Buna,sunt noua pe forum si am nevoie de niste sfaturi de la persoane care au sau au avut aceeasi problema ca si mine.Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil si incercam de mai bine de doi ani insa fara nici un rezultat.La inceput am crezut ca la mine este problema,deoarece in urma unor controale mi s-a spus ca am ovare polichistice si nu am ovulatie.Am urmat un tratament in ungaria,dar tot nu am reusit sa raman insarcinata.Si-a facut si sotul spermograma iar rezultatul a fost dezastruos:nr.spermatozoizi <0,4mil/ml.Am crezut ca este o greseala,si am zis ca asteptam un timp dupa care o sa faca alta.A doua a iesit mai rau:<0,2mil/ml(posibil azoospermie).Credeti ca avem vreo sansa sa avem un bebe al nostru chiar si in vitro?ce trebuie sa facem?suntem disperati.Va multumesc.
iriana imi pare rau ca va confruntati cu aceasta problema, solutii exista dar numai cu FIV.
E un subiect pe aceasta tema aici ai sa vezi ca sunt mai multe fete in aceasta situatie, care te vor incuraja si sustine in ceea ce vei face.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown