Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

georgia, multumim de tratatie. Foarte buuun...

aerlilian, am sa-i transmit Parisului salutari de la tine. Si eu abia astept sa-l revad deoarece cand am am fost acum un an jumate nu prea am avut timp sa vizitez prea multe din cauza programului incarcat de la training.
Mi-as dori sa vin cu vreun sambure de frantuz/a, dar nu stiu ce sa zic....

tamaryllis, sa stii ca si pe mine ma revolta cand vad cum unele fete raman insarcinate si fac avort. Am eu doua colege care la un moment dat isi calculau fiecare nr de avorturi facute ca sa vada care are mai multe la activ. Mi s-a parut revoltator avand in vedere ca eu incerc de aproape doi ani sa raman insarcinata. dar asa sunt unii oameni, trebuie sa incercam sa-i ignoram si sa ne concentram pe ceea ce conteaza pentru noi.
Ioana este rezidenta de la spital. Pe tipa de la cabinet o cheama Ramona dar este si ea la spital, mai participa din cand in cand la monitorizarile de la spital

ana, este tare buna vestea asta. E bine de stiut ca de acum se poate gasi pregnyl-ul in farmacii.

sa avem parte de o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Multumim Ana pentru pont. Eu deja am sunat si farmacista mi-a spus ca a auzit ca deja medicamentul este in depozite si ca incearca sa imi faca comanda. Doamne ajuta!

Si eu trebuie sa merg maine la control la dr. T. Ma ingrozesc de ce o sa gasesc acolo. Mi-am propus totusi sa nu ma duc de la prima ora totusi. Bebele meu din burtica deja a inceput as protesteze!

Va doresc mult succes la monitorizari si bebei dragalasi!

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vedeti ca in perioada asta , este mai liber la tutu .... e lumea la conced ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

fetele frumoase si va marturisesc ca simt nevoia sa mai aud de ceva gravidute proaspete, asa ca va rog, incepeti sa va treceti pe lista.
pe strada, oriunde intorc capul, parca sunt presarate numa' gravidele. imi vine sa beau dupa toate

mda, stiu si eu de atatea cazuri de avorturi la cerere, fara motive reale si pe langa treaba asta, ca unii se chinuie ani de zile sa aiba ceva ce altii arunca pur si simplu, mie mi se pare si o chestie de educatie si sa vezi ca asa ceva se intampla pe banda rulanta in bucuresti... ma rog, fiecare ia decizia care i se pare mai potrivita cu nevoile lui...
eu si acum imi fac mea culpa ca am asteptat atat pana sa incerc sa fac un bebe, ca poate daca eram mai iute nu treceam prin asta...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, am si eu o intrebare la voi si sper sa ma puteti ajuta: se poate sa te mai doara ovarele dupa ce a trecut ovultatia? Sau daca te dor in continuare e semn ca inca nu s-a spart foliculul? Sa va spun de ce: sambata am fost la dr. si am masurat pe OS un folicul de 19 si endometrul de 9.3. Sambata era z12. Duminica dimineata facut pregnyl (cu multumirile de rigoare aduse lui singura75 (Mihaela) pe care o pup inca odata ). Luni seara prestat - se faceau 36 ore si tot luni intreaga zi simtit durere pe stanga mai mult si putin pe dreapta... semn ca???... se sparge sau creste foliculul ala... hm... nu stiu. Apoi marti seara si miercuri seara persista dureri pe stanga mai mult si pe dr. mai putin... ce sa fie? Normal trebuia sa se sparga luni seara foliculul cel mare (mai aveam 2-3 mai mici pe dreptul) dar daca nu s-a spart? SI acum ma mai inteapa in stanga din cand in cand... hm.. De ce va intreb, ca eu din z16-17 normal ar trebui sa incep utrogestanul care fiind progesteron mi-ar resoarbe foliculii daca acestia nu s-au spart... So, sunt in asteptare, nu iau inca utrogestan si va rog sa-mi spuneti dupa a voastra parere... s-a spart ala mare si inca mai este substanta pt. cresterea celor mai mici?/ Sau sa stau cumintica in continuare si sa prestez programe artistice in speranta ca ... de fapt nu se stie cand se sparge.
Va multumesc anticipat si va pup pe toate!!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anadomnica, in mod normal durerile de ovare sunt semne sa se sparg foliculii. Insa, ca sa ai certitudinea ca s-a spart, eu te sfatuiesc sa mai faci o eco. Numai asa poti stii sigur si cand sa incepi utrogestanul. Au fost cazuri cand nu s-au spart foliculii nici dupa doza de 10.000 ui de pregnyl( ex.Felix ) sau cand au crescut in continuare pana au ajuns la 30-40 mm si s-au spart pana la urma, dar deja erau compromisi ( cu ovocitul imbatranit sau ceva de genul ). Deci, in concluzie, sa iti iei o piatra de pe inima, mai fa o eco si stii exact cum stai.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Anadomnica, am patit si eu ceva similar luna trecuta, cand am fost la monitorizare.
Si eu simteam intepaturi usoare la ovare in perioada pe care eu o presupuneam de ovulatie. si m-a luat total prin surprindere tutu cand mi-a zis ca am avulat, iar eu nu simtisem nimic. dupa insa (deci era cert ca ovulasem), am inceput sa simt intepaturile... de unde am tras eu concluzia ca intepaturile (cel putin la mine), apar (si) dupa ovulatia propriu-zisa.
Tu luand Pregnyl nu stiu ce sa zic, probabil cel mai bine e sa mai faci o eco.

Deci asa, Magdita, iti sfaraie piciorusele spre unguri! te-am prins:)

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetele, magdita,fireyes va multumesc pt. raspunsuri. Din pacate dr. meu nu e de acord cu asa multe ecogravii endovaginale... so, nu pot sa merg sa vad ecografic. Totusi am sa mai aman o zi utrogestanul sa-l iau ca ma gandesc ca era bun si asa endometrul in z12 ... si n-o fi un capat de tara daca intarzii eu o zi. Si mai ales cum spune fireyes ca a avut intepaturi si dupa ovulatie... sper sa fie asta si cazul meu.
Pup fetele si va multumesc din inima pt. raspunsuri

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana
Fire, trebuie sa-mi iasa pasenta pana la urma... Si sa stii ca nu sunt singura careia ii cam sfaraie ......

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

si io ma uit cu jind catre unguri .... ce bine ca sotulica nu citeste forumul , ca cine mai stie ce credea

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput