FIV 185
Raspunsuri - Pagina 20
dariaioanaxx spune:
Ioana- FELICITARI ! sarcina la termen si bebei sanatosi !
Aurelia - noroc sa fie si la tine ca si la Ioana !
Ali - asa cum ti a spus si Miruna nu are de ce sa te certe nimeni, dar tu daca ai facut inseminari dupa cum am inteles, nu mai ai analize mai vechi? nu conteaza cat sunt de vechi,daca sunt legate de sterilitate, daca le ai, mergi cu ele la prima consultatie, apoi ti se va da lista cu ce trebuie sa mai faci; le poti face la ei sau le poti face unde vrei dar sa fie de incredere laboratorul; eu si cu Miruna am fost la dna dr. Bolintineanu, tu probabil cred ca esti la dr. Predoi si dr. Albu, nu ? dar nu conteaza, cel putin la dl. dr. Predoi am fost de mai multe ori si este f. bun ca om si ca medic;cand ai programarea ?
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
21ali spune:
Buna dimineata,multumesc fetelor de raspuns.Noi vom merge pe 8 la comisie ,eu as vrea sa incep tratamentul in octombrie,pina atunci cred ca voi reusi sami fac toate anzele.Am fost anul trecut la Iasi la dr Onofriescu si nea recomandat IUI(inseminare intrauterina)cred ca am scris corect,la o spermograma de 5mil,0%mobili.Atunci neam decis sa facem FIV,sotul meu a luat Undestor prescris de dr Onofriescu ,ceea ce a redus nr
foarte mult la 500000.Asa ca nu vom face nimic nici o anza ,vom urma indicatiile medicilor de la comisie.Vom pleca in concediu luna viitoare si dupa aia vom incepe anzele in functie de CM. Va doresc o duminica placuta !
21ali spune:
Dariaioana- pe 8aug am programarea si de unde anze vechi,am avut in 2000 un dosar la Giulesti si de cite ori mergeam la inseminare numi dadea nimic,nici nu am intrebat ce contine acel dosar ma gindeam ca asa trebuie si ca ei stiu ce fac.Da suntem la dr Predoi si dr Albu.speram ca am facut o alegere buna. o zi buna !
antosit spune:
Ioana FELICITARI MAMICO!Sarcina usoara!

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

verga spune:
Ioana FELICITARII si sarcina usoara!
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
szivarvany spune:
Ioana, felicitari din suflet, sa ai 38 de saptamani usoare si frumoase si bbi sanatosi ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
ioana_p76 spune:
IOANA FELICITARI!!! 

SARCINA USOARA!!!
Ce veste buna!! 
toate fetele si sa auzim numai astfel de vesti!
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
smoly spune:
Buna fetelor!
Nusy,Aurelia fetelor multumesc pt incurajari,sa dea DD sa fie bine pt toata lumea!!
IOANA felicitari! Sarcina usoara,bb sanatos si mancacios iti doresc. BRAVOOO!
Haideti fetelor cine urmeaza?? Avem nevoie de asemenea vesti minunate ca de aer.
Te astept, copilasul meu frumos!
crisis81 spune:
IOANA FELICITARI !!!!
Citeam cu interes de tine din timpul stimularii si imediat dupa ET eram sigura ca ai reusit. Sarcina usoara si la termen!!!
Pupici la toate fiv-oasele!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...