Durerea unei pierderi de sarcina (74)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Ramonagabri si eu am trecut prin aceleasi emotii ca si tine. Avotul spontan a fost pe 7 iunie iar menstruatia a venit abia pe 30 iulie, dupa ce in prealabil am facut timp de 5 zile tratament cu duphaston, 2 pe zi, bineinteles prescris de medic.
Asa ca sfatul meu este sa mergi la doctor sa iti faca o ecografie sa vada care este cauza. Oricum nu te ingrijora, o sa vina.
Ioana

Mergi la inceput

Iata un link catre un site unde se pot gasi informatii interesante: http://repro-med.net/tests/tests.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele azi declar ziua 1.

Sunt trista dar oricum nu imi pierd spernata. Luna asta parca o luasem razna. Pur si simplu am avut toate simptomele posibile si imposibile de gravi.

Cu toate astea trebuie sa fiu optimista ca odata si odata o sa ne tinem si noi bebelusii in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Nu credeam vreodata ca voi scrie la acest capitol .Am citit de multe ori acest subiect si mi s-a parut cumplit ceea ce vi s-a intamplat fiecareia dintre voi.
Povestea mea e lunga , am inceput de 12 cu laparascopii pt dezobturare de trompe iar de trei ani cu tratamente pt fiv .Am facut 4 fivuri nereusite .Acuma in luna iulie am facut al cincelea fiv si , minune , rezultatul a fost pozitiv .Insa minunea mea nu a tinut decat o saptamana , apoi au inceput petele maronii si apoi sangerarea.Sunt distrusa , nu m-am simtit in viata mea asa spulberata , eu sunt o fire vesela dar in aceasta saptamana de cand avortul a devenit iminent ma simt inexistenta , nu ma pot uita nici la sotul meu despre care nu pot sa va povestesc cat s-a bucurat cand am primit vestea ca testul e in sfarsit pozitiv.
Am simtit nevoia sa scriu aici pentru a ma descarca , nu am putut scrie la subiectul fiv ,unde scriu de regula , nu vreau sa le demoralizez pe fete.
Imi doresc enorm sa reusesc , imi doresc ca niciuna din noi sa nu mai treaca prin astfel de momente , sunt ingrozitoare.
Nu stiu cand voi scapa de aceasta tristete coplesitoare
Va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Teli , draga mea, nimeni nu si-a dorit sa ajunga aici. Eu vedeam subiectul si imi era teama si sa arunc un ochi. Dar s-a intamplat. Durerea este imensa. Incet, incet, nu o sa treaca dar o sa gasesti puterea de a accepta ce s-a intamplat, de a cuibari intr-un coltisor dragostea ,gandul si durerea pt puiul tau si o sa mergi mai departe. Noi iti suntem alaturi si sa fii sigura ca iti intelegem durerea.
Te pup si Dumnezeu sa te ajute.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Va pup.
Multumesc de incurajari... Inca acolo samburelul. Rugati-va pentru mine. Am nevoie de toate rugaciunile acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Pe mine m-au curatat pe 16 iunie la doctor am fost pe 16 iulie ,mia spus ca totul e ok ca o sa ami vina cam an 2, saptamani dar dupa cum am spus pana acum nu mia venit ,eu am zis sa mai astept saptamana asta si daca nimic ,nimic ma duc la doctor .

Mergi la inceput

Olga

Catalina

Mergi la inceput

Teli, chiar daca nu am ajuns sa il vad sau sa il simt miscand, a fost de ajuns sa ii aud inimioara si sa inteleg ca am avut parte de cea mai mare minune din viata mea. Pacat ca nu atinut decat 9 saptamani.
E dureros. Plangi cand simti nevoia, o sa vezi ca o sa iti faca f. bine si daca poti pleaca in concediu impreuna cu sotul tau, o sa va fie bine amandurora. Eu dupa ce am trecut prin acea durere mare am plecat cu sotul meu la mare. Chiar daca nu am facut plaja, mergeam seara pe malul marii. Mi-a faut f bine.
Cu Dumnezeu innainte si cu credinta ca vom reusi. Ne dorim mult prea mult ca sa nu ne binecuvanteze si pe noi Dumnezeu cu un copilaj.
OlgaTarziu ma rog la Dumnezeu sa te aiba in paza.
Catalina

Mergi la inceput

Bobocica si de la mine pt tine un pup. :)

Catalina

Mergi la inceput