Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 14
magdita spune:
Neata fetele mele frumoase,
Georgia
, saru'mana pentru tratatie.
Aerlilian
, cred ca vineri dimineata este la spital, la cabinet vine dupa 12, zic eu.
. Bafta si sa vii cu vesti bune !
Pup fetele frumoase si sa aveti o zi excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
io merg maine dim la spital la monitorizare , si mi-a zis ioana , ca dr t , va fi vineri la monitorizare ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Buna dimineata fetelor !
Pentru cine intereseaza : dupa criza care a fost , s-a reintors PREGNIL-ul pe piata !! Se gaseste (cel putin) in toate farmaciile Sensi Blu , eventual pe comanda (cu 1-2 zile inainte), si in orice cantitate .
Va dau un nr de tel , ptr cui ii trebuie urgent . Calea Dorobanti nr 65 , tel : 021 211 11 27 .
Sunati si comandati :)) ! (ca in reclama aia..)
O zi buna sa aveti !
tamaryllis spune:
Buna! Fac ce fac, mai lipsesc o zi de pe forum, dar pana la urma tot aici ma intorc, caci voua pot sa va povestesc linistita.....diverse.
Zilele trecute am fost la un alt cabinet pt o analiza a secretiei si am dat acolo peste o tipa, destul de mica mi se parea-cam 20 de ani, care era la al 2-lea curetaj -am scris bine? Spunea ca vrea anestezie generala, la fel ca la primul, ca nu a simtit nimic. Nu vrea sa se protejeze, sa ia anticonceptionale, pt ca SE INGRASA!

Imi veanea sa o bat! Se mai uita si cu superioritate la mine si la o alta tipa, care si ea incerca sa faca bebe de 5 ani-trecuta prin monitorizari, laparo, etc.
Stau si ma gandesc ca poate toate astea au si ele un sens pe care eu inca nu l-am inteles.Asta e......
Eu sunt in Z21. Luna asta ar trebui sa imi vina in z29, pt ca iau mastodynon si picaturile astea imi scurteaza cm-ul la 29 de zile. De obicei il am de 30-31. E bine pt ca stiu sigur cand ovulez, fara sa fac monitorizare.
Vreau si eu la Paris! Distractie placuta!
Mai vreau ceva: o veste buna de la fetele mai vechi, sa ma inveselesc si eu! Astept!

magdita spune:
Ana
, multumim frumos pentru asa o veste buna ! 
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
mcrissa spune:
Buna dimineata!am sorbit si eu o gura de ceai cu voi.
Maine seara ajung si eu la Tutu, poate-mi spune si mie cineva cum sa ajung la cabinet, daca e ok cu tramvaiul 41.
georgia tu ce zi esti?sper sa-mi faca si mie monitorizare luna asta, maine voi fi Z11.credeti ca ar trebui sa-i spun eu ca vvreau monitorizare sau sa-i spun doar ca dupa o sarcina pierduta acum un an si jumatate nu am mai ramas insarcinata?
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
magdita spune:
Tamy
, inteleg perfect ce simti, si eu sunt revoltata de asemenea persoane sau situatii, insa incerc sa le ignor pentru ca de cele mai multe ori iti bati gura degeaba, nu le convingi sa isi schimbe atitudinea. Sper sa ii ajute Dumnezeu sa reuseasca sa faca un copil atunci cand va dori si sa nu ramana cu sechele dupa aceste intreruperi de sarcina la cerere repetate.
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
georgia_c spune:
ioana , este mana dreapta a lui tutu .. o tipa superrrrr .. draguta si la propriu si la figurat
io maine sunt in z17, sper sa se fi spar inamicul public .... ca daca nu 
mcrissa.. mie la prima consultatie , mi-a facut monitorizare , io te sfatuiesc sa te duci cu lectia facuta , sa-i spui toata povestea ta , si cu sarcina pierduta , si tot ... si daca ai intrebari , noteaza-le si intreaba-l , caci viteza consultatiei , sfideaza viteza sunetului ...![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
quote:
citat din mesajul lui tamaryllis
Am o curiozitate: Ioana este tipa de la cabinet?
Tamy
, tipa de la cabinet este Ramona, asistenta. Ioana este dr.rezident si e o tipa frumusica, blonduta si tare de treaba. Eu nu am intalnit-o decat la spital.Mcrissa
, la cabinet ajungi cu tramvaiul 41. Cobori la Manastirea Casin, mergi inainte pe linia de tramvai si a patra strada, mi se pare, pe stanga este C-tin Sandu Aldea. Bafta la monitorizare. Poti sa ii spui ce vrei tu, insa ma gandesc ca daca ii spui ca ai mai pierdut o sarcina, poate iti mai da niste analize de facut.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita