FIV 185
Raspunsuri - Pagina 21
Madutz spune:
Ioana, felicitari din toata inima!!
Ai mare grija de tine! Ce veste buna, ma bucur din tot sufletul!
Cu drag,
Madalina
16+ 
Nemo
cristinici spune:
Dupa vestile triste despre catalina si Luca iata si una buna si mult asteptata Ioana sa fie intr-un ceas bun si felicitari.
Nusy dar vad ca te-ai miscat , nu te lasi si asta ma bucura si ma ajuta si pe mine "la moral".
Veteranele se imputineaza la acest capitol si as vrea ca numarul lor sa tinda spre 0.
sa auzim numai vesti bune.
cristinici
cristal1995 spune:
Ioana: felicitari, iubita! Pupici pe burtica!
Aurelia: bafta la test!
Amzulica: te asteptam cu vesti bune de la echo...
cristinici: trebuie sa fie bine data viitoare. Doar nu suntem veterane degeaba pe aici, nu?! 
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
crystyna75 spune:
salut Nusy! ma bucura mult faptul ca ai reinceput sa scrii. salut 21ali. si eu tot din bt sunt. de ce te-ai hotarit la Medlife si nu in alta parte? multa bafta ca drumul e lung si greu!!! Nusy draga, poate ne vedem in sept la Gynera? sau mergi in alta parte? pupici
21ali spune:
Buna fetelor,Crystyna am hotarit sa mergem la Medliffe in speranta ca vom fi tratati cu minimul de respect, la Giulesti totul era pe banda rulanta (hai ,cine urmeaza? cred ca vi se pare cunoscuta aceasta intrebare )chiar sincer speram sa pasim cu dreptul.va pup
iana_mari spune:
Ioanatugs FELICITARI si SARCINA USOARA.
Ai insufletit putin forumul ca era cam plictiseala.Asa cum am vorbit si la tf. eu cred ca s-au prins amandoi.BRAVO!
Dodo felicitari si tie pt. ovocite.
AMZULICA EU CRED CA SOTUL TAU ARE DREPTATE ,PRIMA INTALNIRE E PRILEJ DE SARBATOARE.
Nusy mult noroc in septembrie!
Cristal am incercat sa te sun ,dar nu mi-a raspuns nimeni la nr. dat de tine.
cristal1995 spune:
iana_mari: mi-a spus mama ca a sunat telef de mai multe ori, aveam mai multe apeluri si nu stiu care e nr tau. Am fost la concert si nu avea rost sa-l iau cu mine, ca oricum nu auzeam nimic. Astept sa vorbim... pupici 
Aly-"Inca mai sper..."
nusy spune:
Iana: mersic,te 
Cristinici: pai m-am miscat,ca trebuie!!!! Trece timpul si nu in folosul nostru...Hai,moralul sus!!!!!

Crystyna: da,la Gynera.Poate ne intalnim pe acolo.Tinem legatura.Bafta multa!!!!
Nusy
Gianina34 spune:
BRAVO IOANA - nici nu stii cat ne bucura reusita ta. Iti tinem pumnii stransi incontinuare. Ei... acum parca respiram un alt aer; se simte optimismul, nu-i asa?
@dodo@ - ai vazut ca ai primit o steluta? Sunt convinsa ca acum vei primi si bebele mult asteptat.
cu drag,
gianina
DORIS_71 spune:
Ioana Bafta in continuare si
la termen. Dupa cum ti-am mai spus eu am fost cu ochii pe tine incepand din perioada stimularii, urmand sa fac si eu FIV 4 tot cu menopur si eram f. curioasa cum raspunzi la tratament. Azi, cu toate ca trec printr-o perioada in care moralul meu e la pamant(in legatura cu fiv-urile, m-am cam saturat) ai reusit sa imi dai o doza de optimism si sa ma faci sa m-ai sper. Inca o data multa bafta in continuare si sa-ti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate tie si la
sau 
.
Aurelia acum e randul tau, te asteptam cu II.
Eu fetelor am refacut din nou toate analizele, ei nu mi le-au cerut dar vroiam eu sa vad negru pe alb cum stau la inceputul noului Si s-ar putea si ultimului FIV din viata mea.
Analize a 3 a zi de CM:
TPHA <1/80 <1/80
Estradiol 76 pg/ml Faza foliculara 39-189
Faza ovulatorie 94-508
Faza luteala 48-309
Menopauza < 41
FSH 7,65 mUI/ml
LH 3,19 mUI/ml
Prolatina 14,91 ng/ml ( 1,40-24,00)
Si am mai facut si AC anti citomegalovirus IGG si IGM, epatita C, epatita B, Rubeo IgM si IgG, Toxo IgM si IgG, Anticorpi anti HIV care sunt toate OK.
Am mai facut si tampon vaginal si clamidia sunt OK si astea. Acum mai astept pe 17 sa i-au rezultatele de la Anticorpi antimullerieni si inhibina B, astea nu mi le-au cerut niciodata dar vazand ca ei zic ca am rezerva ovariana scazuta am vrut eu sa o vad si pe asta.
Eu cred ca rezultatele sunt bune asa caci cu Dumnezeu inainte pentru ultima batalie. Eu fetelor am inceput sa fac si niste sedinte de acupuntura caci anumite studii spun ca ar mari sansele de la 25% la 41%. Am luat si aproape 3 luni omega 3, acid folic, Ca+Mg+Zn, vitamina E deci cred ca de data asta am incercat sa fac tot cea ce-mi statea cu putinta sa fie bine. 

toate Fiv-oasele.