Pregnyl 5000- urgent
Raspunsuri - Pagina 3
Kopanel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Sufletel si Kopanel , v-am scris cate un mail. Cautati si la spam dc nu-l gasiti la inbox. PM nu aveti si de aceea v-am scris pe mail. Miki |
Am scris ca nu am gasit niciun mail in inbox sau in spam , dar era si chiar ti-am si raspuns, imi cer scuze.Incerc sa obtin pregnylul de la cineva care ar avea posibilitatea sa le aduca din ungaria , problema mare este insa cu transportul frigorific , altfel , pregnylul nu e valabil , decat la temperaturi sub 15 grade celsius.Mersi mult.
Kopanel
Anca Wish spune:
Am o singura fiola de Pregnyl. daca va ajuta, contactati-ma pe PM
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
alexamary spune:
[quote]citat din mesajul lui lucia13
am 3 fiole de pregnyl pe care le donez
[/quo
te]
buna
am eu nevoie de 3 fiole PEGNYL 5000 UI
te rog sa ma anunti daca mai ai disponibile
mersi mult
am nevoie la sf lui august
dropsa spune:
Pt.LUCIA13!
Buna ziua ! Doresc sa cumpar, daca mai este valabil, cele 3 fiole pregnyl pe care, sper, le mai aveti !
Va multumesc din suflet si astept raspuns urgent ! Sunt din Bucuresti!
Kopanel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Kopanel - temperatura optima pentru Pregnyl este intre 2-25 grade. Catalina |
Da , asa stiam si eu , ca temperatura optima ar trebui sa fie undeva in jurul valorii de 15 grade celsius, chiar mai putin ,daca e posibil,mie personal mi-ar fi frica sa-l expun la temperaturi mai mari de 15 grade , de teama sa nu-si piarda proprietatile,altfel, daca ar putea fi transportat si la valori de temp. de pana la 25 de grade , de ce toti cei care mai au sau au de unde procura , in tarile vecine, nu le pot expedia decat in localitati limitrofe, in genti termoizolante?Tocmai din cauza despre care vorbeam mai devreme.Am intalnit multe persoane care mi-ar fi trimis bucuroase pregnylul , daca nu ar fi fost problema cu transportul la temperatura de max. 15 grade, chiar si pe forumurile "Despre copii" . Bafta si sanatate multa!
Kopanel
catalina2307 spune:
Kopanel corect. Rectific. 2-15 grade. Am citit pe cutie.Mesajul l-am trimis pt ca tu ai scris initial minus 15 grade. Oricum o fiola am si eu si o dau cu drag cui are nevoie.
Eu m-am interesat si in Grecia ,se pare ca nici pe acolo nu se mai gaseste dar dr. meu mi-a spus sa stau linistita ca sunt alternative. Eu va sugerez sa vorbiti cu medicii si sa va recomande altceva.
Catalina
lucia13 spune:
buna ziua,
vad ca sunt mai multe fete care au nevoie de pregnyl.
sincer, nu stiu cui sa le dau mai repede.
kopanel , am inteles ca are o situatie mai deosebita si cred ca sunteti de acord cu mine sa i le cedez ei.
soacra mea mai are trei fiole pe care le-a cumparat acum 3 luni dar concentratia nu era buna (5000 ui)ea avea nevoie de 500.daca vrea sa le vanda o sa va anunt.deci kopanel daca le mai vrei da-mi pm.
regret nespus ca nu va pot ajuta pe toate.
idunna spune:
buna, dragele mele aspirante!
eu caut pregnyl de o luna si jumatate peste tot in tara. singurul loc in care am gasit un echivalent - dupa substanta activa, cu sfatul si confirmarea unui medic - a fost Iasi. Se numeste Gonatrophinum si nu mai stiu cum...eu am folosit deja luna trecuta si a avut efect. mi-a fost teama sa nu se intample ceva rau dar am trecut cu bine peste emotii. la 12 ore dupa injectare foliculul meu castigase 13 mm!!!de la 21 la 34 mm. am fost la IA si, imediat dupa inseminare, la ecografia interna, d-r Dracea m-a anuntat ca foliculul meu plecase ,,la plimbare". dar n-a iesit nimic...
oricum, vroiam sa va mai dau o idee despre cum puteti gasi Pregnyl - dupa substanta activa - mai ales celor din zona Moldovei.
Numai bine!