Pregnyl 5000- urgent

Pregnyl 5000- urgent | Autor: kasha

Link direct la acest mesaj

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi trebuie urgent 2 fiole de pregnyl 5000ui.Am cautat in foarte multe farmacii si nu am gasit.Ma poate ajuta cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ar fi util sa spui din ce oras esti.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Scuze!Din Bucuresti sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

kasha - la Giulesti la spital gasesti cat vrei, acolo numai de 5000 au.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha spune:

Multumesc mult de tot Cami , chiar intrasem in panica, ptr ca in toate farmaciile pe unde am fost mi-au zis ca n-o sa gasesc luna asta , dar dupa ce am intins mai multe antene am gasit.
Multumesc mult de tot inca o data si sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idunna spune:

am aceeasi problema!tot urgent! pana maine dimineata.bacau. multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

Ma aflu in acceasi situatie , am nevoie disperata de pregnyl 5000 , 2 fiole , chiar 3 , i-a mai ramas cuiva , si da ca da , care este pretul?Situatia mea financiara nu e stralucita , eu sunt in scaun rulant si extrem de trista si de posomorata ca nu reusim sa concepem un bb,ne dorim ff mult , mai ales ca acum 2 ani ne-au scapat din maini copilul nou-nascut in spital si a murit.Va multumesc.Sunt dint DR TR SEVERIN , Ddati-mi sms, mail sau bip (0749164641 , 0788951230 , raluca_traistaru@yahoo.com)

Kopanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Kopanel, ia legatura cu ancasoare, tocmai a scris la un subiect ca ar avea ceva pregnyl disponibil. Multa bafta.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Kopanel, ia legatura cu ancasoare, tocmai a scris la un subiect ca ar avea ceva pregnyl disponibil. Multa bafta.

my baby

Merci mult,chiar acum o caut sa vad cum iau legatura cu ea.Iti multumesc din suflet,sanatate !

Kopanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Kopanel, te rog mult daca reusesti sa faci rost de pregnyl, lasa un mesaj pe acest forum. Si eu sunt disperata ... nu gasesc ... eu am sunat la Giulesti si nu mai au ....

Iti multumesc din suflet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Eu am luat pregnyl 5000 um marti de la Farmacia Tei tel.021.242.29.16, mai aveau pe stoc 3 buc.

Mergi la inceput