Pregnyl 5000- urgent

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

many_bani,

multumim pentru indicatii, dar din pacate nici la Tei nu mai au ...am sunat azi si mi-au spus ca tocmai le-au epuizat ...

eu nu sunt din Bucuresti ... va rog, daca aflati unde se mai gaseste Pregnyl, las nr. meu de tel: 0740 79 11 28 ... dati-mi un sms scurt ...

Va rog mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sufletel si Kopanel , v-am scris cate un mail. Cautati si la spam dc nu-l gasiti la inbox. PM nu aveti si de aceea v-am scris pe mail.

Miki

Mergi la inceput

miki-miki, imi cer scuze, dar nu am nimic de la tine pe mail ... nici la spam. Spune-mi te rog cum pot sa imi activez PM

mersic!

Mergi la inceput

miki_miki, scuze din nou ... abia acum mi-a intrat mail-ul.

Mersi mult pt mesaj ... o sa iti raspund de indata ce am informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,incercati si la farmacia de vis-a-vis de Spitalul Parhon.Eu de acolo mi-am luat acum 2 luni.Fiind mai retrasa,poate mai au pe stoc.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Am dat cautare la farmaciile HelpNet care au in stoc pregnyl si mi-a afisat HelpNet-ul de la Gara de Nord(Bd.Dinicu Golescu nr.29).Sper sa fie actualizat stocul,asa ca puteti incerca si aici.Eventual,intrebati la informatii nr.de telefon si sunati si intrebati.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

am 3 fiole de pregnyl pe care le donez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorra_0017 spune:

am nevoie urgent de medicamentul Pregnil 5000
in judetul Cluj nu se gasesc
multumesc anticipat
dorra_007@yahoo.com
0766645301

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia13

am 3 fiole de pregnyl pe care le donez

S-a gasit cineva care sa le ceara?Daca nu , atunci ma ofer eu,ma numesc Raluca , sunt din dr tr severin.Da-mi te rog , de stire cand vezi mesajul lasat , daca mai e valabila sau nu oferta ta.
Multumesc din toata inima.Te pup.

Kopanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Sufletel si Kopanel , v-am scris cate un mail. Cautati si la spam dc nu-l gasiti la inbox. PM nu aveti si de aceea v-am scris pe mail.

Miki

Imi cer scuze , dar am cautat in inbox si in spam si nu am gasit nimic.Iata adresa mea de e-mail : raluca_traistaru@yahoo.comMultumesc mult,mult de tot.

Kopanel

Mergi la inceput