Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
sy.. bb2 e o scumpete, iar cea la bustul gol e super ... asteptam unele cand mai creste impreuna cu bb1

bun venit noutelor si Doamne ajuta sa ramana gravidute cat mai repede

despre mine .. am facut o IA , in care nu-mi pun mari sperante...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la mine si Domnul sa fie cu voi!

Eu fetelor, sa va spun cate ceva despre credinta mea.....ca nu multe ma cunosc de aici ca din pacate nu prea am intrat. Eu de mica ma rugam lui D-zeu. Imi aduc aminte ca mergeam cu fratele meu sa ne spovedim si sa ne impartasim. Doar noi doi. Si aveam intre 11 , 12 ani. Seara stateam foarte mult sa ma rog. Chiar ajungeam sa ma rog si 30 , 40 minute. Deci, imi ziceam rugaciunile: Tatal nostru, Crezul, Ingerasul, rugaciunea pentru parinti. Pe urma, ma rugam pentru fiecare membru al familiei. Si vorbeam foarte mult cu d-zeu. Fratii mei chiar erau tare curiosi ce tot stau si ma rog atata? Ce tot zic eu acolo. Crescand.....am rarit mersul la biserica.....da credinta nu am rarit-o niciodata. Incetul cu incetul am inceput sa nu mai merg sa ma spovedesc. Am avut 2 intamplari neplacute cu preotii si am ramas asa de marcata ca m-am inhibat si nu am mai putut sa merg sa ma spovedesc. In schimb, din cand in cand mai mergeam la biserica. Mergeam la Mitropolia din Iasi, la Sf. Paracheva. Cand intru in biserica asta...ma ia efectiv cu fiori asa de tare ma emotionez. Acum 2 ani am avut nunta. Dupa cum stiti a trebuit sa ma spovedesc. Inca odata...am ramas foarte dezamagita de preot. Socata pot spune. La spovedit mi-a facut o intrebare vulgara chiar , care dupa mine nu trebuia sa iasa din gura unui preot. Iarasi chestia asta m-a facut efectiv sa ma indepartez de preot. La botezul lui Alessio....preotul mi-a reprosat ca de ce nu am pus copilului nume de roman. Ca el e roman. Nu am stiut ce sa-i raspund. am dat din umeri. Eu n u cred ca daca pe x-ulescu il chiama Alessio....nu este crestin. Ca asta e important nu? Sa fii crestin. Sa crezi in D-zeu. Sa te rogi Lui. Cum in aceeasi zi se mai boteza un baietel, odata cu Alessio......cand a ajuns preotul la aceea familie....si cand a intrebat nasii cum se chiama copilul...astia i-au spus: Gabriel Constantin. La care preotul, asa in batjocora s-a uitat fugitiv la nasii lui Alessio si pe urma uitandu-se la aceea familie a zis: Asa da! Nume de roman! Ca doar e roman el nu? Si radea batjocoritor. Asa de rau ce m-am simtit.....ca la vreo 6 ore de distanta...la restaurant la petrecerea lui Alessio eram tare tare necajita ca nu reuseam sa-mi revina. Atat de trista eram.....ca mi s-a parut ca preotul nu l-a botezat cu dorinta.....l-a botezat ca o datorie. Si la celalalt baietel cand ii citea.....avea fata luminata.......Deci, inca odata.....sunt tot mai convinsa ca nu imi place la preot. In schimb, ca sa ajung la ce vroiam sa zic de la bun inceput.......daca ati citit blogul meu.....veti vedea ca nu am avut o viata tocmai usoara......dar credinta asta puternica a mea pentru D-.zeu, faptul ca ma rog incontinuu, indiferent unde as fi....in magazin, acasa, pe strada, in masina, la munca......m-a ajutat sa ies la liman. In luna cand am ramas gravida.....atat ce m-am mai rugat Sf.ului Stelian, cu atata ardoare......chiar daca nu mergeam la biserica......cu atata dorinta.....ca uite acum am o minunatie de baiat. Adica, pentru mine.....nu a contat ca nu am mers la biserica.....pentru mine si cred eu si pentru D.zeu e sa ii fiu credincioasa, sa ma rog incontinuu Lui. Si El ...mereu a fost langa mine......daca ati citit povestea nasterii mele.....ati citit ca atunci cand am pierdut prima sarcina....am cam intors spatele lui d-ezu......dar El.....nu m-a parasit. A stiut sa ma inteleaga si a stiut sa ma faca sa inteleg ca nu trebuie sa-L uit imediat ce am un necaz. Din contra, tocmai atunci trebuie sa ma rog mai puternic. Nu stiu cat ati inteles din ceea ce a scris.....dar mi-a venit sa scriu asa........sa scriu...ca e foarte important ca, credinta sa vina din tine si pe urma restul. Eu marti plec spre casa. Ce bucurie pe capul meu, chiar daca sunt putin preocupata de cei 2000 km care trebuie sa-i facem........si avem in plan sa mergem la vreo 2 manastiri. Cele din Moldova. Tare mult mi-a placut povestea Cuvioasei Teodora, care spre rusinea mea nu o stiam. am mers la Sihla si am ajuns la pestera, grota aia. Cred ca e aia. Ca imi aduc aminte ca am urcat mult pana sa ajung acolo si un drum tare anevoios. Dar nu am stiut poveste Cuvioasei. Va doresc ce-mi doresc si mie (vorba unei fete d epe forum): sanatate, sanatate si iar sanatate. Domnul sa va calauzeasca pasii, sa va scurteze suferinta si sa va bucure cu un pruncut. Voi lua si eu lista sa o pun la manastirile pe la care voi trece. Va pup

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

intamplare sau nu ..chiar acum danangie , cand tu scriai postul de aici , io iti citeam povestea nasterii micutului alessio , si prin cate ai trecut ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Ma bucur f mult ca desi este weekend totusi sunteti prezente!

Danangie, ma bucur f mult ca ne-ai scris si m-a impresionat povestea ta. Am observat si eu ca atunci cand de mic ai o inclinatie spre credinta (este si cazul meu...) mare pana la urma tot ajungi la Biserica. Imi pare foarte rau pentru cum s-a comportat parintele acela si consider ca parerile personale trebuia sa si le tina pentru dumnealui. Nu pot judeca, doar imi pare rau si, daca imi permiti, te rog sa nu pui la suflet. Preotii au si ei latura lor omeneasca si toti gresim uneori fata de ceilalti, chiar cu cele mai bune intentii uneori. Bucura-te de Minunea pe care v-a daruit-o Dumnezeu! Oamenii ne mai pricinuiesc amaraciuni, dar nu sunt atat de importante, crede-ma

Aaa, Georgia, sa stii ca eu am totusi un feeling bun! Sa dea Dumnezeu sa se adevereasca! Cat m-as bucura! Dar de ce spui ca nu-ti pui mare nadejde? Daca pot sa te intreb... Pupici si te asteptam CU VESTI BUNEEEE!!!!!!

Ma bucur pentru fiecare dintr voi care ne-au scris, Syris, multumim de poze, ma uit si eu imediat! Dumnezeu sa va binecuvanteze in continuare cu multa sanatate si sa va bucurati unii de altii! Valabil pentru toata lumea, desigur!!!

Weekend frumos in continuare si TUTUROR!!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Gata, m-am uitat! Syris, FOARTE FRUMOASE printesele!!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoase si sa aduca muuuulte bucurii parintilor lor! Multumim inca o data ca ne-ai pus poze!

Mai asteptam Vesti buneeeeeee!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Dragele mele fete,

M-am reintors,m-am gandit sa va deschid noul capitol.
Dumnezeu sa ne ajute!

Capitolul nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125188

Mergi la inceput