Pregnyl 5000- urgent
Raspunsuri - Pagina 2
sufletel_80 spune:
many_bani,
multumim pentru indicatii, dar din pacate nici la Tei nu mai au ...am sunat azi si mi-au spus ca tocmai le-au epuizat ...
eu nu sunt din Bucuresti ... va rog, daca aflati unde se mai gaseste Pregnyl, las nr. meu de tel: 0740 79 11 28 ... dati-mi un sms scurt ...
Va rog mult!
miki-miki spune:
Sufletel si Kopanel , v-am scris cate un mail. Cautati si la spam dc nu-l gasiti la inbox. PM nu aveti si de aceea v-am scris pe mail.
Miki
sufletel_80 spune:
miki-miki, imi cer scuze, dar nu am nimic de la tine pe mail ... nici la spam. Spune-mi te rog cum pot sa imi activez PM
mersic!
sufletel_80 spune:
miki_miki, scuze din nou ... abia acum mi-a intrat mail-ul.
Mersi mult pt mesaj ... o sa iti raspund de indata ce am informatii
nusy spune:
Fetelor,incercati si la farmacia de vis-a-vis de Spitalul Parhon.Eu de acolo mi-am luat acum 2 luni.Fiind mai retrasa,poate mai au pe stoc.
Nusy
nusy spune:
Am dat cautare la farmaciile HelpNet care au in stoc pregnyl si mi-a afisat HelpNet-ul de la Gara de Nord(Bd.Dinicu Golescu nr.29).Sper sa fie actualizat stocul,asa ca puteti incerca si aici.Eventual,intrebati la informatii nr.de telefon si sunati si intrebati.
Nusy
dorra_0017 spune:
am nevoie urgent de medicamentul Pregnil 5000
in judetul Cluj nu se gasesc
multumesc anticipat
dorra_007@yahoo.com
0766645301
Kopanel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucia13 am 3 fiole de pregnyl pe care le donez |
S-a gasit cineva care sa le ceara?Daca nu , atunci ma ofer eu,ma numesc Raluca , sunt din dr tr severin.Da-mi te rog , de stire cand vezi mesajul lasat , daca mai e valabila sau nu oferta ta.
Multumesc din toata inima.Te pup.
Kopanel
Kopanel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Sufletel si Kopanel , v-am scris cate un mail. Cautati si la spam dc nu-l gasiti la inbox. PM nu aveti si de aceea v-am scris pe mail. Miki |
Imi cer scuze , dar am cautat in inbox si in spam si nu am gasit nimic.Iata adresa mea de e-mail : raluca_traistaru@yahoo.comMultumesc mult,mult de tot.
Kopanel