Inseminare Ungaria

Inseminare Ungaria | Autor: georgia_c

Link direct la acest mesaj

pt ca ma bate gandul sa ma indrept catre ungaria pt inseminare , si pt ca nu am gasit un topic "specializat" , aici , m-am gandit ca ar fi binevenit
asa ca va astept pe cele care stiti care este "procedura" de urmat , medici , sfaturi , preturi , clinici , transport , sa ne ajutati si pe noi care suntem la inceput de drum ....
eu voi culege pe cat posibil, date despre clinicile , pe care urmeaza sa le contactez si vi le voi impartasi

Cazare Szeged
http://hungary.szegedhotels.com/bellahotel.php

Harta Szeged
http://www.hartaungaria.ro/harta-ungaria-marile_campii_sudice-szeged-_szeged_harta_2.html

Link cu toate clinicile din cadrul KAALI INSTITUTE
http://www.kaali.hu/

Kaali Institute-Sezged ,raspuns dar de dl dr Zadori Janos
Contact 36/62-423623 (postat de pussi in cap4-Fiv in Ungaria)

Analize necesare :
Before an IUI (intrauterine insemination) i need:

- HIV, Hepatitis B and C test for both of you
- spermiogram
- Papanicolau test and vaginal microbiol. test (cultura din col=colpocultura=examen colpobacteriologic)
- Hormone test on day 2 or 3 of the menstruation: FSH, LH, Prolactin and TSH

Kaali Institute Debrecen -raspuns dat de dl dr.Tándor Zoltán

Analize necesare si costuri la data 18.07.2008

After the diagnosis of endometriosis you need the 3 months therapy with the Dipherelin. We have to know that your tubes has a good function and how severe the endometriosis is?
We need negativ HIV, HbsAG, HCV tests both of you.
The cost of the insemination is 45,000 Ft, and the medicines (20-40.000 Ft.)

The first step is to call our institute for an appintment, our assistants will help you for further information.

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

georgia_c te asteptam AICI unde vei gasi toate informatiile necesare despre FIV si IA in Ungaria. Te asteptam

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am incercat sa caut ceva date despre IA in ungaria , in FIV in ungaria , insa este un capitol f vast despre FIV; postul meu a primit un raspuns de la tine , cris, care ma indrumai sa dau un email catre una din clinici, care da face FIV , dar face si IA , lucru pe care l-am si facut
tocmai , pt ca acela este un topic , cu mare interes pt FIV , iar IA_ul se pierde in peisaj , incerc , sa-l mentin pe acesta "on top" , mai ales ca voi posta si toate informatiile primite de la clinici ; va fii , sper , mai usor de accesat informatia ....mai rapida , si mai succinta ... acum mai depinde si de fetele interesate

, pt raspuns , si te astept aici cu detalii care sigur , ne pot fi de ajutor

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Georgi..te susutin , hai fetele va rugam, impartasiti cu noi reusitele voastre , ajutati-ne sa o luam pe un drum drept. Va multumim.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

bun venit mada ..sa inteleg ca ai un gand ...de dus la unguri ?

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Georgia, si eu sustin acest subiect. Am incercat sa citesc subiectul Fiv in Ungaria si sa gasesc informatii folositoare despre IA in Ungaria, insa intr-adevar acolo fetele vorbesc mai mult de procedurile FIV.
Fetelor, daca aveti informatii sau povesti despre reusite prin IA in Ungaria, suntem nerabdatoare sa le auzim.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

M-a starnit Magdita, mai bine zis mi-a dat de gandit, ca te starnit eram starnita de cand a ramas Ancaoradea.

asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

magdita, bun venit .. hai ca ne inmultim ... poate asa se prind si bbii ..... cand ne strangem mai multe ...

fetele maine , sper sa pot sa postez raspunsul dr de la clinicile pe care le-am contactat ...
si sper sa treaca pe la noi si fetele care au trecut prin experienta inseminare ungaria , cum e ancaoradea , pe care sper sa o regasim printre noi.. daca nu , o sa-i cer permisiunea sa postez istorioara ei ....

Albert Einstein

Mergi la inceput

Georgi..pun o intrebare mai tampa, in ce limba i-ai scris medicului ?

asteptand miracolul

Mergi la inceput

englezoaica .... ca io cu maghiara .. sunt lemn ..desi bunica mea , Dumnezeu s-o odihneasca , ca de-abia s-a prapadit , vorbea ca si limba materna , ungureste...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia, m-am bucurat sa gasesc acest subiect deschis. Chiar daca inca mai am pina voi ajunge la prima inseminare (daca va fi cazul) ma bucur ca am unde sa ma documentez, sa pot vedea care ar fi pasii unei inseminari in Ungaria.

Sper ca acest subiect sa ajunga un subiect accesat de multe fete care sa aduca aduca informatii utile.

Mergi la inceput