Cat v-ati ingrasat in sarcina?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Eu in 24 de sapt am luat 13 kg,desi nu mananc mult,nu prea inteleg de ce pt ca am o alimentatie destul de sanatoasa ,ehh ce sa-i faci bafta mea,pana la urma nu ma intereseaza asa de mult kg cat ma intereseaza ca bebele sa fie sanatos!

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
eu am plecat de la 57 de kg si acuma in sapt 28 am ajuns la 66.5 kg...deci la mai mare...heh nu ma mai intereseaza acest aspect important e sa fie bb bine...ca poi le-om da noi jos...
28+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Eu ma indrept spre a 12-a saptamana si pana acum am slabit un 1 kg.Dar eu sunt abia la inceput, nu stiu cum va fi pe viitor.Oricum nu cred ca o sa iau prea mult, am o buna mostenire genetica.Am fost intotdeauna foarte slaba, doar de vreo 2 ani pot spune ca am inceput sa mai am si eu carne pe mine, acum am 51 de kg.si 1.65 ( si asta ca tot de vreo 2 ani nu mai fumez).Oricum cred ca oricat as lua nu-mi va fi greu sa dau jos , arde tot metabolismul meu!Singurul lucru pe care nu mi-l doresc ( dar cine le doreste) sunt vergeturile.In rest accept orice sacrificiu!!

Pupici

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La prima sarcina am luat cam 17-18 kg,iar pana acum cam 16,cred ca voi lua cam tot la felIulia 34+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

In primele 6 luni am slabit 6 kilograme si in ultimele 3 luni am pus ...25kg!!!. Dupa nastere am scos in prima saptamana 15 kg si pana in prezent inca 5, iar ca sa ajung la greutatea ideala in total ar fi vreo 10 ..Deci mai am de scos.
Acusi intru la servici, sper ca se vor topi

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

25 de kile. Inca mai am 6 surplus.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Eu 20 kg pana acum..nu mananc dulciuri, nu fac exces de paine...si doar mancarica gatita in casa!
Bebicii sa fie sanatosi!!

24+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamihaela75 spune:

Eu am pus 25 de kg si cred ca mai pun cateva. La inceputul sarcinii am avut o pofta de mancare foaaaarte mare, si nici acum nu mananc chiar putin :) Sper sa slabesc intr-un an de zile, am pus si pariu cu sotul pe tema asta.

Au mai ramas 18 zile pana vine Isabel Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui aquariusrpro

30 de kg in plus in sarcina, dat jos 10 kg repede, restul .. mai greu pana mi-a picat o fisa :D Mai am dedat jos 12 kg

Roxana&Ruxandra

The people can never willfully betray their own interests; but they may possibly be betrayed by representatives of the people.” - The Federalist, No. 63

ce fisa ti-a picat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Raportez + 16 kile. Am slabit in primele 4 luni si restul le-am pus dupa. Mie doctorul mi-a facut scandal la un moment dat ca ma ingrasasem prea mult: cica ar trebui sa luam cam 1 kil pe luna (asa e trendul aici). Dupa ce m-a mustrat am reusit sa stagnez o luna de zile. Nu ma abtineam de la mancare, dar evitam mancarurile semipreparate, pizza etc :) Mi-a fost bine asa. La 4luni de la nastere am revenit la greutatea initiala.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput