Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 67
Raspunsuri - Pagina 10
zuzulina spune:
fetelor, eu nu am deocamdata nici o veste sa va dau, mai astept inca CM-ul, urataniea rosie care ma tinut pe jar...
acum m-am cam speriat ce am citit de tutu pe aici, asta fiindca citisem nu mai lucruri bune pana acum..eu sper sa nu-si fi luat nasul la purtare din cauza ca este cautat...ca asa se intampla cu unii; spuneti-mi si mie aici pe forum care subiect mai este al lui tutu, asa am inteles de la una din fete ca ea nu scrie aici ci dincol, intreb din curiozitate sa vad ce sa mai scrie
va pup
felix76 spune:
Cocolina, relax! Test de sange (cantitativ si la urgenta) ca sa vezi daca esti gravi sau nu, poti sa il faci dupa 10 zile de la ovulatie. Dar cum tu nu ai certitudinea ca ai ovulat, ca doftoru asta al nost te lasa cu popou in baltica, poti sa il faci cam cand ar trebui sa vina rosu, cu o zi sau doua inainte... Sau, dupa calculelele mele, poti sa il faci pe 26 IULIE, considerand ca ai ovulat dupa perioada maxima (36 de ore) de cand ai facut pregnylul...Ups, pica sambata...Poate la IDS recolteaza si atunci dar nu stiu cand iti da rezultatul...
Succes si asteptam vesti bune de la tine!
Pupacesc fetele dragutele si sper sa nu va mai doara burticutele!
Felix
felix76 spune:
Zuzi, nu te speria de ce scriem noi pe aci! E normal, zic eu, sa spunem care sunt si partile dark ale lui Tutu, asta ca sa nu-si creeze nimeni impresii gresite despre mnealui.
Eu zic ca este un doftor bun pe infertilitate, laparo, histero, monitorizari si urmariri de sarcini dificile. In rest tre sa ne mai dovedeasca aptitudinile ca io una am indoieli dar este o parere pur personala si atat.
Diafera, e treaba nasoala cu pregnylul, nu se mai importa... Oare nu putem sa facem o petitie la ministerul sanatatii sa le spunem ca avem nevoie si nu mai e nimeni pe piata care sa aduca la noi in tara?
Felix (cea cu jordeaua prin gard)
COCO2255 spune:
Pregnylul l-am facut in Z18,azi sunt in Z22,la un CM de 29-30 zile regulat.
Endometrul nu-l stiu,nu a zis nimic de el.
fireyes spune:
Felix, e buna ideea cu petitia.
din pacate, eu lucrez intr-o firma distribuitoare de medicamente si totul are legatura cu (re)autorizarea de distributie a respectivului produs. care in final este o decizie comerciala.
prin urmare, daca te costa x lei sa (re)autorizezi un produs in conditiile in care pe piata COMUNITARA exista produse similare mai noi, mai bune, etc., inseamna ca tu nu iti vei mai recupera nici macar banii investiti (plus chinul cu autoritatile ca sa obtii aprobarea care, apropo, e un proces de durata, de ordinul lunilor de zile) si atunci nu renteaza. statul nu are cum sa impuna...
si romania fiind parte UE, lucrurile acum nu se mai gandesc la nivelul de tara, ci de comunitate.
ca in romania ne descurcam mai greu.... asta e o alta socoteala, dar pt pregnyl nu ajuta. sunt insa semne pt firme concurente pe astfel de produse care au operatiuni in UE...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
magdita spune:
quote:
citat din mesajul lui zuzulina
spuneti-mi si mie aici pe forum care subiect mai este al lui tutu, asa am inteles de la una din fete ca ea nu scrie aici ci dincol, intreb din curiozitate sa vad ce sa mai scrie
va pup
Zuzi
, avantajul nostru , si implicit dezavantajul lui dr.T Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Fire, sper sa aduca alt medicament dar pretul sa fie comparabil cu cel al pregnylului nu de n-spe ori mai mare, asa cum au facut cu menopur-ul...
Pupici si ne videm maine!
Felix
monicabo spune:
Tutunaru este plecat din tara, revine joi am inteles...
Am vrut sa ma duc la el, dupa ecografia morfofetala, ca sa vad si el rezultatele, si ia-l de unde nu-i. Mai tre' sa ma duc o data pana acolo...
Pt cine intreba de sarcini pierdute, pregnyl etc.. Am citit de o gramada de fete care pierdeau sarcini pe banda rulanta, si, apoi, cu ajutorul lui T., cu analize amanuntite, tratamente de sustinere s.a au pastrat sarcinile si au copilasi.
Cu pregnylul am auzit si eu ca sunt probleme, nu se mai importa si ca atare nu se mai gaseste in farmacii, decat ce mai e pe stoc...
Celelalat subiect al lui T este la Nasterea unei stele
Pupici
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
aerlilian spune:
Pentru fetele care sunt interesate,dr.Matei este in concediu.Deci noi,amanam spermograma...
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va astept la cafeluta (slabuta pentru endo-mumoase), ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si prajiturici pentru viitoare (si actuale) burtici.
Felix