Durerea unei pierderi de sarcina (74)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanatugs spune:
2bobocei iubita, ma bucur ca ai depasit momentele cele mai grele
Bine ca ti-a venit in sfarsit menstra. Acum eu sunt curioasa cand va veni la mine. Avortul spontan la mine a fost pe 29 iulie, sa ma astept la o luna si jumatate pina vine??? Cine dadea lectii de optimism in salonul nostru, mai tii minte???
Teli i-mi pare nespus de rau ca treci si tu prin asa ceva. Dar de unde stii ca ai pierdut sarcina?? Pina nu repeti un beta HCG, ca stii cum stai, nu dispera iubita!! Poate fi si o alunecare de sarcina si deaceea sa ai sangerarile acelea. Sunt multe gravidute care au patit asa ceva si cand au repetat anliza de sange, au constatat ca sarcina evloula in continuare. Repeta tu maine un beta si pe urma vedem ce e de facut! Nu mai plange!!
OlgaTarziu ma rog si eu pentru tine!
Catalina2307 si eu ocoleam subiectul, insa cand am stiut ca nu mai e nici o sansa pentru embrionul meu, aici am gasit incurajare! Vom trece si peste durere si vom reusi intr-o zi!!
cu drag Ioana
catalina2307 spune:
Stiu Ioana....si pe mine m-au ajutat fetele f. mult.Sa te auda Dumnezeu .Pup.
Catalina
Laura Ioana spune:
Offf, fete dragi, tare-mi pare rau sa vad ca se aduna tot mai multe suflete indurerate
Sa va intareasca Dumnezeu, sa reusiti sa va ridicati cat mai repede si sa o luati de la inceput!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ancadragoman spune:
quote:
citat din mesajul lui iubita_tiana
mai fetelor, toate care ati pierdut sarcini, nu e nimik pierdut ceva, se spune ca fiecare pierdere in viata ne aduce ceva mai bun, ganditi va ca ati pierdut altceva, nu o parte din inima voastra, traiti va viata, e f greu stiu, si am trait si eu depresia si riscul de a mi pierde familia, de a mi distruge viata si cariera, dar trebuie sa plutim si sa luptam,....dupa o sarcina pierduta la 24 sapt, dupa ce mi-am simtit bebele, si l-am alintat, l-am vazut pedaland in burtica, a trebuit sa renunt la el...e groaznica nasterea de bebe mort, dar daca am trecut si peste asta, tot ce vine de acuma va fi floare la ureche, orice ar fi vom reusi, asta trebuie sa gandim, nu mi-e mai frica de nik, cum mi-a fost de scoaterea bebelusului mort din mine, un bebe care nu se impinge sa ajute mama la nastere......dar a trecut, a fost o nastere usoara, bebele meu a iesit singurel saracul, si a avut grija de mine....
inca o speranta sfaramata...
Tocmai vroiam sa va spun ca am pierdut o sarcina,mai exact a fost un avort menstrual si mai mult de 6 saptamani nu aveam pentru ca au fost acelasi "simptome" ca la primaul avort....dar cand am citit ce ai scris tu m-a busit plansul si am inteles ca durerea mea este mica in comparatie cu a ta.
Iti doresc sanatate si Dumnezeu sa te ocroteasca
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
many_bani spune:
Buna,
Am intrat sa pup toate fetele, sa va spun ca incerc sa merg mai departe, chiar daca sufletul imi este foarte greu. Am hotarat sa facem in octombrie FIV 2 si acum ma macina gandul daca acum nu-mi va reusi nici macar FIV-ul. Sper sa pot privi optimista spre viitor.
Parca aici am citit ca cineva avea nevoie de pregnyl 5000, daca da, eu am luat azi de la Farmacia Tei, tel.242.29.16 si mai avea stoc.
Va pup si sper sa ne fie si nou bine odata si odata.
Teli spune:
Fetelor dragi , va multumesc pentru vorbele voastre bune ,mi-au ajutat enorm 
Puiul meu nu a rezistat , azi am repetat bhcg-ul si mi s-a confirmat temerea.Am o stare ciudata, parca nici nu mai exist, nu mi-e somn , nu mi-e foame , de servici n-am niciun chef,m-as ascunde undeva ...
Va pup si va doresc numai bine ,
Otilia
szivarvany spune:
Otilia
Doamne ajuta sa gasesti mai incolo forta si sa mai incerci, asa cum au facut-o fetele luptatoare ca tine 
Anca, 

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Ioanatugs spune:
Teli i-mi pare tare rau iubita!
I-ti doresc multa putere pentru a merge mai departe!! Nu e bine sa te ascunzi, vorbeste, comunica, pentru ca doar asa poti depasi momentele acestea!
cu drag Ioana
ancadragoman spune:
Otilia imi pare rau
Daria multumesc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria