalina o femeie care isi da copilul spre adoptie nu ia decizia foarte usor si il da pentru ca in primul rand acel copil nu este al ei.Ea este doar un intermediar.Intr-adevar opinia ta poate fi adevarata insa eu nu am o opinie chiar asa de drastica.Am o prietena care a facut un avort voluntar dar eu nu o consider nici o scursura si nici o criminala.Sigur ca am incercat sa o convig sa pastreze copilul dar pana la urma a fost decizia ei.
Chiar daca sotul tau nu e cetatean roman puteti adopta cu conditia ca el sa aiba rezidenta permenenta.
Asi eu nu m-am referit la intreruperi de sarcina ci spre exemplu la cele care isi baga copilul de trei luni la microunde ca sa se razbune pe iubit. In ceea ce priveste "femeie care isi da copilul spre adoptie nu ia decizia foarte usor si il da pentru ca in primul rand acel copil nu este al ei.Ea este doar un intermediar" scuze dar nu am inteles ce vrei sa spui.Varianata mi se pare logica doar in cazul mamelor purtatoare.In ceea ce priveste rezidenta permanenta habar nu am, mai rau e ca nici aia de la autoritatea cu pricina nu stia.
Catalina
asi spune:
Pai da ,e un fel de mama purtatoare.Orice mama care a adoptat iti spune acelasi lucru.E o chestie care vine de la Dumenezeu, poti sa ii spui si destin.
Prietenii nostri adopta un copil si tocmai au primit atestatul de familie adoptatoare.El e cetatean italian dar are rezidenta permanenta in Romania deci se poate.
L5845 spune:
catalina din pacate asta e viata, daca ne e dat sa fim parinti, vom fi, asa cum am mai si zis, iar daca destinul va fi altul, va trebui sa ne impacam cu ideea asta si vom incerca sa ne facem si in continuare viata frumoasa, fara sa mai suferim, ca suferinta prea multa, iti injumatateste viata...si cum avem doar una...ar fii pacat sa o irosim pe regrete si frustrari, indiferent de care. Eu zic ca si tu, sa incerci sa nu te mai gandesti asa de intens la un bb si asta nu ca o renuntare la idee, din contra, ca o detasare, o linistire si o sa vezi ca minunea se va intampla cu siguranta. In legatura cu sangerarea, chiar nu stiu ce sa-ti zic, medicul ce ti-a spus? 
asi scuze ca ma bag in discutie (sper nu ca musca in lapte
), ai dreptate cand spui ca a fii mama nu inseamna neaparat sa fii tu cea care poarta sarcina. Importante sunt alte aspecte si sunt de acord cu faptul ca sunt mame, care prefera sa semneze o hartie decat sa omoare un sufletel, facand astfel un gest nobil, in primul rand pentru binele copilului si in al doilea rand, o mare bucurie celor care nu pot avea copii lor naturali. Dar asa cum spunea catalina, mai sunt si mame care desi aleg varianta de a da copilul spre adoptie, o fac doar ca sa scape de el. Pe mine cel putin, m-a intrigat o situatie de care am aflat recent: o tanara mamica, a dat nastere unor fetite gemene iar una dintre ele a dat-o spre adoptie, motivul fiind unul singur "...ce daca am posibilitati? eu am vrut doar un copil, eu nu am vrut doi, asa ca unul l-am dat, consider ca e o greseala, nu e al meu..."....pe mine cel putin m-a lasat fara cuvinte....
mihaele imi pare rau ca si tu ai trecut prin experiente nu tocmai fericite, dar as vrea sa-ti spun doar atat: viata e frumoasa, chiar daca nu ne aduce mereu bucurii. Niciodata sa nu-ti pierzi speranta si increderea ca intr-o buna zi vei fii mamica, indiferent daca natural sau altfel. Mult noroc si bafta in ceea ce faci in directia asta.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
Lau-Meli
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=5" target="_blank">Poze in concurs