job departe de casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pai eu fac o ora, o ora si 10 minute pana la job in Bucuresti, si am de mers vreo 14 km doar

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Eu fac naveta zilnic.... intradevar doar 35 km.. dar plec la ora 6 si vin in Cluj la 18.30.
Am facut si 60 km naveta zilnic cand lucram langa Oradea, dar atunci nu aveam copil.
Eu zic ca va fi bine, chiar daca este obositor. Eu am reusit sa gasesc resurse de energie cand ajung acasa. Dar, intradevar, dadaca face mancare, curat, cumparaturi.. deci imi este usor.
Multa bafta la noul job!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

vali......te duci la mine in oras.....ce mai e pe la dragasani? unde o sa lucrezi daca nu sunt indiscreta?

eu credeam ca in romania oameni sunt cam sceptici la distante mari, clio m-ai dat gata cu naveta la bucuresti. iar distata de 2 ore + de japonia ma sperie.....eu fac 15 min cu autobuzul pana la servici in trafic, 10 daca i-au masina, 15 daca las si copilul la gradi si lucrez 35 h, adica super leger, soata e mai abatuta ca lucra in centru si cand e la birou pierde 2 ore pe autobuz, eu sunt boier cand am masina plec la 8 si ajung la 5 cu piata facuta....aici deja se negociaza 4/ zile pe saptamana.......

asta e + pt care am schimbat toronto cu quebec, nu suporam sa-mi creasca copilu, bona, gradinita, mama, soacra si cine mai tzinea copilul, faceam 3 ore+ zilnic pe drum , sotul 2 mi se parea enorm si tipm pierdut, ca sa nu pun in calcul factura la benzina

si de cand am libertatea asta de miscare altfel ma bucur de viata....mergem la 2 plimbari lungi doua seri pe saptamana, bazin seara, jocuri, povesti, menaj iar wk e pt familie.....si mi-as taia si pauza de masa daca as putea pleca la 3....dar nu pot....

floricele de la mine pt toate mamicile care pierd ore in trafic......eu nu mai am nervi astia....si nu am facut-o decat un an cred.....

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

am uitat sa zic ca stau la bloc, in chirie si oricat m-ar plati cineva sa ma mut la casa intr-o distanta mai mare de 15 min in masina cu trafic nu as face-o deocamdata, nu pana copilul e inca mic si are multa nevoie de noi....cand o sa aiba 10 ani poate,,,,si cum nu-mi permit casa in cartierul rezidential in care stau, nu o consider ca o prioritate, decat daca o dau in chirie

eu asa vad lucrurile

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Iata ca intre timp s-au mai schimbat datele problemei: din cele doua oferte initiale - pt ca de fapt au fost doua de la bun inceput- una la 70km , alta la 100km, am inclinat f puternic catre cea mai aproape de casa. In lumina unor informatii noi, am decis ca e mai avantajoasa oferta a doua. Fiind mai departe, am hotarat sa mearga numai sotul, urmand ca eu sa-mi gasesc ceva in Pitesti.
Deci, Corina, nu o sa mai merg la Dragasani, din pacate nu pot sa-ti spun ce mai e pe acolo pt. ca am facut doar un tur rapid al orasului, nu am putut sa-mi fac o parere (alta decat ca e un oras mic), iar oferta de munca era din partea unei societati de prelucrare a lemnului aflata la 2-3 km de oras.

Mergi la inceput