Am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi trebuie urgent 2 fiole de pregnyl 5000ui.Am cautat in foarte multe farmacii si nu am gasit.Ma poate ajuta cineva?
Ar fi util sa spui din ce oras esti.
Multumesc mult de tot Cami
, chiar intrasem in panica, ptr ca in toate farmaciile pe unde am fost mi-au zis ca n-o sa gasesc luna asta , dar dupa ce am intins mai multe antene am gasit.
Multumesc mult de tot inca o data si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti toate dorintele!
Ma aflu in acceasi situatie , am nevoie disperata de pregnyl 5000 , 2 fiole , chiar 3 , i-a mai ramas cuiva , si da ca da , care este pretul?Situatia mea financiara nu e stralucita , eu sunt in scaun rulant si extrem de trista si de posomorata ca nu reusim sa concepem un bb,ne dorim ff mult , mai ales ca acum 2 ani ne-au scapat din maini copilul nou-nascut in spital si a murit.Va multumesc.Sunt dint DR TR SEVERIN , Ddati-mi sms, mail sau bip (0749164641 , 0788951230 , raluca_traistaru@yahoo.com)
Kopanel
Kopanel, ia legatura cu ancasoare, tocmai a scris la un subiect ca ar avea ceva pregnyl disponibil. Multa bafta.
my baby

| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Kopanel, ia legatura cu ancasoare, tocmai a scris la un subiect ca ar avea ceva pregnyl disponibil. Multa bafta. my baby ![]() ![]() |
Kopanel, te rog mult daca reusesti sa faci rost de pregnyl, lasa un mesaj pe acest forum. Si eu sunt disperata ... nu gasesc ... eu am sunat la Giulesti si nu mai au ....
Iti multumesc din suflet!!
Buna,
Eu am luat pregnyl 5000 um marti de la Farmacia Tei tel.021.242.29.16, mai aveau pe stoc 3 buc.