Bunica Israela

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C
si, culmea, care nu va deranjeaza cu absolut nimic.

Vezi tu..., aici e smecheria, daca ar sta in banca lor, dar te agaseaza deja pe toate posturile, la toate stirile, la toate emisiunile, dimineata - la pranz - seara. La aeroport, la gara, la nunta, la spital, la externare.
Ce vor sa dovedeasca? Daca ar fi vorba de dragoste, ar trai-o si atat. Nuuuuu, ei vor sa dovedeasca imposibilul, ca baba e tanara si ca pustiul e putred de bogat.
P.S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Regula de aur - ma uit la TV selectiv. Nu-mi place ce vad, schimb postul sau pun un DVD. Greu de crezut ca dau exact acelasi lucru in acelasi timp pe toate posturile. Si uite asa poti avea o viata "Israela-free".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Schimbi postul...ok...nu asta era ideea ...Chestia este ca ei simt nevoia sa apara la TV periodic, la diverse posturi, diverse emisiuni.De ce? Doar pentru ca sunt invitati? Si-au spus povestea, si-au afirmat dragostea ..ok..cine vrea ii crede, cine nu , nu... e o lume libera, fiecare isi traieste viata asa cum considera , dar au devenit obositori si agasanti cu toate aparitiile. Daca se iubesc, foarte bine, sa se iubeasca , nimeni nu are nimic cu ei , insa eu nu pricep de nu-si pot trai viata si dragostea in liniste si fara toata publicitatea asta.

Mergi la inceput

Citat:
schimb postul sau pun un DVD.

Mie mi-ai zis? Eu sunt un caz pierdut, sunt deja foarte implicata, vorbesc de ea si pe forum deja
Astept alt sfat, asta nu mai merge la mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui martie

Citat:

Mie mi-ai zis? Eu sunt un caz pierdut, sunt deja foarte implicata, vorbesc despre ea si pe forum
Astept alt sfat, asta nu mai merge la mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui martie

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:

Regula de aur - ma uit la TV selectiv. Nu-mi place ce vad, schimb postul sau pun un DVD. Greu de crezut ca dau exact acelasi lucru in acelasi timp pe toate posturile. Si uite asa poti avea o viata "Israela-free".

Selecteaza si subiectele care iti plac pe DC

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Oaau, ce le-am ametit, am distrus bunatate de subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Scuze!

A venit momentul sa schimb "postul". Dar a trebuit sa-mi formez intai o parere.

ps. Am deschis subiectul asta din curiozitate - ma credeti sau nu, desi am si eu protv, nu stiam cine este aceasta Israela. Si pe DC am fost si eu curioasa, ca omul.

Mergi la inceput